Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

QUOTE(Garbanelele @ 2009 12 21, 09:09)
Galima ir padovanoti su linkejimu buti kita nuotaka mirksiukas.gif

Tikriausiai taip ir padarysiu ax.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 09, 22:05)

man nepatinka dziovintos geles, dulkiu rinkimas tik

drinks_cheers.gif

Na o dėl antros puokštės, kad neišmesti savos laimės..
Taip gali tik nuotaka - siaubūnė sugalvoti doh.gif
Atsakyti
Savosios nemeciau, nes tai buvo meno kurinys ir butu buve gaila toki grozi metyti, iki siol laikau dezuteje su gelytemis is plauku, vyro gelyte ir kt smulkiais atributais. Meciau kita paprastesne puokstele. smile.gif O del laimes ar nelaimes, manau, kad niekas kitas jos atimti ir prideti negali, laime yra arba jos nera, mes patys kuriame viska, ne prietaruose esme. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 07 31, 18:38)
Jaunoji negali mesti netekėjusioms draugėms savo vestuvinės puokštės! Tam atvejui turi būti padaryta alternatyvi puokšte, kuri panaši į jaunosios. Jei nuotaka meta savo puokštę, reiškia, jog ji išmeta savo laimę.
Bet čia jau kiekvieno žmogaus reikalas, tekėt tais prietarais ar ne. Man atrodo, jeigu jau lemta pamest savo laimę, tai mesk nemetęs tą puokštę, nebusi laimingas ir išsiskirsi.

butu lb idomu isgirsti merginu nuomone, kurios jau santuojoje pragyvene gana ilgai ir per savo vestuves mete puokste ir kaip ten joms dbr su ta laime g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As savo puokstele dar pries svente pazadejau sesei, kuri gyvena uzsienyje ir prie geriausiu noru ir jos bei mano troskimu, negalejo atvykti i musu svente.Taigi ta vakara netekejusioms merginoms meciau liudininkes puokstele, su ta intencija, kad liudininke vedusi moteris ir jau ilgai gyvena santuokoje, linkedama tai kuri pagavo tokios pacios tvirtos santuokos. O savaja issiunciau sesei pastu smile.gif
Atsakyti
Nors buvo siek tiek gaila, bet teko mesti savo puokste... biggrin.gif Taciau, mano nuostabai, "naujoji nuotaka" pasokusi su "naujuoju jaunikiu" man ja grazino bigsmile.gif tik beda ta, jog ta puokstele jau sudziuvo ir db nezinau ka daryt su ja...ar sudet i kokia dezute ir saugot... ismest i siukslyna kazkaip ranka nekyla doh.gif
Atsakyti
Nu man atrodo, kad jei jau kazkam meti, tai tuo paciu ir atiduodi, nemaniau, kad dar ir tokiu dilemu islieka, jau geriau tada pasilikti savo vestuvine suknele, o be to kaip prisiminimas lieka vyro gelyte
Atsakyti
aš savo puokštę išmečiau, dar netekėjusioms panelėms flirt.gif
Atsakyti
Na as savo puokste irgi mesiu ir ja pasiliks ta kuri ja pagaus biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi puokštės mesti nereikėjo, parsivežiau ją namučio. O kai grįžom iš kelionės po savaitės, radau sudžiuvusią ir nubyrėjusią - hm, ir išmečiau. Tai tik gėlės smile.gif Tikrai ne paskutinė puokštė, kurią gaunu iš savo vyro rankų tongue.gif
Atsakyti
juk tokia tradicija kad puokstele turi gaudyti netekejusios 4u.gif
kaip pacius mylimiausius batukus sunesioji juk nepasilieki visam gyvenimui ,o isigyji kitus,tad cia tas pats su gelem
Atsakyti
As savo puokste meciau i upe, o vyras apsimete, kad gaudo, nes nebuvo nei vienos netekejusios, kuri galetu gaudyti lotuliukas.gif
Atsakyti
As savaja puokste meciau, pagavo pamerge, tai ismainem josios puokstyte i mano. smile.gif
Atsakyti