Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Pas mane po kepimo atidarius orkaite irgi iseina dumelis, ne tirstas, bet toks vos ne bespalvis. Ir kvapas jauciasi...
Atsakyti
Ačiū Jutare.

Bet kas dėl dūmų, tai jie pas mane būna visada. Ir su sena orkaite, kai neturėjau termometro, ir dabar kai su termometru ir kepu pagal instrukcijas. Jaučiu todėl kad orkaitė sandari labai lotuliukas.gif Nu nežinau, po pusvalandžio, kai atidarau orkaitę, būna pliūpsnis dūmų. Nesakau, kad virtuvę pridūmina bet vis gi būna lotuliukas.gif

Nu va, ačiū Hytka, aš ne vieniša dabar jaučiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 28 rugpjūčio 2009 - 15:11
Irunia drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
senai besirodžiau ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Grazu, kaip ir visada ax.gif
Atsakyti
Keliu temą, o tai jau visai nyku tongue.gif
user posted image

Jutare, darbai nuostabūs. Koookios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

ax.gif

gal labiau patyrusios pamokys kokiu būdu geriausia piliruoti? veltinio antgalių drelei gal galit užrodyt kur perkat ax.gif ?
Atsakyti
Ir vėl nuostabių darbų užderėjo thumbup.gif
Parodysiu savo rožytę:

user posted image
Atsakyti
Kazkaip vienu metu subruzdom wink.gif Rodausi ir as 4u.gif Sage - Laumzirgis

user posted image

ShangriLa, nuostabus darbelis thumbup.gif Taip ir noretusi ta gelyte suvalgyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 04 rugsėjo 2009 - 12:28
QUOTE(Vijolė @ 2009 09 04, 13:14)
gal labiau patyrusios pamokys kokiu būdu geriausia piliruoti? veltinio antgalių drelei gal galit užrodyt kur perkat  ax.gif  ?

Seniuose visko nusipirksi. Man beje, bežiūrint tavo darbelius, labiausiai ir kliuvo, kad nešlifuoti. Smagu, kad susigriebei lotuliukas.gif

Ale rimtai, ruduo klausykit - derliaus metas lotuliukas.gif
Priderėjo darbelių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 04 rugsėjo 2009 - 12:32
tingiu šlifuot blush2.gif jei drelei nerasiu antgalio, jaučiu nešiosiu nešlifuotus blush2.gif
Senukuose neradau-sekantis punktas koks?
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2009 09 04, 14:10)
tingiu šlifuot  blush2.gif jei drelei nerasiu antgalio, jaučiu nešiosiu nešlifuotus  blush2.gif 
Senukuose neradau-sekantis punktas koks?

Nenušlifuoto gražiai nenupoliruosi... Negi gražu su pirštų atspaudais papuošalai??? biggrin.gif
Pašlifuok švitriniu, o poliruok su "drele" (supratau, kad turi).
Aš pasidariusi antgali iš džinso thumbup.gif Super dalykas, nes tie vilnoniai, kurie būna komplekte man nepatiko. Per kieti gal...
Galiu įkelti nuotrauką kaip atrodo mano antgalis iš džinso. Poliruoja labai gerai ir greitai,žinoma jeigu lygiai nušlifuotas prieš tai darbelis, nes kitai to poliravimo efekto neišgausi, kai nelygus paviršius.
Atsakyti