Irunia, ar tu poliruoji su mašinėle ? man poliruojant pasidaro lig toks sluoksnis ant darbelio, reikia kad neliktų "porėtų" vietelių, kartais dar kelis kartu pereinu su smulkiu švytriniu (kaitalioju-švytrinis ranka, poliravimas mašinėle). Aišku čia ant gerosios pusės tik taip žaidžiu, ant blogos nėra kantrybės, o ir nemanau kad būtina ten
kaip tik gražu kai matosi skirtumas. Turiu darbelį darytą prieš 3 mėnesius, nešioju pati, apžiūrėjau ir viskas ok, aišku šiek tiek nubluko tas spindesys, bet tikrai matosi kažkos lis sluoksnis viršui, lig su laku padengta. Gaila, kad neturiu seniau poliruotų darbelių ir negaliu vertint kaip atrodo po kokio pusmečio

QUOTE(mijaka @ 2009 04 17, 10:07)
Irunia, ar tu poliruoji su mašinėle ?
Neee, neprisiruošiu dar pirkt. Gi krizė

O kokį tu turi šlifuoklį?
Irunia, iki savo mašinėlės pirkimo, irgi poliruot bandžiau rankom, smulkiausiu švytriniu, veiloko gabaliuku ir maniau kad pasiekiau viršūnę
gražiai atrodė, bet oi kaip toli buvo tas rezultatas nuo to kuris pasiekiamas poliruojant mašinėle ant didžiausio greičio
pas mane paprastutė iš Thomas Philips
kažkada ant greičio nupirkau net nesirinkdama perdaug, man atrodo visas lagaminėlis kainavo 70 lt. Su daug antgalių, pusės jų aišku nereikia
bet su kai kuriais visai įdomu paeiksperimentuot

pas mane paprastutė iš Thomas Philips

Mijaka, o su kuriuo is tu antgaliu poliruoji? veltiniu?
Nu supratau jau, kad ir man reikia

QUOTE(Kentaure @ 2009 04 17, 14:55)
Mijaka, o su kuriuo is tu antgaliu poliruoji? veltiniu?
taiip, tik su tuo

O tu nepameni, kiek galingumas tavo įrenginio?
Žiurinėju dabar įvairius, tai yra visokių, įdomu kiek užtenka.

Mijaka aciu, o cia mano vienos tas poliruoklis 'uszigazuoja ' ar cia visi tokie?
QUOTE(Irunia @ 2009 04 17, 15:55)
O tu nepameni, kiek galingumas tavo įrenginio?

net neturiu supratimo

antgalis su kuoriuo viską darau - iį kampukus nušlifuoju, užapvalinu, ir poliruoju. Šių antgalių yra visokių didžių, galima papildymus pirkt, bandžiau tik senukuose tai nusivyliau - pradedi šlifuot ir pūkai skraido

tiesa, kai nusipirkau, tai man jau 3 greitis (iš viso 7) buvo kosmosas

Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2009 04 17, 16:35)
Mijaka aciu, o cia mano vienos tas poliruoklis 'uszigazuoja ' ar cia visi tokie?
o čia kaip ?

Hm, nu ačiū, aišku.
O kas dėl veilokiukų, tai kitur nei seniuose net neįsivaizduoju kur pirkt
Važiuosiu pažiūrėt šiandien vakare. Yra vienas labai lengvas tik pora šimtų gramų sveria, ir yra elementarus puskilograminis Skilas. Net nežinau kurio norėt
Nes galingumai skiriasi. Apsisukimai tai daugmaž vienodi.
O kas dėl veilokiukų, tai kitur nei seniuose net neįsivaizduoju kur pirkt

Važiuosiu pažiūrėt šiandien vakare. Yra vienas labai lengvas tik pora šimtų gramų sveria, ir yra elementarus puskilograminis Skilas. Net nežinau kurio norėt

čia klausimas ne man buvo, bet gal labai nesupyksit..
Kentaure, as panašų turiu tai man kaip, kad sakei "užsigazuoja" aš galvojau čia tik mano brokuotas.. niekaip būna nepavyksta to greičio po to iki lėčiaučio numušt, manau čia dėl to, kad pigus daiktas
Kentaure, as panašų turiu tai man kaip, kad sakei "užsigazuoja" aš galvojau čia tik mano brokuotas.. niekaip būna nepavyksta to greičio po to iki lėčiaučio numušt, manau čia dėl to, kad pigus daiktas