Beje pati isivaliau savo masinele, pasikeikti teko nemazai, ir MB vis sukosi aplink " vistiek man reikes dabait sudet " ale ne pabaigiau pati
O kurioj vietoj stovi tos masinkos? As vakar buvau Ukmerges Filipse perejau viska ir nemaciau . As irgi makaronam noriu 
Beje pati isivaliau savo masinele, pasikeikti teko nemazai, ir MB vis sukosi aplink " vistiek man reikes dabait sudet " ale ne pabaigiau pati
Aš žirmūnų T.Philipse irgi neradau
Aš pirkau Kaune didžiojoje Thomass philips, tai tik dvi stovėjo, bet manau jos daug ir nededa ant lentynų. Toj vietoj kur elektriniai virtuvės prietaisai, kombainai, gruzdintuvės, ir pan. šalia stovėjo
mano draugė pirkos mašinėlę tai sakė viens prie vieno tie rolikai ir tt. jinai su manąja dirbo gi. Ir Irunia patvirtins kad ten labai viskas panašu tik kaina skirias
atsiprasau, as cia zalia, nesuprantu kas tas SM?
sm --super mamos forumas
QUOTE(Avijacija @ 2009 07 23, 09:58)
Aha, tik "truputuką" kainos skiriasi
na bet ko norėt, juk nežinojot kad atsiras pigiau
o kai labai dega, tai ir už milijonus pasiruošęs nusipirkt
aš dar dirbčiau ir dirbčiau be mašinkos
nėra ji pirmojo būtinumo įrankis dirbant su modelinu 
Papildyta:
kitas klausimas : gal žinot kur Lietuvoje galima nusipirkti modeliavo įrankių metalinių ? panašiai kaip stomatologai naudoja
Papildyta:
kitas klausimas : gal žinot kur Lietuvoje galima nusipirkti modeliavo įrankių metalinių ? panašiai kaip stomatologai naudoja
Buvau ir aš į Klaipėdos pardą nulėkus ir nusiminus išėjau. Praieškojau kokią valandą, kol pagaliau paklausiau darbuotojos ar tokių turi tai sakė, kad vieną turėjo, bet ją nupirko ir daugiau neturi ir tikriausiai nebeatveš. Tai va nusimus ir sėdžiu.
ai atidirbo mano ta mašinka jau tą šimtuką papildomą
džiaugiuosi va už draugę kad jai parodžiau ir nusipirko. Va ir Irunia prigriebė. Aš gera, kitiem negaila
aš kai padirbau su mašinėle tai dabar be jos nė negalėčiau, nors šiųmetiniam Kaziukui tai be jos ir pasiruošiau
aš kai padirbau su mašinėle tai dabar be jos nė negalėčiau, nors šiųmetiniam Kaziukui tai be jos ir pasiruošiau
QUOTE(mijaka @ 2009 07 23, 23:05)
Tai medicinos prekių parduotuvėse
QUOTE(Irunia @ 2009 07 24, 12:23)
sakai