Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

O kurioj vietoj stovi tos masinkos? As vakar buvau Ukmerges Filipse perejau viska ir nemaciau . As irgi makaronam noriu smile.gif

Beje pati isivaliau savo masinele, pasikeikti teko nemazai, ir MB vis sukosi aplink " vistiek man reikes dabait sudet " ale ne pabaigiau pati biggrin.gif
Atsakyti
Aš žirmūnų T.Philipse irgi neradau sad.gif
Atsakyti
Aš pirkau Kaune didžiojoje Thomass philips, tai tik dvi stovėjo, bet manau jos daug ir nededa ant lentynų. Toj vietoj kur elektriniai virtuvės prietaisai, kombainai, gruzdintuvės, ir pan. šalia stovėjo g.gif
Atsakyti
mano draugė pirkos mašinėlę tai sakė viens prie vieno tie rolikai ir tt. jinai su manąja dirbo gi. Ir Irunia patvirtins kad ten labai viskas panašu tik kaina skirias lotuliukas.gif
Atsakyti
atsiprasau, as cia zalia, nesuprantu kas tas SM?
Atsakyti
sm --super mamos forumas
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 07 23, 09:58)
Irunia patvirtins kad ten labai viskas panašu tik kaina skirias  lotuliukas.gif

Aha, tik "truputuką" kainos skiriasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na bet ko norėt, juk nežinojot kad atsiras pigiau smile.gif o kai labai dega, tai ir už milijonus pasiruošęs nusipirkt hihihi.gif aš dar dirbčiau ir dirbčiau be mašinkos irnesakyk.gif nėra ji pirmojo būtinumo įrankis dirbant su modelinu ax.gif
Papildyta:
kitas klausimas : gal žinot kur Lietuvoje galima nusipirkti modeliavo įrankių metalinių ? panašiai kaip stomatologai naudoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 23 liepos 2009 - 22:05
Buvau ir aš į Klaipėdos pardą nulėkus ir nusiminus išėjau. Praieškojau kokią valandą, kol pagaliau paklausiau darbuotojos ar tokių turi tai sakė, kad vieną turėjo, bet ją nupirko ir daugiau neturi ir tikriausiai nebeatveš. Tai va nusimus ir sėdžiu. unsure.gif
Atsakyti
ai atidirbo mano ta mašinka jau tą šimtuką papildomą doh.gif džiaugiuosi va už draugę kad jai parodžiau ir nusipirko. Va ir Irunia prigriebė. Aš gera, kitiem negaila lotuliukas.gif
aš kai padirbau su mašinėle tai dabar be jos nė negalėčiau, nors šiųmetiniam Kaziukui tai be jos ir pasiruošiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 07 23, 23:05)
kitas klausimas : gal žinot kur Lietuvoje galima nusipirkti modeliavo įrankių metalinių ? panašiai kaip stomatologai naudoja

Tai medicinos prekių parduotuvėse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 07 24, 12:23)
Tai medicinos prekių parduotuvėse  lotuliukas.gif

sakai biggrin.gif tada prašyčiau dar adresą padiktuot ? tongue.gif
Atsakyti