Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Irunia, ar tu poliruoji su mašinėle ? man poliruojant pasidaro lig toks sluoksnis ant darbelio, reikia kad neliktų "porėtų" vietelių, kartais dar kelis kartu pereinu su smulkiu švytriniu (kaitalioju-švytrinis ranka, poliravimas mašinėle). Aišku čia ant gerosios pusės tik taip žaidžiu, ant blogos nėra kantrybės, o ir nemanau kad būtina ten hihihi.gif kaip tik gražu kai matosi skirtumas. Turiu darbelį darytą prieš 3 mėnesius, nešioju pati, apžiūrėjau ir viskas ok, aišku šiek tiek nubluko tas spindesys, bet tikrai matosi kažkos lis sluoksnis viršui, lig su laku padengta. Gaila, kad neturiu seniau poliruotų darbelių ir negaliu vertint kaip atrodo po kokio pusmečio
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 04 17, 10:07)
Irunia, ar tu poliruoji su mašinėle ?

Neee, neprisiruošiu dar pirkt. Gi krizė blush2.gif
O kokį tu turi šlifuoklį?
Atsakyti
Irunia, iki savo mašinėlės pirkimo, irgi poliruot bandžiau rankom, smulkiausiu švytriniu, veiloko gabaliuku ir maniau kad pasiekiau viršūnę hihihi.gif gražiai atrodė, bet oi kaip toli buvo tas rezultatas nuo to kuris pasiekiamas poliruojant mašinėle ant didžiausio greičio bigsmile.gif
pas mane paprastutė iš Thomas Philips ax.gif kažkada ant greičio nupirkau net nesirinkdama perdaug, man atrodo visas lagaminėlis kainavo 70 lt. Su daug antgalių, pusės jų aišku nereikia hihihi.gif bet su kai kuriais visai įdomu paeiksperimentuot
Atsakyti
Mijaka, o su kuriuo is tu antgaliu poliruoji? veltiniu?
Atsakyti
Nu supratau jau, kad ir man reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 04 17, 14:55)
Mijaka, o su kuriuo is tu antgaliu poliruoji? veltiniu?

taiip, tik su tuo smile.gif
Atsakyti
O tu nepameni, kiek galingumas tavo įrenginio?
Žiurinėju dabar įvairius, tai yra visokių, įdomu kiek užtenka. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 17 balandžio 2009 - 14:58
Mijaka aciu, o cia mano vienos tas poliruoklis 'uszigazuoja ' ar cia visi tokie?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 04 17, 15:55)
O tu nepameni, kiek galingumas tavo įrenginio?
Žiurinėju dabar įvairius, tai yra visokių, įdomu kiek užtenka. g.gif

net neturiu supratimo ax.gif jei žinočiau kur žiūrėt - pažiūrėčiau smile.gif bet tas lipdukas ant kurio manau, kad buvo užrašyta - nusitrynė jau senai. O informacinio lapelio net nepamenu ar buvo viduje. Įdedu nuotrauką lagaminėlio. Tiesa, jis jau išardytas pusiau - mažasis statybinikas pažaidė wub.gif ir daug antgalių išimta, laikau juos kitur. Na, bent jau bendras vaisdas matosi smile.gif
user posted image

antgalis su kuoriuo viską darau - iį kampukus nušlifuoju, užapvalinu, ir poliruoju. Šių antgalių yra visokių didžių, galima papildymus pirkt, bandžiau tik senukuose tai nusivyliau - pradedi šlifuot ir pūkai skraido blink.gif tai kiek buvo komplekte su šlifavimo mašinėle (gal kokie 8 g.gif) tai tuos ir taupau, saugau. Susidevi jie, suplonėja, reikia ieškot kur gerų galima nusipirkt apart senukų g.gif
user posted image

tiesa, kai nusipirkau, tai man jau 3 greitis (iš viso 7) buvo kosmosas lotuliukas.gif o dabar žiūriu kad ir maximalų norėčiau dar padidint, įprato ranka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2009 04 17, 16:35)
Mijaka aciu, o cia mano vienos tas poliruoklis 'uszigazuoja ' ar cia visi tokie?

o čia kaip ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 17 balandžio 2009 - 15:41
Hm, nu ačiū, aišku.
O kas dėl veilokiukų, tai kitur nei seniuose net neįsivaizduoju kur pirkt g.gif
Važiuosiu pažiūrėt šiandien vakare. Yra vienas labai lengvas tik pora šimtų gramų sveria, ir yra elementarus puskilograminis Skilas. Net nežinau kurio norėt g.gif Nes galingumai skiriasi. Apsisukimai tai daugmaž vienodi.
Atsakyti
Pamačiau spiritinių dažų ir mūsuose, jei kam įdomu :
dažai

Atsakyti
čia klausimas ne man buvo, bet gal labai nesupyksit..

Kentaure, as panašų turiu tai man kaip, kad sakei "užsigazuoja" aš galvojau čia tik mano brokuotas.. niekaip būna nepavyksta to greičio po to iki lėčiaučio numušt, manau čia dėl to, kad pigus daiktas g.gif
Atsakyti