Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Modelino, apnertu karoliu ir biserio komplektukas

user posted image
Atsakyti
Sveikos, norit ar ne bet nuo siandien as prisidedu prie jusu 4u.gif biggrin.gif . Is modelino nesu nieko dariusi ir jo dar neturiu, bet esu rimtai uzsidegusi lipdyti. smile.gif Modelino manau gausiu is JAV tik reikia paprasyti dar biggrin.gif. Norejau paklausti koks modelinas yra geriausias? Kokias spalvas sunaudojat greiciausiai? Ir ko dar reikia paciai gamybai be modelino ir svitrinuio popieriaus? ax.gif blush2.gif

Iskart LABAI aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
GaiLina, dėl spalvų tai sunku pasakyti, graičiausiai sunaudojamos tos, kurios labiausiai patinka biggrin.gif
Man nepakeičiamas daiktas- chirurginės pirštinės (ot ačiū Smilgai kad paprotino)- rankų negadinu ir šlifuoti nereikia. Gatavą lipdinį pašaldau, paskui dar "paglostau" su popierine servetėle ir rezultatas mane tenkina. Tiesa, į modeliną dar įmaišau akių šešėlių ar pudros.

Mano paskutiniai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 09 09, 06:41)
Mano paskutiniai:
user posted image

koks sutapimas biggrin.gif as pries kelis menesius pakabuka padariau, tik ant juodo fimo dar uzdejau stukturines pastos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 09 rugsėjo 2009 - 09:35
QUOTE(efauto @ 2009 09 09, 10:34)
koks sutapimas  biggrin.gif as pries kelis menesius pakabuka padariau, tik ant juodo fimo dar uzdejau stukturines pastos biggrin.gif

Na, nieko nuostabaus- balta, juoda ir pilka yra pakankamai universalios spalvos, kurias naudojam ne vien mes su jumis wink.gif
Aš įtriniau sidabro spalvos šešėliais, įgavo tokį subtilų atspalvį.
Atsakyti
Sveikos mergaites ax.gif ar priimsit naujoke
labai graziu dalykeliu pridariusios wub.gif tikros saunuoles.
Labai noriu ir as isbandyti sita uzsiemima ax.gif
Gal man kaip zaliai galetumet pedet?
Visu pirma tai noriu paklaust kaip jum tas modelinas nesuskyla??? as eusu dirbus su juo, bet jis labai trapus g.gif
Ir dar labai rupi koki dazai tinka modelinui dazyt?
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 09 09, 09:41)
Na, nieko nuostabaus- balta, juoda ir pilka yra pakankamai universalios spalvos, kurias naudojam ne vien mes su jumis wink.gif
Aš įtriniau sidabro spalvos šešėliais, įgavo tokį subtilų atspalvį.

as ir nesakiau, kad tik mes dvi naudojam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2009 09 09, 10:44)
Sveikos mergaites  ax.gif  ar priimsit naujoke
labai graziu dalykeliu pridariusios  wub.gif  tikros saunuoles.
Labai noriu ir as isbandyti sita uzsiemima  ax.gif
Visu pirma tai noriu paklaust kaip jum tas modelinas nesuskyla??? as eusu dirbus su juo, bet jis labai trapus  g.gif

na, nepasakyčiau kad trapus biggrin.gif dar man niekas nėra sutrupėjęs per beveik trejus metus mastau.gif
jeigu nori dažyti, puikiai tinka akriliniai dažai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2009 09 08, 18:35)
Sveikos, norit ar ne bet nuo siandien as prisidedu prie jusu  4u.gif  biggrin.gif . Is modelino nesu nieko dariusi ir jo dar neturiu, bet esu rimtai uzsidegusi lipdyti. smile.gif  Modelino manau gausiu is JAV tik reikia paprasyti dar biggrin.gif.  Norejau paklausti koks modelinas yra geriausias? Kokias spalvas sunaudojat greiciausiai? Ir ko dar reikia paciai gamybai be modelino ir svitrinuio popieriaus?  ax.gif  blush2.gif
                                                    Iskart LABAI aciu  mirksiukas.gif

1. Koks geriausias modelinas - cia jau kiekvienai savaip smile.gif
2. Man greiciausaii susinaudoja juoda ir balta spalvos biggrin.gif
3. Ivairiu irankiu - kaceliarinio peiliuko gelezciu (cia jei neturi spec. peiluiko), ivairiu pjovimo formeliu (nors pradziai galima ir be ju apsieiti), ivairiu detalyciu, kurias galima naudoti ispaudimam (reljefui, rastui isgauti) - tinka varztai, sagos ir visa kita smile.gif
4. Lako (nebutinas, galima poliruoti).
5. Vietos darbui - geriausia tureti keramikine plytele ar stiklo gabala ir naudoti juos darbastaliui.
Pradziai mazdaug tiek... Kitos gal papildys sarasiuka smile.gif

QUOTE(birbusiukas @ 2009 09 09, 10:44)
Sveikos mergaites  ax.gif  ar priimsit naujoke
labai graziu dalykeliu pridariusios  wub.gif  tikros saunuoles.
Labai noriu ir as isbandyti sita uzsiemima  ax.gif
Visu pirma tai noriu paklaust kaip jum tas modelinas nesuskyla??? as eusu dirbus su juo, bet jis labai trapus  g.gif

Matyt naudojai ore dziustanti modelina, del to ir trupejo arba ten buvo paprastas, nelabai kokybiskas modelinas (kazkada esu pirkusi Rimi rinkini, tai iskepus buvo kiek trapesnis ir spalvas pakeite).
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2009 09 09, 11:53)
na, nepasakyčiau kad trapus biggrin.gif dar man niekas nėra sutrupėjęs per beveik trejus metus mastau.gif
jeigu nori dažyti, puikiai tinka akriliniai dažai 4u.gif

o jo nereikia isdegti kaip molio?
nes as labai noriu muiline pasidaryt ax.gif tai kazkaip reik padaryt , kad vandeniuj butu atsparus

o akriliniai tai cia tie kur sienom dazyt?
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2009 09 09, 10:55)
o jo nereikia isdegti kaip molio?
nes as labai noriu muiline pasidaryt  ax.gif  tai kazkaip reik padaryt , kad vandeniuj butu atsparus

o akriliniai tai cia tie kur sienom dazyt?

na taip, fimo kepamas orkaitėje biggrin.gif

nežinau kuo sienas dažo hihihi.gif bet akrilinių dažų tikrai gausi dalininkams skirtose parduotuvėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 09 09, 09:54)
Matyt naudojai ore dziustanti modelina, del to ir trupejo arba ten buvo paprastas, nelabai kokybiskas modelinas (kazkada esu pirkusi Rimi rinkini, tai iskepus buvo kiek trapesnis ir spalvas pakeite).

as irgi radau nekokybisko modelino dailininku parduotuveje. ju gamintojas LYRA, aisku siek tiek pigesnis, bet spalvos pasikeitusios, iskepus labai trapus..
Atsakyti