Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2009 04 18, 10:58)
Bet universalai man kažkoks košmaras, nepatinka žiauriai doh.gif

Bet zinok koks patogus daiktas,ypac kai ka nors daugiau vezti reikia thumbup.gif Arba atostogu metu pakeliauti-lengvai transformuojasi i miegamaji+ manevringumas thumbup.gif
Atsakyti
Aš niekad nieko nevežu, dabar tik padanga bagažinėje, nes tingiu parsinešt ax.gif O kai viena esu, tai ir nekeliauju viena, tiksliau dirbu kelionių agentūroj, tai keliauju be mašiniuko ax.gif
Atsakyti
aš tai mokiausi su mažom mašinytėm (nauju Opeliu ir Golfu), o po to savarankiškai su Peugeot ir dabar jį kankinu. nu tai ką aš žinau, visada galvojau, kad labai noriu mažos mašinytės (vabalo ar tigros ar dar ko nors apvalaus ir nelabai didelio, mersiuko a klasės pvz, kur į pusę batono panašus), bet taip susimąsčiau, kad turbūt būtų sunku priprast prie trumpos ir nedidukės, kai jau esu įpratus prie ilgos ir gan nemažos karvės biggrin.gif 4u.gif
bet jau vakar kokių ekstrymų sau ant galvos pasikroviau... ir su "prakosais", ir su išsinešimais pavažinėjau, ačiū Dievui niekam grėsmės nesukėliau ir mašinos galas sveikas liko biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Zodziu, pardaviau savo forda Teraskorda. Apsiblioviau, nes beveik metai, kaip "atminkytas".
Isedau uz seno Opelio Corsa vairo.
Tai zinot, baisu. Kai buvo didelis automobilis, tai bijodavo "isireminti", o dabar, net persirikiuoti ziede neleidzia doh.gif Tikras siaubas. Tikrai , neturint patirties geriau didesniu automobiliu vazinet, tai nors persirikiuot leidzia.

Galvoju toki uzrasa prisiklijuoti:
DEBILE (vairuotojau) nepypsink, o leisk persirikiuoti.

Kaip galvojat?

Arba:
leisdamas persirikiuoti, saves nepazeminsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crassula: 18 balandžio 2009 - 12:01
QUOTE(Crassula @ 2009 04 18, 12:01)

Galvoju toki uzrasa prisiklijuoti:
DEBILE (vairuotojau) nepypsink, o leisk persirikiuoti.

Kaip galvojat?

Arba:
leisdamas persirikiuoti, saves nepazeminsi.

Pirmas tai jau labai grubus, užpyks ir neleis,o antras jau padoresnis wink.gif
Nu bet nežinau, aš irgi su mažyte mašinyte važinėju, tai nepastebėjau, kad neužleistų. Nežinau ar tas dydis čia įtakos turi smile.gif
Atsakyti
Na as tai vazineju nei su didele nei su maza masina, nors is pat pradziu ji man kaip laivas atrode, baisu budavo, o dabar jau visiskai jokio skirtumo turbut nebutu su kokia vazineti, svarbu kad man patiktu ir kad lengvai valdoma butu rolleyes.gif
Atsakyti
Ir vel kazkam reikejo ant visureigiu uzvaziuot doh.gif Sorry, bet cia man jau paranoja kvepia.
As pati vazineju arba su savo opel vectra arba su vyro ford explorer. Ir tikrai vairavimo stilius ir kultura nepasikeicia persedus is vienos i kita. Tikrai netikiu, kad per metus laiko neteko kelyje sutikti padoriu visureigiu vairuotoju irnesakyk.gif
Pastebejau tik kitoki dalyka. Kitu vairuotoju netolerancija zaliam lapui. Kai vairuoju savo zalialape tai pastoviai kas nors uzkisa masinas, nepraleidzia kur turetu, apipypina, jokios pagarbos doh.gif O jei vairuoju masina be lapu - tokiu bairiu beveik nebuna.
As kalbedama apie tai, kad noriu dideles masinos visai neturejau omeny visueigio ar universalo. Dideles masinos ir kitokios buna. Del manevringumo tai tikrai - maza toli grazu dar nereiskia parkuoti lengva. Su mazuoju peziuku oi kiek vargo budavo kieme apsisukinejant doh.gif
Ar matet koks naujai iskeptu vairuotoju lipdukas Rusijoj? Geltonam fone sauktukas. Toks gresmingas ispejimo zenklas lotuliukas.gif Vienam forume chebra susizavejo musu lapais, jiems graziau lapas nei sauktukas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 18, 09:34)
as nuo pirmu dienu vairuoju didele masina del to negaliu palyginti kaip vazineciau ir jausciausi mazuteje, turbut lengviau butu parkuotis, nes viskas puikiai matosi, o ir mazesniu lanku reikia parkuotis biggrin.gif

o as vazineju su maza (toyota) bet noreciau ir dar mazesnes tik tada jau netureciau kur vaiku det doh.gif kol kas dideles nenoriu nes ir taip kol pajutau savo masiniuka tai spejau net kelis kartus susipikti su vyru ir sakiau nevazinesiu bet manau tik reikia laiko viskam ir bus gerai mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 18, 14:04)
Ir vel kazkam reikejo ant visureigiu uzvaziuot doh.gif  Sorry, bet cia man jau paranoja kvepia.

sorry, bet kai pasidalinimas asmenine patirtimi užvažiavimu vadinamas, tai jau tikrai kvepia doh.gif
Atsakyti
jau berods rašiau apie stereotipus, kad labai juokėmės su draugu. prieš kokią savaitėlę susilaukiau blink.gif tokio žvilgsnio iš dviejų BMW sėdėjusių vyrukų, nes klevukas, šviesi panelė už vairo, o šalia dar ir vaikinas sėdi. o prieš kelias dienas susilaukiau tokio paties, tik dar labiau emocingesnio žvilgsnio iš keturių opeliuko sėdinčiųjų. tragedija, kai pagalvoji, ką žmonės galvoja apie žalialapius. o apie praleidimą tai irgi turiu įvairios patirties - BMW vairuojantis vaikinas (ne pilvotas vyras, kuris tolerancijos turi per akis, o jaunas vaikinas) įleis į pagrindinį, kai važiuosiu iš šalutinio į pagrindinį, o kitas, vairuojantis seną golfą ir atrodo, žmogus amžiuje, bet tik pažiūrės kaip į idiotę, nes panelė, ir dar ir užlįs. ir iš viso tolerancijos keliuose tiek mažai, kad net koktu doh.gif
o vakar su draugu labai juokavom ir juokėmės. vėlgi figūruoja BMW. leidau persirikiuot prieš save, tai jis man padėkojo, o draugas net išsižiojo sakydamas - nu tai jau dabar pagerbta tarp visų moterų kely esi biggrin.gif nes vėlgi stereotipai daro savo - BMW tai tie, kuriems posūkiai, padėkos ir kiti dalykai negalioja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš nuo pat pradžių vairuoju didelę mašiną, nes tokią turime ir tai dalinamės su vyru, nes vieną teturim. Juk kas kokią turi mašiną ar didelę, ar mažą, tokią ir vairuoja. O vairuotojai ypač ,,seniai" tai tikrai žvairai žiūri į žalialapius. Patys prisiparkuoja nevykusiai mašinas aikštelėse, o kaip žiūri akis išsproginę, kai atvažiuoji su didele mašina ir dar žaliu lapu ir už vairo dar sėdi moteris, tai čia jiems kažkoks stebuklas. Tiesiog, kai kurie atsistoja ir spokso.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 04 18, 18:01)
Aš nuo pat pradžių vairuoju didelę mašiną, nes tokią turime ir tai dalinamės su vyru, nes vieną teturim. Juk kas kokią turi mašiną ar didelę, ar mažą, tokią ir vairuoja. O vairuotojai ypač ,,seniai" tai tikrai žvairai žiūri į žalialapius. Patys prisiparkuoja nevykusiai mašinas aikštelėse, o kaip žiūri akis išsproginę, kai atvažiuoji su didele mašina ir dar žaliu lapu ir už vairo dar sėdi moteris, tai čia jiems kažkoks stebuklas.  Tiesiog, kai kurie atsistoja ir spokso.

Spokso,nes daugelis net nezino ka tas zalias lapas reiskia lotuliukas.gif Patikek,tikrai tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti