Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės likimas po vestuvių

Galima ir padovanoti su linkejimu buti kita nuotaka mirksiukas.gif . Arba tiesiog ant juoko, kad ir jai vienai mesti biggrin.gif
Atsakyti
as nemeciau, nes siaip yra prietaras, kad savo puokstes mest negalima, reikia daryt kita ir ja mest. Bet nemeciau ne del prietaru. Kazkaip pamirsau apie tai. Po to buvo ismesta, kaip ir kitos geles (kai nuvito)
Atsakyti
Pries du metus as pagavau nuotakos puokste, tai parsiveziau namo ir pasimerkiau, is vieno tokio vijoklio, kuris buvo idetas puoksteje uzauginau gele, ten isaugo sakneles ir pasodinau. Dabar turiu namuose vazonine gele ir nuotakos puokste smile.gif Butu puiki dovana nuotakai, jei ju likimas nebutu susiklostes kitaip... unsure.gif
Atsakyti
Pati pries devynis metus buvau puokste pagavus, bet istekejau tik siemet biggrin.gif , nors su manim buvusios mergaites, kurios puokstes nepagavo, visos jau iki manes seimas sukure blush2.gif taigi puokstes savo nemeciau. Pas mus nedidele svente buvo, tai tik dvi mergaites netekejusios dalyvavo rolleyes.gif Pirmiausiai nenorejau, kad vienai pagavus, kita nuliustu, o po to dar perskaiciau, kad negalima mesti. Taigi pukste galiausiai iskeliavo su kitomis nuvytusiomis gelemis verysad.gif
Atsakyti
tuokiausi prieš gerus metus. aš savo puokštės nemečiau, nenorėjau tokio dalyko daryt smile.gif
o paskui puokštę parsinešiau, pasidėjau ant stalo, kol po vestuvių viskas apsitvarkė, ji, nuošaliau gulėdama ir apdžiūvo biggrin.gif na, galvoju, jei kokį kvapą skleis, ir keliaus laukan. ale nieko, laikos gražiausiai, tik orandžinės rožytės (buvo kelios) spalvą prarado.
sekcijoj viena lentyna už stiklo yra skirta šeimos židiniui, vestuvinėms taurėms, ten ir puokštė rado savo vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2010 07 09, 22:53)
tuokiausi prieš gerus metus. aš savo puokštės nemečiau, nenorėjau tokio dalyko daryt  smile.gif
o paskui puokštę parsinešiau, pasidėjau ant stalo, kol po vestuvių viskas apsitvarkė, ji, nuošaliau gulėdama ir apdžiūvo  biggrin.gif  na, galvoju, jei kokį kvapą skleis, ir keliaus laukan. ale nieko, laikos gražiausiai, tik orandžinės rožytės (buvo kelios) spalvą prarado.
sekcijoj viena lentyna už stiklo yra skirta šeimos židiniui, vestuvinėms taurėms, ten ir puokštė rado savo vietą  smile.gif

savosios visos puokstes nemeciau, nes buciau kazka tikrai suzalojusi lotuliukas.gif tai meziau tik viena rozyte smile.gif
man nepatinka dziovintos geles, dulkiu rinkimas tik, todel savaja ismeciau kartu su visomis nuvytusiomis gelemis smile.gif
Atsakyti
Siaip is tikruju.. as tai noreciau iteikt ja, pirmajai pamergei.. Su palinkejimu,kad ji isteketu.Kadangi musu situacija,tokia,jog mus su busimu vyru supazindino ji. O mano busimas vyras ja, su jos berniuku.. Tai manau butu labai grazu, padovanot jai puokstike,su palinkejimu isteket.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kide: 10 liepos 2010 - 19:11
QUOTE(kide @ 2010 07 10, 21:10)
Siaip is tikruju.. as tai noreciau iteikt ja, pirmajai pamergei.. Su palinkejimu,kad ji isteketu.Kadangi musu situacija,tokia,jog mus su busimu vyru supazindino ji. O mano busimas vyras ja, su jos berniuku.. Tai manau butu labai grazu, padovanot jai puokstike,su palinkejimu isteket..  rolleyes.gif

tikrai butu lb grazu thumbup.gif
Atsakyti
O kodel negalima puokstes mest? g.gif
Kazkokia bloga reiksme? blush2.gif
Atsakyti
As tai nzn reiksmiu.. Tiesiog pas mus vestuvese bus daug istekejusiu.. ir nenoriu puokstes atiduot bet kam. blush2.gif
Tai nutariau, iteikt geriausiai draugei.. rolleyes.gif Is visos sirdies... wub.gif
Atsakyti
as ja mesiu, kuri pagaus tos ir bus bigsmile.gif man grazi ta tradicija ax.gif
o ir juk kaip faina tai kuri pagauna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 07 12, 23:05)
O kodel negalima puokstes mest?  g.gif
Kazkokia bloga reiksme?  blush2.gif

Jaunoji negali mesti netekėjusioms draugėms savo vestuvinės puokštės! Tam atvejui turi būti padaryta alternatyvi puokšte, kuri panaši į jaunosios. Jei nuotaka meta savo puokštę, reiškia, jog ji išmeta savo laimę.

Bet čia jau kiekvieno žmogaus reikalas, tekėt tais prietarais ar ne. Man atrodo, jeigu jau lemta pamest savo laimę, tai mesk nemetęs tą puokštę, nebusi laimingas ir išsiskirsi.
Atsakyti