o mane nervina bobos uz vairo ir salia ju seniai pachmelni sedintys.... vaziuoja tipo kruti su dzipu ir pofig kad mano senesne masina... sodu kelias gyvatvores apauge nenori zasinas sau sonu raizyt... sustojam jau taip kad prasilenks bet ne gi islipa EEE GAIDY NEMATAI KAD MASINA VAZIUOJA????? sakau o pats kas toks? ir cia kas? vezimas arkliuko traukiamas??????? ****** *** sunervyjo
voveres situacijos nelabai supratau
tas vyras is kiemo suko? ar tik siaip nepraleido
nes siaip pirmenybe buna is kiemo isukanciam.... jei vienas nori isukt o kitas isukti... tipo tu atlaisvini vieta ir anas jau atvaziaves gali pasistatyt ramiai.... tai istrigo po ivykio kur sauletekyje buvo... kai sargas su studentais saudesi del to kas pirmesnis ir gudresnis.....
o mane nervina bobos uz vairo ir salia ju seniai pachmelni sedintys.... vaziuoja tipo kruti su dzipu ir pofig kad mano senesne masina... sodu kelias gyvatvores apauge nenori zasinas sau sonu raizyt... sustojam jau taip kad prasilenks bet ne gi islipa EEE GAIDY NEMATAI KAD MASINA VAZIUOJA????? sakau o pats kas toks? ir cia kas? vezimas arkliuko traukiamas??????? ****** *** sunervyjo
QUOTE(Frekė @ 2009 04 22, 20:18)
...sustojam jau taip kad prasilenks bet ne gi islipa EEE GAIDY NEMATAI KAD MASINA VAZIUOJA?????
Aš tai žiemą išsilaikiau teises ir taip nesėdau už vairo iki pavasario, tai dabar esu gerokai primiršusi, nors Šiauliai ir nedidelis miestas, bet kai reikėjo per centrą pervažiuoti ko nenumiriau iš baimės, labai jau didelė įtampa buvo.Pasitaikė galimybė važiuot į Vilnių, tai net pagalvot bijojau apie savo važinėjimus. Manau, kad tik po kelių mėnesių intensyvaus važinėjimo po savo miestą gal kada ir išdrysiu pavažiuoti į kitą miestą.
QUOTE(Mertišė @ 2009 04 22, 20:26)
Aš tai žiemą išsilaikiau teises ir taip nesėdau už vairo iki pavasario, tai dabar esu gerokai primiršusi, nors Šiauliai ir nedidelis miestas, bet kai reikėjo per centrą pervažiuoti ko nenumiriau iš baimės, labai jau didelė įtampa buvo.Pasitaikė galimybė važiuot į Vilnių, tai net pagalvot bijojau apie savo važinėjimus. Manau, kad tik po kelių mėnesių intensyvaus važinėjimo po savo miestą gal kada ir išdrysiu pavažiuoti į kitą miestą.
Taip tik atrodo, o važiuotum, tai niekur nedingtum - gyva grįžtum, ir matytum, kad tas velnias (nu, Vilnius
Aš Šiaulių nepažinodama po kelių mėn ten atsidūriau, variau į kapines, nuo Kuršėnų pro centrą, paskui į pietinį, man labai paprastas miestas atrodo. Ir į Marijampolę variau neseniai pradėjus važinėt, ten išvis nesigaudžiau
:
Po kelių savaičių Vilnių šturmuosiu
Po kelių savaičių Vilnių šturmuosiu
QUOTE(Frekė @ 2009 04 22, 20:18)
voveres situacijos nelabai supratau
tas vyras is kiemo suko? ar tik siaip nepraleido
nes siaip pirmenybe buna is kiemo isukanciam.... jei vienas nori isukt o kitas isukti... tipo tu atlaisvini vieta ir anas jau atvaziaves gali pasistatyt ramiai.... tai istrigo po ivykio kur sauletekyje buvo... kai sargas su studentais saudesi del to kas pirmesnis ir gudresnis.....
Tikrai nesupratai
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 22, 23:06)
Tikrai nesupratai
Aš važiavau tiesiai gatve, anas irgi. Bet iš jo pusės gatvė buvo mašinų pristatyta. Tai jis važiavo mano juosta, prieš eismą. Nes manė, kad yra labai platus
Ir jis manęs siauroj gatvelėj nenorėjo praleist važiuot. Norėjo išstūmt mane, kad pats galėtų pravažiuot. Nors aš ir pirma įvažiavau į tą atkarpą ir jis turėjo sustot bei praleist. O man jau kaip tik reikėjo sukt į kiemą. Bet jis neleido. Nes užstojo įvažiavimą.
tokioj panasioj situacijoj buvom ir mes su vyru.... vaziavom kiemu keliukais, priespriesine juosta uzstatyta ir musu juosta (t.y. tai moterai pries eisma) atvaro motera. Mes vaziuojam kaip musu pirmenybe, o ta sustojo islipo ir sako: PASITRAUKIT!!! Mano vyras kaip supyko, sako kur man trauktis mano pirmenybe!! Tai ji naglu snukiu, sako: lipkit ant bordiuro
Vyras atsisedo i masina ir apsisarvaves kantrybe lauke, kol ji atgal pavaziavo....
Bet tokie trumpina ggyvenima zmogenai
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 22, 20:14)
ingauk - primink is kur tu ir kiek laiko jau vairuoji
as is Panevezio
gal zinot kur yra pirkti masinai uzuolaideles priklijuojamos
QUOTE(ingauk @ 2009 04 23, 09:52)
as is Panevezio
o teises turiu tik menesi laiko, taip kad esu tikrai dar zalia vairuotoja
nesinori kad maziukams saule sviestu tiesiai i veiduka kai vaziuosim, visgi nearti 
mes pernai is IKI berods buvom nusipirke
QUOTE(ingauk @ 2009 04 23, 09:52)
as is Panevezio
o teises turiu tik menesi laiko, taip kad esu tikrai dar zalia vairuotoja
nesinori kad maziukams saule sviestu tiesiai i veiduka kai vaziuosim, visgi nearti 
senukuose
paprastos arba meskuciai,katinukai ir pan, kaina berods 4-5 lt
o maximkose maciau imantriu su 'ratu' herojais, mikem ir panasiai, tai brangiau, vnt apie 10 lt
QUOTE(comep @ 2009 04 23, 10:25)
senukuose
o maximkose maciau imantriu su 'ratu' herojais, mikem ir panasiai, tai brangiau, vnt apie 10 lt

pas mus senukuose nera