Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(varlyte @ 2009 07 20, 13:59)

Ačiū už išsamų atsakymą. Kol kas generuoju idėją, ką noriu nulipdyti pirmam kartui. Kai gims koks šedevras būtinai pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
nors esu pradedancioji modeline, daugiau pasiekimu dekupaze. galiu atsakyt, kad as rinkciausi balta modelina jei dekupazinsiu. todel kad tada be problemu gali beleka klijuoti.
Atsakyti
QUOTE(gegutė @ 2009 07 20, 15:13)
Sveikos,tikiuosi čia pataikiau,nes noriu paklausti vieno klausimėlio.Norėčiau dekupažuoti modeliną ir nežinau ar spalvotą ar baltos spalvos modeliną rinkis? unsure.gif

geriau balta nebereikes dazyt tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, esu naujoke, taip pat uzsiimu modelinu, bet dar tik pradedu, tikiuos gerai sutarsime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaigit @ 2009 07 21, 20:27)
Labas, esu naujoke, taip pat uzsiimu modelinu, bet dar tik pradedu, tikiuos gerai sutarsime  blush2.gif

sveika prisijungusi prie mūsų biggrin.gif

senai besivaidenau, tai šviežienų pora blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
padėėėkit 000189.gif
nu kame plytoj reikalas jei išėmus modeliną po kepimo, jų net nuo pado negaliu nukelt jiems nesutrupėjus
viena plyta gerai gaunasi, kieti, o namie kažkoks košmaras, pastoviai trapūs.

plytos tokios pat.

per karšta ča ar per maža šilumos??
Atsakyti
Jutare, kaip gražu.... 4u.gif Laabai subtilūs papuošalai... O lapukas tai sagė? blush2.gif Nu labai labai...
Pasirodau ir aš.... Kūriau, kūriau, nusprendžiau pasirodyti... blush2.gif
Auskariukai:
user posted image
Su pakabuku:
user posted image
Ir dar vieni modelinukai:
user posted image

Atsakyti
antrieji superiniai thumbup.gif
su merlin monroe faini stiliumi, tik tas rėmelis nelabai suprantu koks jų g.gif
Atsakyti
Gražiai dirbat 4u.gif

Aš irgi dirbu. Ale neturiu laiko pasirodyti. Gal čiut vėliau mirksiukas.gif
Susiėmiau užbaigti visus pusfabrikačius. Iki to laiko jokių naujų kepinių. Tai vargstu dabar su furnitūros derinimais lotuliukas.gif Ir tvardausi su minkymais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2009 07 21, 23:13)
antrieji superiniai  thumbup.gif 
su merlin monroe faini stiliumi, tik tas rėmelis nelabai suprantu koks jų  g.gif

Merlin monroe auskariukų šonukus sendinau pratrynimo būdu. Planavau kitaip daryti, bet išėjo taip, bet man tokie kraštukai net gražiau nei tepta tiesi linija, ir atrodo kaip senam mediniam rėmely įrėminti ax.gif Na, čia man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, Vijole 4u.gif
O čia pasirodau dar kelis....
Šie iš tos pačios serijos, jau suradę namučius, tik už prastą foto kokybę atsiprašau...
user posted image
Šie su kalnų krištolu, bei swarovski akutėmis:
user posted image
O čia patys pirmieji, bet man labai mieli... wub.gif
user posted image
Pagaliau išmokau įkelti foto, (efauto, ačiū), tai galiu po truputį pasirodyti...
Atsakyti
turiu klausimeli ar yra tema apie modelino pradziamoksli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaigit: 22 liepos 2009 - 14:59