Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

reikia kelt temą į viršų, o tai be dekupažo toks vaizdas, kad nieko nebeegzistuoja biggrin.gif
man kažkaip gražiau žiūrėjos drambliukai keturkampiai, bet pageidavimas buvo toks ax.gif

user posted image

Atsakyti
Labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
auskaru kabliukai ypac tinka thumbup.gif
Atsakyti
Kiek kainuotu rinkinukas su drambliukais? ir kiek vienas pakabukas?

Aciu
Atsakyti
gal asės man pasakytų kame bėda jei modelinas iškeptas labai pasiduoda trupėjimui g.gif nedakepta? per maža temparatūra?
kepu pagal nurodymus, ale anksčiau išeidavę tokie net truputį blizgūs dabar trupa ir baigta. Gal nuo fimo rūšies irgi dar priklauso?
tenoriu kad netrupėtų, nes kadangi veriu ant valo,. tai man tas valas pragraužia fimą ir skyla, trupa... verysad.gif
Atsakyti
o paprasta gali tik atrodyti, nes vien lygią formą iškepti , po to lygiai nušlifuoti.... doh.gif be to taip iš pirmo karto super gražiai nesigaus, reik daug bandymų, mokytis spalvas maišyt, visokias technikas išmanyti, nu žodžiu daug sunkaus darbo- kazkieno pasisakyma blogai nukopinau..

Ojei kaip pritariu-esu tik pradziamoksle ir jau kaip dziugauju cia jus atradus-jus tik pasakokit as girsiu ir bandysiu pramokti jusu tobulybiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuzele: 20 gegužės 2009 - 15:35
QUOTE(Vijolė @ 2009 05 20, 12:32)
gal asės man pasakytų kame bėda jei modelinas iškeptas labai pasiduoda trupėjimui  g.gif nedakepta? per maža temparatūra?
kepu pagal nurodymus, ale anksčiau išeidavę tokie net truputį blizgūs dabar trupa ir baigta. Gal nuo fimo rūšies irgi dar priklauso?
tenoriu kad netrupėtų, nes kadangi veriu ant valo,. tai man tas valas pragraužia fimą ir skyla, trupa...  verysad.gif

Speju, kad gali buti del mazos tempetaturos arba del per trumpo laiko g.gif Bet greiciausia del temperaturos, cia bent jau mano nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 05 03, 22:22)
o kur galima nupirkti laka kaune?ir koks jis turi buti? ax.gif

visokiu gerybiu yra -silver sity parduotuvese-priemones skirtos dekupazui,piesimui ant silko na teks nueit ir pasiziuret ko jumi reiketu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuzele @ 2009 05 20, 17:05)
visokiu gerybiu yra -silver sity parduotuvese-priemones skirtos dekupazui,piesimui ant silko na teks nueit ir pasiziuret ko jumi reiketu  rolleyes.gif

Ten labai jau brangu, bent jau visokios detales verimui, nebent su nuolaida pirkti, kitaip tikrai neapsimoka schmoll.gif
Su laku - bedos, nelabai ka gausit...
Atsakyti
Mergučios, gal kuri Kaune galėtų paskolinti už šokoladą termometrą orkaitei?
Nelabai norisi pirkt vienam kartui.
Mano senoji be termometro, bet iškepa gerai modeliną. O va kepiau kitoje su termometru pagal instrukcijas tai nelabai patiko. Tai sakau reik išsimatuot, kiek senoji temperatūros duoda, kad gerai iškepa. g.gif

Gal kuri pasirašys afiorai? ax.gif
Atsakyti
nu mergaitės gal bandėt kuri ar tiesiog žinot. na va reikalas toks ..... reikia man iš modelino palipdyt indelį, bet juk taip be formos tai čia man sunkiai gausis. o jei aš panaudočiau kokią stiklinę? jinai paskui išsiims? doh.gif ir kept turbūt su ta stiklinike reiktų......
Atsakyti
Gali kokia skardine nuo sidro ar alaus naudoti, ta turetum isimti.
Atsakyti