QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 16, 03:25)
O kodėl manai, kad vairavimas privalo būti ištisas malonumas, tikrai, juk visko pasitaiko, gal dar ir ne to pasitaikys. Kažkaip maniau, kad jei žmogus eina mokytis ir žada vairuoti, jis iš anksto su tokiais įvykiais susitaiko, kaip su galimais. Ar verta tikėtis būti tobula
Man teko tai patirti
Na, tiesa nesmarkiai, da bišk tokioj ginčytinoj situacijoj, kieme, bet kaimynė išsikvietė policiją, norėjo formint popierius, vėlavau į darbą, nerimas, aišku... O policininkas gerietis pasitaikė, patrynė paseilijęs pirštą jos mašiniuką (ten, kur bišk užkliuvau) ir kai neliko nė žymės, patarė kaimynei nusiramint ir nekelt triukšmo dėl tokių niekų. Bet paties fakto nepanaikinsi - įbraukiau. Ir ką? Nieko. Aš į genijus nepretenduoju, o be to ir genijai klysta
Vairavimui tai įtakos man jokios nepadarė (išskyrus tai, kad parkavausi dar atidžiau). Ir nemanau, kad tokie nutikimai - priežastis vengti vairavimo, juk gal dar ne kart ne tokių ups nutiks, žmonės į rimtas avarijas papuola. Neverta pasidaryt tragedijos iš tokios smulkmenos ir ja apsisunkinti sau gyvenimą 

Man teko tai patirti

As trecia diena po teisiu atsiemimo pasijauciau labai drasi kelyje....iki priekyje esancios masinos

Taip kad Bambucia, maziau pergyvenkit, visiems visko nutinka, o kartais ir dar baisesniu dalyku....Ir tik nereikia galvoti apie kazkokias nelaimes