Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(o-pa-pa @ 2009 07 20, 12:34)
drinks_cheers.gif man anie kaip tik tokie ir butu,jei butu dvipusiai smile.gif

o man kazkaip visai ne prie nieko nedera, nes neturiu nieko balto, viskas spalvota.
ir dar tie auskarai stovi paveiksliukais i sona, tai ta balta akis bado,atrodo,kaip nedabaigti verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2009 07 22, 18:09)
o man kazkaip visai ne prie nieko nedera, nes neturiu nieko balto, viskas spalvota.
ir dar tie auskarai stovi paveiksliukais i sona, tai ta balta akis bado,atrodo,kaip nedabaigti verysad.gif .

na paprasčiausia būtų nusipirkt nedidukę tūtelę labai panašios melsvos spalvikės ir padažyt tada (modelinas gi draugauja su akriliniais dažais)
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 07 22, 18:15)
na paprasčiausia būtų nusipirkt nedidukę tūtelę labai panašios melsvos spalvikės ir padažyt tada (modelinas gi draugauja su akriliniais dažais)

o kur tokiu dazu gauti, nesu auksaranke, tai net neisivaizduoju kaip jie atrodo doh.gif
Atsakyti
saulės mieste turėtų būt dailininkų parduotuvės g.gif tai nusinešk auskariuką ir bandyk paderint. O tada užlakuok akriliniu laku, gal kas nuo statybų likusį turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaigit @ 2009 07 22, 15:58)
turiu klausimeli ar yra tema apie modelino pradziamoksli?

Čia SM yra 2 pirmosios temos apie modeliną. Man tai buvo pakankama informacija, kad suprasčiau kas su kuo valgoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 07 22, 18:22)
saulės mieste turėtų būt dailininkų parduotuvės  g.gif  tai nusinešk auskariuką ir bandyk paderint. O tada užlakuok akriliniu laku, gal kas nuo statybų likusį turi smile.gif

o kas cia per lakas? gal kokia foto,kad paskui nenusipirkciau doh.gif
aciu uz kantrybe
Atsakyti
auskariukams ir lako nebūtina man atrodo smile.gif užteks padažyt tik ir tiek smile.gif
Atsakyti
na ien dėl auskariukų lako tikrai neverta pirkt........ nebent turėsi paskui kurpritaikyt mirksiukas.gif pradžiai užteks tikrai melsvų dažiukų jei jau taip ta balta spalvikė nepatinka. O kad nesigautų dryžių su teptuku, gali pabandyt su virtuvine kempinėle patapšnot biggrin.gif atsikirpk kamputį ir užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
tiesa, Jutare, puikūs papuošaliukai, papasakok kaip apyrankė padaryta ? biggrin.gif yra į vidų kažkas įdėta tvirtumui ?

o aš šiandien nupirkau pasta mašinką Thomas philips hihihi.gif šiaip nelabai man jos ir reikėjo, aišku pagalvodavau kaip būtų gerai ją turėt, bet retokai.....visus metus dirbu su modelinu be jo ir nieko gaunasi, berods hihihi.gif pirkau vien dėl to, kad paskui vėl gali dingt iš prekybos Lietuve ilgam, o kaina gi patraukli nerealiai bigsmile.gif išbandžiau - super, ryt jau naudosiu pagal paskirtį
Atsakyti
kaip tik norėjau rašyt panom kad lėktų į thomas philipps lotuliukas.gif mano draugė irgi nusipirko. sakė viskas ten tas pats kaip maniškės, už kurią mokėjau 130 doh.gif
Atsakyti
o tai toje spec. mašinėlėje irgi yra tie rolikai pjaustantys ? g.gif aš galvoju kam ????? mano mašinkoje yra 3 vietos kur "kišt" tešlą/modeliną. Viena kočioja, kita pjausto stambiais makaronais, kita smulkiais (vermišele) lotuliukas.gif kažkaip sunku patikėt kad gali viens prie vieno atitikt spec. mašinėlę modelinui g.gif nes realiai aš tik vienus tuo rolikus naudosiu......
sorry taip buitiškai šneku, kažkaip nežinau kaip išsireikšt kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau dvi tas mašinėles. Vieną modelinui, kitą mamai pagal paskirtį - tešlai lotuliukas.gif
Atsakyti