Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Giagute @ 2009 04 24, 08:00)
ooo tai dar normaliai smile.gif tarp mano 94 gimimo senolio ir MB 2009 kūdikio kai toks skirtumas, tai išvis..  lotuliukas.gif

Neupratau ką tuo norėjai pasakyt, bet tiek to...
Atsakyti
Na ką, varau šiandien į Klaipėdą visam savaitgaliui, pažiūrėsiu kaip ten vairuotojai biggrin.gif Truputį bijau, miestas didelis ir nepažįstamas,o pavažinėt teks nemažai rolleyes.gif Bet laukiu nesulaukiu ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2009 04 24, 12:45)
Na ką, varau šiandien į Klaipėdą visam savaitgaliui, pažiūrėsiu kaip ten vairuotojai biggrin.gif Truputį bijau, miestas didelis ir nepažįstamas,o pavažinėt teks nemažai  rolleyes.gif  Bet laukiu nesulaukiu !  thumbup.gif

Oi, tik nepergyvenk, miestas mažas, neklaidus - trys iiilgos pagrindinės gatvės, o visos kitos - tik pervažiavimai iš bet kurios iš trijų į kitą smile.gif Ai, nu ir žiedai,dar keli. Visks smile.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 24, 12:15)
Oi, tik nepergyvenk, miestas mažas, neklaidus - trys iiilgos pagrindinės gatvės, o visos kitos - tik pervažiavimai iš bet kurios iš trijų į kitą smile.gif Ai, nu ir žiedai,dar keli. Visks smile.gif
Sėkmės  4u.gif

Labai tikiuosi, kad bus nesunku ax.gif Kad nepaklysčiau dar navigacijos berniukas padės [tik jis remontuojamų kelių nežino] biggrin.gif
Noriu prie jūūūūūūros!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
Man pasirodė, kad tavo vectra turėtų būt jaunesnė nei mano roveris.
ir kad atotrūkis labiau man skiriasi tarp naujos ir senos mašinos.

Ko čia dar nesuprast? 4u.gif
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 24, 10:17)
Neupratau ką tuo norėjai pasakyt, bet tiek to...

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 24, 07:00)
o ką reiškia "pasyviai"? Ta prasme tiesiog gyvenimas nereikalauja daug keliaut, ar renkies visuomeninį vietoj savo mašiniuko?..
Papildyta:

ir tas ir tas biggrin.gif porą savaičių niekur labai jau keliaut nereikėjo, tik kelis kartus pavažiuot smile.gif tai ir sakau, kad pasyviai. o va ryt tai laukia kelionė jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 24, 14:28)
Man pasirodė, kad tavo vectra turėtų būt jaunesnė nei mano roveris.
ir kad atotrūkis labiau man skiriasi tarp naujos ir senos mašinos.

Tai nebūtinai tarp naujos ir senos tas atotrūkis. Na nebent pas tave roveriukas visai plikas, o nauja pilna visokių pribumbasų. Bet šiaip tai nelabai skiriasi, jei yra tos pačios klasės. Teko neseniai pavažinėt su nauju Superb, tai maniškė BMW man visais atžvilgiais yra patogesnė, t.y. manevringesnė, minkštesnė ir t.t. bet tai dar priklauso ir nuo ypratimo, prie bet kokios kitos auto reikia įprasti.
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 24, 09:00)
o ką reiškia "pasyviai"? Ta prasme tiesiog gyvenimas nereikalauja daug keliaut, ar renkies visuomeninį vietoj savo mašiniuko?..

As tai jau pripratau prie gero, t.y. masiniuku visur keliauti, tai, kai reikia su visuomeniniu kazkur vaziuoti tai labai nefaina buna biggrin.gif
Atsakyti
Kai pripranti su savo mašina važiuot, tai taip sunku, kai kartais tenka, mašiną nuvežus į remontą važiuoti su autobusu. Prie patogumų, labai greit įprantam... Tai lipti į visuomeninį tai nebesinori schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 24 balandžio 2009 - 14:59
as irgi noriu prie jurooooooooooos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 24, 19:48)
as irgi noriu prie jurooooooooooos wub.gif

Nu, ko jūs čia taip nelaiku, šalta prie jūros. Šal-ta. smile.gif Vėjas juk ten visada, o vėjas šiomis dienomis bais dar toks visur žieminis. Tai prie jūros nu nebent dieną, kai saulė nors kiek pakaitina, ai, nu dar vėlai vakare gal, naktį beveik, kai vėjas dažnai nurimsta. Nors šiaip šiandien Klaipėdoj tikrai ramus oras, jau dabar nė vėjelio... g.gif
Ko gero Eskimutė jau po smėliuką braidinėja, paskui krūvą ano su batais į mašiną parsineš... dry.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 24, 20:05)
Nu, ko jūs čia taip nelaiku, šalta prie jūros. Šal-ta. smile.gif  Vėjas juk ten visada, o vėjas šiomis dienomis bais dar toks visur žieminis. Tai prie jūros nu nebent dieną, kai saulė nors kiek pakaitina, ai, nu dar vėlai vakare gal, naktį beveik, kai vėjas dažnai nurimsta. Nors šiaip šiandien Klaipėdoj tikrai ramus oras, jau dabar nė vėjelio... g.gif
Ko gero Eskimutė jau po smėliuką braidinėja, paskui krūvą ano su batais  į mašiną parsineš... dry.gif  lotuliukas.gif

cia mes sekmadieni buvom prie juros, tai taip salta buvo brrrr......
Bet merginos su masinom galit bandyti iki juros atvaziuoti, tai nesusalsit biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti