Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Sveikos merginos norėjau paklausti, ar esat kada bandę Kato Polyclay, jeigu tiap kokie atsiliepimai būtų?
Atsakyti
o dabar pasakykit man durnai, kas čia per Fimo classik pasirodė prekyboje g.gif ar čia ne tas senas, kurį paskui pakeitė Fimo soft ? kuo jie skiriasi ?
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 05 06, 14:39)
kuo jie skiriasi ?

kietumu.
"classic" -kietesnis
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2009 05 06, 13:48)
Sveikos merginos norėjau paklausti, ar esat kada bandę Kato Polyclay, jeigu tiap kokie atsiliepimai būtų?

bandžiau, man jis labai kietas, sunkiai minkosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 05, 19:49)
knygos skirtukas? norėčiau pamatyt bigsmile.gif

Yra o-pa-pa parasiuke 4u.gif 8psl.
Atsakyti
Vienintelevitali,kaip smagu kad dar turi ta skirtuka wub.gif tiesa pasakius ,dabar kai galvoju,tai jis siek tiek netinkamas kaip skirtukas,reikejo daryti siek tiek plonesni,bet tai pirmas apskritai skirtukas,tai visokiu baimiu buvo doh.gif kad sulus kad susibanguos blush2.gif na,bet galvoju svarbiausia ideja ir mintys/jausmai sudeti i darba ania bigsmile.gif biggrin.gif

buvau kazkada idejus skirtuka,bet nesunku dar parodyt biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O-pa-pa, jau kazkada rasiau, bet pasikartosiu - labai grazus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 05 06, 18:46)
Vienintelevitali,kaip smagu kad dar turi ta skirtuka wub.gif tiesa pasakius ,dabar kai galvoju,tai jis siek tiek netinkamas kaip skirtukas,reikejo daryti siek tiek plonesni,bet tai pirmas apskritai skirtukas,tai visokiu baimiu buvo doh.gif kad sulus kad susibanguos blush2.gif na,bet galvoju svarbiausia ideja ir mintys/jausmai sudeti i darba ania bigsmile.gif  biggrin.gif

Naudoju ji ir kaip skirtuka, bet dazniau kaip nervu "raminuotuka" blush2.gif mano darbas yra prie kompiuterio, tai kai kas nesiseka ir pradedu panikuot, kad s... gausis, pasiimu ta skirtuka i rankas, pazaidziu, paspelioju kaip darai ta veiduka ir lengviau pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienintelevitali @ 2009 05 06, 19:49)
Naudoju ji ir kaip skirtuka, bet dazniau kaip nervu "raminuotuka"  blush2.gif mano darbas yra prie kompiuterio, tai kai kas nesiseka ir pradedu panikuot, kad s... gausis, pasiimu ta skirtuka i rankas, pazaidziu, paspelioju kaip darai ta veiduka ir lengviau pasidaro  biggrin.gif

Va va ir as apie tai kad o-pa-pa iminko kazkoki burta i savo darbelius nes man irgi nervus ramina ir adatine ir auskariukai
daznai paimu i rankas palaikyt smile.gif
Atsakyti
vajetau, koks nerealus skirtukas wub.gif gal galima būtų man įsigyti panašių?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 05 06, 19:46)
buvau kazkada idejus skirtuka,bet nesunku dar parodyt biggrin.gif

blink.gif Vau bigsmile.gif wub.gif Aš irgi tokio noriu biggrin.gif
Labai gražus, įdomus, originalus daiktas, taip ir norisi paimti į rankas ir paglostyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienintelevitali @ 2009 05 06, 21:49)
Naudoju ji ir kaip skirtuka, bet dazniau kaip nervu "raminuotuka"  blush2.gif mano darbas yra prie kompiuterio, tai kai kas nesiseka ir pradedu panikuot, kad s... gausis, pasiimu ta skirtuka i rankas, pazaidziu, paspelioju kaip darai ta veiduka ir lengviau pasidaro  biggrin.gif

QUOTE(varlyte @ 2009 05 06, 23:13)
Va va ir as apie tai kad o-pa-pa iminko kazkoki burta i savo darbelius nes man irgi nervus ramina ir adatine ir auskariukai
daznai paimu i rankas palaikyt  smile.gif

patys graziausi komplimentai apie mano darbus wub.gif

aciu visoms
aciuks.gif
Atsakyti