Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Hytka @ 2009 05 06, 12:02)
Labai daug gauru nubirejo iskepus meski...

bandysiu ka nors ir as kept smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
pabandziau ir as palipdyti,mano pirmieji pavasariniai auskariukai 4u.gif user posted image
Atsakyti
ronile thumbup.gif
Tikrai labai gražūs auskariukai.

Man reikia vienus pabaigt ir nėr įkvėpimo doh.gif
Atsakyti
Ronile, dailus ir idomus auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus ax.gif ,o cia dar vieni is tos pacios pavasarines serijos
user posted image
Atsakyti
ronile, labai gražūs ir įdomūs tavo darbeliai bigsmile.gif thumbup.gif:
Atsakyti
siaip pradejau nuo desru viniojimo,bet pjaustant man jos deformuodavosi,tai teko sunaudot velykiniams marguciams marginti biggrin.gif
ir saldytuve palaikau pries pjaunant,bet gal del to kad fimo soft? man jis kazkaip per minkstas g.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia jūsų pagalbos. Tikiuosi neliepsite skaityti visos temos doh.gif
Noriu pasidaryti zieda is fimo. Turiu juodo modelino, ziedo pagrinda ir klijuojamu SW.
Padariau apskritima is mod., idejau i ziedo pagrinda.
Dabar ko nezinau- kaip reikia kepti-su tuo metaliuniu pagrindu ar be jo? Kiek laiko, kokia temperatura? Ar galima dabar sukaisioti SW ir kepti su jais ar po to priklijuoti g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 05 11, 10:24)
Sveikos, labai reikia jūsų pagalbos. Tikiuosi neliepsite skaityti visos temos  doh.gif
Noriu pasidaryti zieda is fimo. Turiu juodo modelino, ziedo pagrinda ir klijuojamu SW.
Padariau apskritima is mod., idejau i ziedo pagrinda.
Dabar ko nezinau- kaip reikia kepti-su tuo metaliuniu pagrindu ar be jo? Kiek laiko, kokia temperatura? Ar galima dabar sukaisioti SW ir kepti su jais ar po to priklijuoti  g.gif

Ačiū  4u.gif

liepsim hihihi.gif
kepk su žiedo pagrndu, nieko jam nenutiks biggrin.gif Temperatūra 110 laipsnių, 30 minučių. O sw aš klijuoju po iškepimo ir šlifavimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 11 gegužės 2009 - 09:30
Ok, iškepu daba, tada ka-slifuoti? Su švitriniu? O kam? Einu jungti orkaitę biggrin.gif

Dar-jei gali pasakyk, kaip toki padaryti, na pav. perkelti? As skaiciau pradzioj temos, bet ten parasyta atspausdinta pav. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiva_z: 11 gegužės 2009 - 09:33
QUOTE(daiva_z @ 2009 05 11, 10:31)
Ok, iškepu daba, tada ka-slifuoti? Su švitriniu? O kam? Einu jungti orkaitę  biggrin.gif

na, jeigu paviršius lygut lygutėlis kaip stiklas, tada nešlifuok biggrin.gif
Atsakyti
Ponial 4u.gif
O šitas:
http://s130.photobuc...nt=DSC03650.jpg

Kaip perkelti reikia blush2.gif
Atsakyti