Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(jo-vita7 @ 2009 04 13, 12:18)
Mane irgi labai domina kas cia per alkocholinis rasalas, kaip jis piesiamas is kur gauti ir t.t.

http://www.google.lt...j...ink&spell=1

aš asmeniškai siunčiausi "Tim Holtz" rašalus,aplikavimo įrankį, skiediklį. (iš ebay ir etsy) , kažką esu gavus 'lauktuvių'...

Tie spiritiniai dažai naudojami neporėtiems paviršiams (plastikui, blizgaus paviršiaus popieriui, polimerams)
Youtube yra įvairių parodomųjų pamokėlių kaip naudoti tuos dažus.
O Jutarės 'spanguolės' man atrodo buvo dažomos putų pagalba.
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif

Modelino nusipirkus turiu jau senokai, vis palipdau, iškepu, bet niekaip neapsiimdavau šlifavimo darbų. Bet šiandien įsigijau šlifavimo aparatą, bet dabar iškilo klausimas, kaip jūs lygiai nušlifuojat? Ar jūsų ranka ir akis labiau įgudusi, ar jūs kaip nors apibrėžiat ir paskui šlifuojat ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Bébé @ 2009 04 13, 22:40)
Sveikos merginos,  4u.gif

Modelino nusipirkus turiu jau senokai, vis palipdau, iškepu, bet niekaip neapsiimdavau šlifavimo darbų. Bet šiandien įsigijau šlifavimo aparatą, bet dabar iškilo klausimas, kaip jūs lygiai nušlifuojat? Ar jūsų ranka ir akis labiau įgudusi, ar jūs kaip nors apibrėžiat ir paskui šlifuojat ar kaip?

Gal galima sužinoti kas tai per mašina. Man irgi aktualu.
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2009 04 13, 13:43)

O Jutarės 'spanguolės' man atrodo buvo dažomos putų pagalba.

neįdomu visai, viską tu žinai beee.gif tongue.gif

pas mane Jacquard rašalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minte_7 @ 2009 04 14, 11:43)
Gal galima sužinoti kas tai per mašina. Man irgi aktualu.

Įtariu tiesinis šlifuoklis. g.gif

QUOTE(Jutare @ 2009 04 14, 11:53)
neįdomu visai, viską tu žinai beee.gif tongue.gif

Magic yra guru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 04 14, 14:43)
Įtariu tiesinis šlifuoklis. g.gif

Na, tiksliai nežinau, kaip jis vadinasi, bet manau, kad toks. Tiesiog toks kaip didelis parkeris ir veikia gražto principu. Tik kaip viską dailiai nušlifuoti? Ypač apvalius ar ovalius darbelius?

Kažkur skaičiau, kad vietoj lako galima dar ir poliruoti, tuomet nereikia net lako, kažin ar tiesa? Nes pirkau vieną tokį, Sculpey, rodos, skirtas modelinui, tačiau totalus š.. Po kurio laiko labai greitai nusilupa. schmoll.gif

P.S. beje dėl šlifavimo su popieriumi, mačiau youtubej, kad gerai gaunasi šlifuot vandenyje. nemėginau, bet manau, akd verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bébé: 14 balandžio 2009 - 15:26
na gi noriu pasirodyti su savo fimo lipdiniu....vienos mielos čia besilankančios meistrės dėka.....teko palipdyti aciuks.gif ....

galutinis variantas mastau.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Bébé @ 2009 04 14, 16:25)
Na, tiksliai nežinau, kaip jis vadinasi, bet manau, kad toks. Tiesiog toks kaip didelis parkeris ir veikia gražto principu. Tik kaip viską dailiai nušlifuoti? Ypač apvalius ar ovalius darbelius?

Kažkur skaičiau, kad vietoj lako galima dar ir poliruoti, tuomet nereikia net lako, kažin ar tiesa? Nes pirkau vieną tokį, Sculpey, rodos, skirtas modelinui, tačiau totalus š.. Po kurio laiko labai greitai nusilupa.  schmoll.gif

P.S. beje dėl šlifavimo su popieriumi, mačiau youtubej, kad gerai gaunasi šlifuot vandenyje. nemėginau, bet manau, akd verta.

Tai kiek žinau, kas turi šlifuoklį, naudoja jį tik poliravimui.
Turbūt pagrindiniai šlifavimai atliekami rankomis.
Dėl šlapinimo tai žinok taip, nusišlifuoja geriau. Bent jau man. Bet aš tik pašlapinu, o ne vandenyje poliruoju.
O laką pirkau va tokį.
user posted image

Gal kažkas irgi turi tokį. Norėčiau išgirst nuomonių, kaip jis vėliau - ar nekeičia spalvos, ar nesilaupo. Nes kol kas viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 15 balandžio 2009 - 09:29
QUOTE(Bébé @ 2009 04 14, 16:25)
Kažkur skaičiau, kad vietoj lako galima dar ir poliruoti, tuomet nereikia net lako, kažin ar tiesa?

tikra tiesa. Lako nenaudoju nebežinau jau kiek laiko, nenoriu rizikuot. Visi mano darbai puliruojami. Su šlifavimo aparačiuku ant mažo greičio nugludinu kampus, užapvalinu briaunas. Paskui šiek tiek palyginu su švytriniu, bet tikrai nepersistengdama. Ir galų gale ant didelio greičio su mašinėle poliruoju iki veidrodinio spindesio. Atrodo taip lig būtų padengta blizgiu laku, o pasidaro viskas daug greičiau, nei lakuot nereikia nei laukt kol išdžius thumbup.gif Šiandien spec. pafotkinau "prieš" ir "po" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 16 balandžio 2009 - 21:27
tikrai pagalvojau ,kad lakuota blink.gif
Atsakyti
atrodo nei kiek ne prasčiau nei lakuota. Tiesa, nežinau kaip atrodys po ilgesnio laiko tarpo, bet manau kad ir lakuotas daiktas nėra apsaugotas nuo braižymosi ir spindesio praradimo g.gif
tiesa, viską šlifuoju/poliruoju su veilokiniu antgaliuku smile.gif
Atsakyti
mijaka, o kaip su čiupinėjimu?
Man irgi blizga kol nupoliruoji, o po to tik čiup čiup ir nusičiupinėja g.gif
Atsakyti