Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

voveres situacijos nelabai supratau ax.gif tas vyras is kiemo suko? ar tik siaip nepraleido g.gif nes siaip pirmenybe buna is kiemo isukanciam.... jei vienas nori isukt o kitas isukti... tipo tu atlaisvini vieta ir anas jau atvaziaves gali pasistatyt ramiai.... tai istrigo po ivykio kur sauletekyje buvo... kai sargas su studentais saudesi del to kas pirmesnis ir gudresnis.....

o mane nervina bobos uz vairo ir salia ju seniai pachmelni sedintys.... vaziuoja tipo kruti su dzipu ir pofig kad mano senesne masina... sodu kelias gyvatvores apauge nenori zasinas sau sonu raizyt... sustojam jau taip kad prasilenks bet ne gi islipa EEE GAIDY NEMATAI KAD MASINA VAZIUOJA????? sakau o pats kas toks? ir cia kas? vezimas arkliuko traukiamas??????? ****** *** sunervyjo mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 04 22, 20:18)
...sustojam jau taip kad prasilenks bet ne gi islipa EEE GAIDY NEMATAI KAD MASINA VAZIUOJA?????

blink.gif Ne, nu, suprantu, kad bukų žmonių pasitaiko, bet kad specialiai išlipt, kad tai iš arčiau pademonstruotų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai žiemą išsilaikiau teises ir taip nesėdau už vairo iki pavasario, tai dabar esu gerokai primiršusi, nors Šiauliai ir nedidelis miestas, bet kai reikėjo per centrą pervažiuoti ko nenumiriau iš baimės, labai jau didelė įtampa buvo.Pasitaikė galimybė važiuot į Vilnių, tai net pagalvot bijojau apie savo važinėjimus. Manau, kad tik po kelių mėnesių intensyvaus važinėjimo po savo miestą gal kada ir išdrysiu pavažiuoti į kitą miestą.
Atsakyti
QUOTE(Mertišė @ 2009 04 22, 20:26)
Aš tai žiemą išsilaikiau teises ir taip nesėdau už vairo iki pavasario, tai dabar esu gerokai primiršusi, nors Šiauliai ir nedidelis miestas, bet kai reikėjo per centrą pervažiuoti ko nenumiriau iš baimės, labai jau didelė įtampa buvo.Pasitaikė galimybė važiuot į Vilnių, tai net pagalvot bijojau apie savo važinėjimus. Manau, kad tik po kelių mėnesių intensyvaus važinėjimo po savo miestą gal kada ir išdrysiu pavažiuoti į kitą miestą.

Taip tik atrodo, o važiuotum, tai niekur nedingtum - gyva grįžtum, ir matytum, kad tas velnias (nu, Vilnius biggrin.gif ) ne toks baisus, kaip atrodė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 22 balandžio 2009 - 19:30
Aš Šiaulių nepažinodama po kelių mėn ten atsidūriau, variau į kapines, nuo Kuršėnų pro centrą, paskui į pietinį, man labai paprastas miestas atrodo. Ir į Marijampolę variau neseniai pradėjus važinėt, ten išvis nesigaudžiau blush-anim-cl.gif:
Po kelių savaičių Vilnių šturmuosiu ohmy.gif
Atsakyti
Man irgi teko porą kartų pravažiuoti Šiaulius nuo Tauragės pusės link Rygos, tai tikrai nebuvo sudėtinga, nors ir nepažįstu gerai šio miesto.
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 04 22, 20:18)
voveres situacijos nelabai supratau ax.gif tas vyras is kiemo suko? ar tik siaip nepraleido g.gif nes siaip pirmenybe buna is kiemo isukanciam.... jei vienas nori isukt o kitas isukti... tipo tu atlaisvini vieta ir anas jau atvaziaves gali pasistatyt ramiai.... tai istrigo po ivykio kur sauletekyje buvo... kai sargas su studentais saudesi del to kas pirmesnis ir gudresnis.....

Tikrai nesupratai schmoll.gif Aš važiavau tiesiai gatve, anas irgi. Bet iš jo pusės gatvė buvo mašinų pristatyta. Tai jis važiavo mano juosta, prieš eismą. Nes manė, kad yra labai platus doh.gif Ir jis manęs siauroj gatvelėj nenorėjo praleist važiuot. Norėjo išstūmt mane, kad pats galėtų pravažiuot. Nors aš ir pirma įvažiavau į tą atkarpą ir jis turėjo sustot bei praleist. O man jau kaip tik reikėjo sukt į kiemą. Bet jis neleido. Nes užstojo įvažiavimą.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 22, 23:06)
Tikrai nesupratai schmoll.gif Aš važiavau tiesiai gatve, anas irgi. Bet iš jo pusės gatvė buvo mašinų pristatyta. Tai jis važiavo mano juosta, prieš eismą. Nes manė, kad yra labai platus doh.gif  Ir jis manęs siauroj gatvelėj nenorėjo praleist važiuot. Norėjo išstūmt mane, kad pats galėtų pravažiuot. Nors aš ir pirma įvažiavau į tą atkarpą ir jis turėjo sustot bei praleist. O man jau kaip tik reikėjo sukt į kiemą. Bet jis neleido. Nes užstojo įvažiavimą.

tokioj panasioj situacijoj buvom ir mes su vyru.... vaziavom kiemu keliukais, priespriesine juosta uzstatyta ir musu juosta (t.y. tai moterai pries eisma) atvaro motera. Mes vaziuojam kaip musu pirmenybe, o ta sustojo islipo ir sako: PASITRAUKIT!!! Mano vyras kaip supyko, sako kur man trauktis mano pirmenybe!! Tai ji naglu snukiu, sako: lipkit ant bordiuro blink.gif tongue.gif
Vyras atsisedo i masina ir apsisarvaves kantrybe lauke, kol ji atgal pavaziavo....
Bet tokie trumpina ggyvenima zmogenai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 22, 20:14)
ingauk  - primink is kur tu ir kiek laiko jau vairuoji g.gif

as is Panevezio ax.gif o teises turiu tik menesi laiko, taip kad esu tikrai dar zalia vairuotoja blush2.gif

gal zinot kur yra pirkti masinai uzuolaideles priklijuojamos g.gif nesinori kad maziukams saule sviestu tiesiai i veiduka kai vaziuosim, visgi nearti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 04 23, 09:52)
as is Panevezio  ax.gif  o teises turiu tik menesi laiko, taip kad esu tikrai dar zalia vairuotoja  blush2.gif

gal zinot kur yra pirkti masinai uzuolaideles priklijuojamos  g.gif  nesinori kad maziukams saule sviestu tiesiai i veiduka kai vaziuosim, visgi nearti  g.gif

mes pernai is IKI berods buvom nusipirke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 04 23, 09:52)
as is Panevezio  ax.gif  o teises turiu tik menesi laiko, taip kad esu tikrai dar zalia vairuotoja  blush2.gif

gal zinot kur yra pirkti masinai uzuolaideles priklijuojamos  g.gif  nesinori kad maziukams saule sviestu tiesiai i veiduka kai vaziuosim, visgi nearti  g.gif

senukuose mirksiukas.gif
paprastos arba meskuciai,katinukai ir pan, kaina berods 4-5 lt mirksiukas.gif
o maximkose maciau imantriu su 'ratu' herojais, mikem ir panasiai, tai brangiau, vnt apie 10 lt 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 04 23, 10:25)
senukuose  mirksiukas.gif
paprastos arba meskuciai,katinukai ir pan, kaina berods 4-5 lt  mirksiukas.gif
o maximkose maciau imantriu su 'ratu' herojais, mikem ir panasiai, tai brangiau, vnt apie 10 lt  4u.gif  mirksiukas.gif

pas mus senukuose nera schmoll.gif
Atsakyti