QUOTE(Bambūčia @ 2009 04 15, 20:35)
Aš taip pat pradedanti vairuotoja- nors teises jau pusmetį turiu ir... kaip tik šiandien įvyko pirmasis toks nesusipratimas parkuodamasi prie parduotuvės, truputį įlenkiau kitos mašinos sparną
Žinot, graudu ne dėl pinigų ar dar ko, tiesiog tai labai mane paveikė... Žinau, ne pirma aš tokia ir ne paskutinė, bet visvien...TAS PIRMAS KARTAS...Dabar bijau sėst už vairo. Mieste gal dar nieko, bet baugu pagalvoti apie važiavimą į parduotuves, kur tiek linijų, aplink tiek mašinų, o turi pastatyti gerai, lygiai.
Ar jums kada buvo kas panašaus nutikę? Pasidalinkit jausmais, įspūdžiais po to

Tu mano likimo drauge, man taip nutiko antradieni

ale is to strioko ir gedos pas jus dar nesirodziau

Norejau parkuotis ant kalno, pries mane ir uz stovejo masinos, rodziau posuki kitiems, kad parkuosiuos, tada kazkoks debilas vaziaves is paskos man kaip uzpypino, as is to strioko sukau galva paziuret kas jam ten blogai, pasukau vaira ir truputuka pariedejau iki kitos masinytes BUM

ta masiniuka vos vos ibreziau (kaip cia pasakojot truputuka paseilinus nusivalo), o vat mano masiniukui suduzo posukio lempos gaubtas

skilute tokia paliko jame nedidele, ale dabar ji reiks keist

susinervinau nerealiai

na, bet ka padarysi, galiausiai nuvaziavau nuo to kalno ir prisiparkavau normaliai, sakiau daugiau gyvenime ant kalno nesiparkuosiu

tai vat tokia mano istorija. Bet vairuoti ir parkuotis man nera strioko (tik ne ant kalno

). Vazineju toliau...