Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2009 04 16, 16:33)
Nea...tai ne apsauga...ir ne lanksti jinai.Kardaninis velenas perduoda judesi is variklio varantiems ratams,jei jie yra gale (na,turi gi juos kazkas sukti,o greiciu deze ir variklis taigi priekyje smile.gif )Priekiu varomuose kardano nera smile.gif

O reiksme,kitaip pasakius,manau,butu "laikyk apsukas",to visoms ir linkiu 4u.gif

būtų draugas ne darbe, tai būčiau paklausus. o dabar knisau, ką radau, tai tiek ir parašiau biggrin.gif bet na va, atsakėt konkrečiai, tai dabar visos ir žinosim 4u.gif
o reikšmių tai įvairių radau, tai jau kaip pavadinsi, taip nebepagadinsi biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambūčia @ 2009 04 15, 20:35)
Aš taip pat pradedanti vairuotoja- nors teises jau pusmetį turiu ir... kaip tik šiandien įvyko pirmasis toks nesusipratimas parkuodamasi prie parduotuvės, truputį  įlenkiau kitos mašinos sparną
Žinot, graudu ne dėl pinigų ar dar ko, tiesiog tai labai mane paveikė... Žinau, ne pirma aš tokia  ir ne paskutinė, bet visvien...TAS PIRMAS KARTAS...Dabar bijau sėst už vairo. Mieste gal dar nieko, bet baugu pagalvoti apie važiavimą į parduotuves, kur tiek linijų, aplink tiek mašinų, o turi pastatyti gerai, lygiai.
Ar jums kada buvo kas panašaus nutikę? Pasidalinkit jausmais, įspūdžiais po to verysad.gif

4u.gif Tu mano likimo drauge, man taip nutiko antradieni verysad.gif ale is to strioko ir gedos pas jus dar nesirodziau blush2.gif Norejau parkuotis ant kalno, pries mane ir uz stovejo masinos, rodziau posuki kitiems, kad parkuosiuos, tada kazkoks debilas vaziaves is paskos man kaip uzpypino, as is to strioko sukau galva paziuret kas jam ten blogai, pasukau vaira ir truputuka pariedejau iki kitos masinytes BUM doh.gif doh.gif doh.gif ta masiniuka vos vos ibreziau (kaip cia pasakojot truputuka paseilinus nusivalo), o vat mano masiniukui suduzo posukio lempos gaubtas verysad.gif skilute tokia paliko jame nedidele, ale dabar ji reiks keist doh.gif susinervinau nerealiai blush2.gif doh.gif na, bet ka padarysi, galiausiai nuvaziavau nuo to kalno ir prisiparkavau normaliai, sakiau daugiau gyvenime ant kalno nesiparkuosiu blush2.gif doh.gif tai vat tokia mano istorija. Bet vairuoti ir parkuotis man nera strioko (tik ne ant kalno doh.gif ). Vazineju toliau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 04 16, 17:11)
4u.gif Tu mano likimo drauge, man taip nutiko antradieni verysad.gif ale is to strioko ir gedos pas jus dar nesirodziau blush2.gif Norejau parkuotis ant kalno, pries mane ir uz stovejo masinos, rodziau posuki kitiems, kad parkuosiuos, tada kazkoks debilas vaziaves is paskos man kaip uzpypino, as is to strioko sukau galva paziuret kas jam ten blogai, pasukau vaira ir truputuka pariedejau iki kitos masinytes BUM doh.gif  doh.gif  doh.gif ta masiniuka vos vos ibreziau (kaip cia pasakojot truputuka paseilinus nusivalo), o vat mano masiniukui suduzo posukio lempos gaubtas verysad.gif skilute tokia paliko jame nedidele, ale dabar ji reiks keist doh.gif susinervinau nerealiai blush2.gif  doh.gif na, bet ka padarysi, galiausiai nuvaziavau nuo to kalno ir prisiparkavau normaliai, sakiau daugiau gyvenime ant kalno nesiparkuosiu blush2.gif  doh.gif tai vat tokia mano istorija. Bet vairuoti ir parkuotis man nera strioko (tik ne ant kalno doh.gif ). Vazineju toliau... 4u.gif

Oi, visiems visko būna, svarbu nenuleisti rankų. Karatsi ir prityrusiems vairuotojams taip nutinka (aišku, jiems tai dažniausiai nutinka, dėl noro pasipuikuoti prieš kitus, aišku čia jaunimėlio problema)
Atsakyti
O čia taip, linksmumui. Perskaičius taip žvygtelėjau, ka net monitorių apspjoviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Муж звонит жене:
- Дорогая, ты где?
- Я в норе.
- В какой норе?
- Как в какой, в той что ты мне купил!
- Дура! не в но-ре, а в Ре-но! хорошо что я тебе Пежо не купил...
Atsakyti
apie ką čia?
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 16, 22:38)
O čia taip, linksmumui. Perskaičius taip žvygtelėjau, ka net monitorių apspjoviau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Муж звонит жене:
- Дорогая, ты где?
- Я в норе.
- В какой норе?
- Как в какой, в той что ты мне купил!
- Дура! не в но-ре, а в Ре-но! хорошо что я тебе Пежо не купил...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 16, 22:39)
apie ką čia?

Beveik neverčiama - žodžių žaismas biggrin.gif sunku, kai kalbų nemokam. Man, va, su anglų prastai blush2.gif
Atsakyti
aš suprasčiau jei būtų lotyniškom raidėm smile.gif pasakykit bent kaip норе reiškia g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 16, 23:29)
aš suprasčiau jei būtų lotyniškom raidėm smile.gif pasakykit bent kaip норе reiškia g.gif

норе - reno rusiškai ir atbulai 4u.gif
Atsakyti
o tai ir pežo kažkokia reikšmę turi?

čia bus ko gero lėčiausiai mano suvoktas bajeris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 16 balandžio 2009 - 22:43
QUOTE(l'eau @ 2009 04 16, 23:42)
o tai ir pežo kažkokia reikšmę turi?

čia bus ko gero lėčiausiai mano suvoktas bajeris biggrin.gif

biggrin.gif nu tipo rusiškai skambėtų v žope 4u.gif
Atsakyti
rodos jau supratau biggrin.gif