Pas mane po kepimo atidarius orkaite irgi iseina dumelis, ne tirstas, bet toks vos ne bespalvis. Ir kvapas jauciasi...
Ačiū Jutare.
Bet kas dėl dūmų, tai jie pas mane būna visada. Ir su sena orkaite, kai neturėjau termometro, ir dabar kai su termometru ir kepu pagal instrukcijas. Jaučiu todėl kad orkaitė sandari labai
Nu nežinau, po pusvalandžio, kai atidarau orkaitę, būna pliūpsnis dūmų. Nesakau, kad virtuvę pridūmina bet vis gi būna 
Nu va, ačiū Hytka, aš ne vieniša dabar jaučiuosi
Bet kas dėl dūmų, tai jie pas mane būna visada. Ir su sena orkaite, kai neturėjau termometro, ir dabar kai su termometru ir kepu pagal instrukcijas. Jaučiu todėl kad orkaitė sandari labai
Nu va, ačiū Hytka, aš ne vieniša dabar jaučiuosi
Irunia
senai besirodžiau

Grazu, kaip ir visada

gal labiau patyrusios pamokys kokiu būdu geriausia piliruoti? veltinio antgalių drelei gal galit užrodyt kur perkat
Ir vėl nuostabių darbų užderėjo
Parodysiu savo rožytę:
Parodysiu savo rožytę:
Kazkaip vienu metu subruzdom
Rodausi ir as
Sage - Laumzirgis

ShangriLa, nuostabus darbelis
Taip ir noretusi ta gelyte suvalgyti

ShangriLa, nuostabus darbelis
QUOTE(Vijolė @ 2009 09 04, 13:14)
gal labiau patyrusios pamokys kokiu būdu geriausia piliruoti? veltinio antgalių drelei gal galit užrodyt kur perkat
?
Seniuose visko nusipirksi. Man beje, bežiūrint tavo darbelius, labiausiai ir kliuvo, kad nešlifuoti. Smagu, kad susigriebei
Ale rimtai, ruduo klausykit - derliaus metas
Priderėjo darbelių
tingiu šlifuot
jei drelei nerasiu antgalio, jaučiu nešiosiu nešlifuotus
Senukuose neradau-sekantis punktas koks?
QUOTE(Vijolė @ 2009 09 04, 14:10)
tingiu šlifuot
jei drelei nerasiu antgalio, jaučiu nešiosiu nešlifuotus
Nenušlifuoto gražiai nenupoliruosi... Negi gražu su pirštų atspaudais papuošalai???
Pašlifuok švitriniu, o poliruok su "drele" (supratau, kad turi).
Aš pasidariusi antgali iš džinso
Galiu įkelti nuotrauką kaip atrodo mano antgalis iš džinso. Poliruoja labai gerai ir greitai,žinoma jeigu lygiai nušlifuotas prieš tai darbelis, nes kitai to poliravimo efekto neišgausi, kai nelygus paviršius.