Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

dėkui Mariuka.
va apie šlifavimą - poliravimą man ir trūksta labiausiai info, jei dar kas kokią youtube nuorodėlę įmestų kaip tai daroma.

Šlifavimą suprantu-su švitriniu dirbi, o va poliravimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2009 09 04, 14:46)
dėkui Mariuka.
va apie šlifavimą - poliravimą man ir trūksta labiausiai info, jei dar kas kokią youtube nuorodėlę įmestų kaip tai daroma.

Šlifavimą suprantu-su švitriniu dirbi, o va poliravimas  g.gif

user posted image
user posted image
Va taip atrodo mano antgalis galutiniam poliravimui. Iškirpta iš džinso šiek tiek daugiau nei pora cm skersmens apskritimai ir su siuvimo mašina viduryje ratu stipriai susiūta. Susiuvus tuos apskritimus kartu kraštuose kaip matosi, turi likti nesusiūtos vietos. Prieš naudojant poliravimui geriausiai kur nors jį prasukti....kad ir į nesigavusius papuošalus smile.gif kad nubrigztų. Kol neišlaksto nereikalingi siūlai, kelia daug dulkių .... nemalonus reikalas paskui valyti viską smile.gif)) Galima papešioti ir su adata. Kai suminkštėja, labai greitai iki blizgezio nupoliruoja be ypatingų pastamgų. Nebent labai dideliu greičiu poliruojama, tai kartais dėl neįgudimo gali palikti įbrėžimus....bet aišku pataisomus smile.gif

O dėl pirminio šlifavimo su popieriumi galiu pasakyti tiek, kad lengviausia yra šlifuoti man taip: į plokščią lėkštę šiek tiek aukštesniais kraštais (kad vanduo neišbėgtų) įsipilu vos vos, kad apsemtų dugną, vandens. Imu šlifavimo popieriaus skiautelę, šlapinu ją į tą vandenį ir šlifuoju smile.gif Priklausomai nuo poreikio ir popieriaus numeris skiriasi. Dažniausiai užtenka man trejų: 8oo, 1000 ir 1200 arba 1500 dar kai netingiu smile.gif Po to gerai nuplaunu po tekančiu vandeniu papuošalo dalis, sausinu ir poliruoju su poliruokliu. Po to lieka paskutinis malonumas, tai vėrimas biggrin.gif
Atsakyti
dėkui dar kartą Mariuka, kad penktadienio popietę nepatingėjai man paaiškinti, visagalis googlas ir tas apie poliravimą ir šlifavimą šykšti info.
Dėkui, bandysiu.
tik va tas mano charakteris-rezultatą turėt kuo greičiau gali pakišt man koją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2009 09 04, 15:11)
dėkui dar kartą Mariuka, kad penktadienio popietę nepatingėjai man paaiškinti, visagalis googlas ir tas apie poliravimą ir šlifavimą šykšti info.
Dėkui, bandysiu.
tik va tas mano charakteris-rezultatą turėt kuo greičiau gali pakišt man koją  blush2.gif

Na aš kaip tik labai daug info susiradau internete, ypač rusiškuose saituose. Kaip žinia, rusai žmonės atviri ir mielai dalinasi informacija ir paslaptimis smile.gif))
O jei norisi greito rezultato neįdedant pastangų, tai joooo....bus sunku biggrin.gif Žinau tą reikalą... Tik man šiek tiek kitaip būna: noriu, reikia, darau....nesigavo kaip tikėjausi....stop....metu į šoną biggrin.gif Bet jau ugdau valią ir rezultatai gerėja smile.gif)
Linkiu sėkmės ir ištvermės smile.gif
Atsakyti
Aha, įdomus požiūris. Tai Vijole, jei nori kad būtų gražus papuošalas be vargo - nusipirk jį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bajeris mirksiukas.gif

Aš poliruoju su kailiuku. Panašiai kaip ir Mariuka. Tokį antgaliuką susimeistravau. Kol nereikalingi plaukeliai išlaksto, o po to jau super poliruoja. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 09 04, 15:30)

Aš poliruoju su kailiuku. Panašiai kaip ir Mariuka. Tokį antgaliuką susimeistravau. Kol nereikalingi plaukeliai išlaksto, o po to jau super poliruoja. thumbup.gif

Primygtinai siūlau išbandyti būtent džinsinę medžiagą....na nors dėl smalsumo ir palyginti smile.gif Nors jei ranka jau įgudusi, neabejoju, kad šauniai gaunasi ir su kailiuku. Bet kiek aš bandžiau medžiagų, man džinsas geriausiai patiko. O ir patvarus antgalis iš jo...kaip sakoma džinsas amžinas smile.gif
Atsakyti
Cha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariuka @ 2009 09 04, 15:34)
Primygtinai siūlau išbandyti būtent džinsinę medžiagą....na nors dėl smalsumo ir palyginti smile.gif Nors jei ranka jau įgudusi, neabejoju, kad šauniai gaunasi ir su kailiuku. Bet kiek aš bandžiau medžiagų, man džinsas geriausiai patiko. O ir patvarus antgalis iš jo...kaip sakoma džinsas amžinas smile.gif

Nu gal... Bet kad kailis irgi amžinas. Prisidariau daug antgalių, galvojau dils. O nė velnio, poliruoju su pačiu pirmu. doh.gif Ir jis geriausiai ir poliruoja, nes jau normaliai nubrizgęs.
Laiko nėra ieškojimams. Kol tinka, ką turiu. Kai persikraustysiu namo, išsidėliosiu savo pacackas, rasiu visus gabaliukus, gal reiks pasigamint ir džinsinį mirksiukas.gif

Man juokingiausia būna, kai smulkūs dirbinukai poliruojami skraido. Gerai, kad visi nuskrenda ta pačia kryptimi. Nueini, susirenki ir toliau dirbi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 09 04, 15:40)
Man juokingiausia būna, kai smulkūs dirbinukai poliruojami skraido. Gerai, kad visi nuskrenda ta pačia kryptimi. Nueini, susirenki ir toliau dirbi lotuliukas.gif

biggrin.gif Juokinga...bet tik iki to laiko, kol į akį nepataikė. Vaikus veju šalin, kai poliruoju smile.gif)) Nors jau supratau kaip teisingai laikyti ir nuo kurio krašto poliruoti, kad jei skris, tai, kaip sakai, į vieną vietą visi biggrin.gif
Atsakyti
As irgi naudoju savadarbi dzinsini poliruokli - puikiai poliruoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2009 08 24, 11:31)
Ikvepta artejancio rudens nulipdziau tokia sage smile.gif

Ech, koks nematytas orginalus darbelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu, Irmule 4u.gif Dar kazkas uzmate toki sena darbeli tongue.gif
Atsakyti