Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Ach, kaip smagu sėdu į mašinytę ir važiuoju, kada man reikia į sodą, į parduotuvę, ir kur man reikia, nereikia nėkieno prašyti, ir zysti, važiuotume.
Atsakyti
labas mergaites us sventem jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o vat as pastebejua an vakara su MB vaziavau tai juodai rankos kojos drebejo o va viena vaziuoju atsileidus blush2.gif blush2.gif piu piu kad neprisivazineciau blush2.gif blush2.gif rolleyes.gif
o siaip tai siandien vyro paprasiau masiniuko taip smagu buvo pasivazinet po miesta wub.gif wub.gif wub.gif net palaima pajutau ax.gif vaziavau pas mama i parduotuve smile.gif aplekiau kelis ratus ir parelkiau laiminaga namo tik vat 4 val ryto teks vykt vyro is darbo pasiimt smile.gif doh.gif bet manau susitvarkysiu biggrin.gif smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 04 13, 21:45)
tik vat 4 val ryto teks vykt vyro is darbo pasiimt  smile.gif  doh.gif  bet manau susitvarkysiu  biggrin.gif  smile.gif  ax.gif

aišku, kad susitvarkysi smile.gif tokiu metu visos gatvės bus tavo.. ir tik tavo vienos mirksiukas.gif
Atsakyti
as vakar viena pyliausi benzo biggrin.gif nu gi viskas ok, tik ne is tos puses atsistojau, bet niekis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 04 14, 08:23)
as vakar viena pyliausi benzo  biggrin.gif  nu gi viskas ok, tik ne is tos puses atsistojau, bet niekis smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Šaunuolė. Labai lengva prisiminti kur yra bakas: europietiškose mašinose - dešinėje pusėje, japoniškose ir amerikietiškose - kairėje. Išmitis Mitsubishi Galant - pas jį dešinėje. Net nežinau kodėl. Aš visada stoju 2 arba 4, tad jau nebesuku galvos kurioj pusėj bakas.
O mano mašiniukui greičiausiai bus spyruoklė trūkusi. Na tai pigiau kainuos, nei amortikai. Nors dar neaišku, šiandien palikau servise, sakė sutvarkys. O dėl lempos, tai ko gero bus kompas parėjęs verysad.gif Ir tame servise netvarko kompų. Gal kuri žinote kur Kaune tvarko BMW kompus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 14 balandžio 2009 - 07:52
O manoji BMW kazko vis streikuoja... verysad.gif Nezinau kas yra, o ir nera kada nuvaryti patikrinti, nes darbo laikas sutampa su ju... unsure.gif O ir nelabai galiu palikti masina, nes gyvenu tokioj vietoj, kad i darba be masinos sunku nuvaziuot... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 14, 08:55)
O manoji BMW kazko vis streikuoja... verysad.gif Nezinau kas yra, o ir nera kada nuvaryti patikrinti, nes darbo laikas sutampa su ju... unsure.gif O ir nelabai galiu palikti masina, nes gyvenu tokioj vietoj, kad i darba be masinos sunku nuvaziuot... verysad.gif

Ech tie BMW rolleyes.gif Mes tai darom taip: ryte išvažiuojam anksčiau abu su vyru, aš palieku mašiną prie serviso, tada mane vyras paveža iki susitikimo vietos, jis dar važiuoja pasportuoti ir paskui į servisą, palieka raktus, susako problemas, tada vakare paima raktus ir mane nuo degalinės, pasiimu iš serviso kiemo mašiną ir namo. Nes kitaip irgi neišeina, nes vyrui reikia dieną mašinos, o su dviem tai juk neatvažiuos? Šiaip yra servisų, kurie ilgiau dirba, kaip Kaune Olmio. Bet jei gedimas rimtesnis, vis tiek reiks palikt visai dienai, nes vakare ne visi darbuotojai būna. Ieškok gal kas šeštadienį dirba.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 14, 09:12)
Ech tie BMW rolleyes.gif Mes tai darom taip: ryte išvažiuojam anksčiau abu su vyru, aš palieku mašiną prie serviso, tada mane vyras paveža iki susitikimo vietos, jis dar važiuoja pasportuoti ir paskui į servisą, palieka raktus, susako problemas, tada vakare paima raktus ir mane nuo degalinės, pasiimu iš serviso kiemo mašiną ir namo. Nes kitaip irgi neišeina, nes vyrui reikia dieną mašinos, o su dviem tai juk neatvažiuos? Šiaip yra servisų, kurie ilgiau dirba, kaip Kaune Olmio. Bet jei gedimas rimtesnis, vis tiek reiks palikt visai dienai, nes vakare ne visi darbuotojai būna. Ieškok gal kas šeštadienį dirba.

Tai kad vyras juroj... ax.gif Butu namie, nesukciau sau galvos... unsure.gif
Si vakara po darbo bandysiu i Autoaibe nuvaziuot, kad 100% isitikint, kad ne akumas kaltas, nors naujas yra. unsure.gif
Kol apsukos sukeltos atrodo normaliai vaziuoja (pfu, pfu, pfu), tik nustatai normaliai, po kurio laiko ir vel! doh.gif
Siandien ryte grazu buvo kaimynams paziuret! biggrin.gif Mergina su kulniukais, baltu megztuku, rankoves atsiraitojus, kapota atsidarius apsukas didina! doh.gif Nu virsune! doh.gif Taip siutas ima! bash.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip dirbasi po svenciu? smile.gif As tai per sventes masiniuka buvau i vyro rankas atidavusi smile.gif Jisai man buvo uz vairuotoja biggrin.gif o siandien jau as pati su juo visur po miesta vazinesiu. Jau is anksto nervinuosi, nes zinau, kad paciu piko metu teks per visa miesta pervaziuoti doh.gif nepatinka man stoveti kamsciuose nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 04 14, 11:14)
Sveikutes 4u.gif
Kaip dirbasi po svenciu? smile.gif As tai per sventes masiniuka buvau i vyro rankas atidavusi smile.gif Jisai man buvo uz vairuotoja biggrin.gif o siandien jau as pati su juo visur po miesta vazinesiu. Jau is anksto nervinuosi, nes zinau, kad paciu piko metu teks per visa miesta pervaziuoti doh.gif nepatinka man stoveti kamsciuose nors tu ka doh.gif

o man ryt teks dukra vezti pas logopede, o dar ir maziui nepatinka kai sustoji tai nezinau kaip reiks istverti g.gif

sestadieni nebe vaziavau i kauna, MB pasigailejo manes bigsmile.gif
Atsakyti
O mano dirikas jau sutare rytoj mano masiniuka tvarkyt, man tik reikes nuvaryti ji, o direktorius mane paims is ten, i darba atves! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 14, 13:02)
O mano dirikas jau sutare rytoj mano masiniuka tvarkyt, man tik reikes nuvaryti ji, o direktorius mane paims is ten, i darba atves! thumbup.gif

gera dirika turi bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti