nors esu pradedancioji modeline, daugiau pasiekimu dekupaze. galiu atsakyt, kad as rinkciausi balta modelina jei dekupazinsiu. todel kad tada be problemu gali beleka klijuoti.
Sveikos,tikiuosi čia pataikiau,nes noriu paklausti vieno klausimėlio.Norėčiau dekupažuoti modeliną ir nežinau ar spalvotą ar baltos spalvos modeliną rinkis?
padėėėkit nu kame plytoj reikalas jei išėmus modeliną po kepimo, jų net nuo pado negaliu nukelt jiems nesutrupėjus viena plyta gerai gaunasi, kieti, o namie kažkoks košmaras, pastoviai trapūs.
Jutare, kaip gražu.... Laabai subtilūs papuošalai... O lapukas tai sagė? Nu labai labai... Pasirodau ir aš.... Kūriau, kūriau, nusprendžiau pasirodyti... Auskariukai: Su pakabuku: Ir dar vieni modelinukai:
Aš irgi dirbu. Ale neturiu laiko pasirodyti. Gal čiut vėliau Susiėmiau užbaigti visus pusfabrikačius. Iki to laiko jokių naujų kepinių. Tai vargstu dabar su furnitūros derinimais Ir tvardausi su minkymais
Merlin monroe auskariukų šonukus sendinau pratrynimo būdu. Planavau kitaip daryti, bet išėjo taip, bet man tokie kraštukai net gražiau nei tepta tiesi linija, ir atrodo kaip senam mediniam rėmely įrėminti Na, čia man taip atrodo
Ačiū, Vijole O čia pasirodau dar kelis.... Šie iš tos pačios serijos, jau suradę namučius, tik už prastą foto kokybę atsiprašau... Šie su kalnų krištolu, bei swarovski akutėmis: O čia patys pirmieji, bet man labai mieli... Pagaliau išmokau įkelti foto, (efauto, ačiū), tai galiu po truputį pasirodyti...