labas mergaites us sventem jus
o vat as pastebejua an vakara su MB vaziavau tai juodai rankos kojos drebejo o va viena vaziuoju atsileidus
piu piu kad neprisivazineciau
o siaip tai siandien vyro paprasiau masiniuko taip smagu buvo pasivazinet po miesta
net palaima pajutau
vaziavau pas mama i parduotuve
aplekiau kelis ratus ir parelkiau laiminaga namo tik vat 4 val ryto teks vykt vyro is darbo pasiimt
bet manau susitvarkysiu

o vat as pastebejua an vakara su MB vaziavau tai juodai rankos kojos drebejo o va viena vaziuoju atsileidus

o siaip tai siandien vyro paprasiau masiniuko taip smagu buvo pasivazinet po miesta

QUOTE(vasarele85 @ 2009 04 13, 21:45)
aišku, kad susitvarkysi

as vakar viena pyliausi benzo
nu gi viskas ok, tik ne is tos puses atsistojau, bet niekis

QUOTE(ingauk @ 2009 04 14, 08:23)
as vakar viena pyliausi benzo
nu gi viskas ok, tik ne is tos puses atsistojau, bet niekis 

O mano mašiniukui greičiausiai bus spyruoklė trūkusi. Na tai pigiau kainuos, nei amortikai. Nors dar neaišku, šiandien palikau servise, sakė sutvarkys. O dėl lempos, tai ko gero bus kompas parėjęs

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 14, 08:55)
O manoji BMW kazko vis streikuoja...
Nezinau kas yra, o ir nera kada nuvaryti patikrinti, nes darbo laikas sutampa su ju...
O ir nelabai galiu palikti masina, nes gyvenu tokioj vietoj, kad i darba be masinos sunku nuvaziuot... 

Ech tie BMW

QUOTE(pikkolo @ 2009 04 14, 09:12)
Ech tie BMW
Mes tai darom taip: ryte išvažiuojam anksčiau abu su vyru, aš palieku mašiną prie serviso, tada mane vyras paveža iki susitikimo vietos, jis dar važiuoja pasportuoti ir paskui į servisą, palieka raktus, susako problemas, tada vakare paima raktus ir mane nuo degalinės, pasiimu iš serviso kiemo mašiną ir namo. Nes kitaip irgi neišeina, nes vyrui reikia dieną mašinos, o su dviem tai juk neatvažiuos? Šiaip yra servisų, kurie ilgiau dirba, kaip Kaune Olmio. Bet jei gedimas rimtesnis, vis tiek reiks palikt visai dienai, nes vakare ne visi darbuotojai būna. Ieškok gal kas šeštadienį dirba.

Tai kad vyras juroj...

Si vakara po darbo bandysiu i Autoaibe nuvaziuot, kad 100% isitikint, kad ne akumas kaltas, nors naujas yra.

Kol apsukos sukeltos atrodo normaliai vaziuoja (pfu, pfu, pfu), tik nustatai normaliai, po kurio laiko ir vel!

Siandien ryte grazu buvo kaimynams paziuret!

Sveikutes
Kaip dirbasi po svenciu?
As tai per sventes masiniuka buvau i vyro rankas atidavusi
Jisai man buvo uz vairuotoja
o siandien jau as pati su juo visur po miesta vazinesiu. Jau is anksto nervinuosi, nes zinau, kad paciu piko metu teks per visa miesta pervaziuoti
nepatinka man stoveti kamsciuose nors tu ka

Kaip dirbasi po svenciu?

QUOTE(zis @ 2009 04 14, 11:14)
Sveikutes
Kaip dirbasi po svenciu?
As tai per sventes masiniuka buvau i vyro rankas atidavusi
Jisai man buvo uz vairuotoja
o siandien jau as pati su juo visur po miesta vazinesiu. Jau is anksto nervinuosi, nes zinau, kad paciu piko metu teks per visa miesta pervaziuoti
nepatinka man stoveti kamsciuose nors tu ka 

Kaip dirbasi po svenciu?

o man ryt teks dukra vezti pas logopede, o dar ir maziui nepatinka kai sustoji tai nezinau kaip reiks istverti

sestadieni nebe vaziavau i kauna, MB pasigailejo manes

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 14, 13:02)
O mano dirikas jau sutare rytoj mano masiniuka tvarkyt, man tik reikes nuvaryti ji, o direktorius mane paims is ten, i darba atves! 

gera dirika turi