Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(ingauk @ 2009 04 23, 10:30)
pas mus senukuose nera  schmoll.gif

oho blink.gif blink.gif mes pirkom kaune, dar teko mazam miestelyje sustoti nupirkti ir radom.... unsure.gif
na tada maximkoje pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 04 23, 09:52)
as is Panevezio  ax.gif  o teises turiu tik menesi laiko, taip kad esu tikrai dar zalia vairuotoja  blush2.gif

A, na jei taip tai tada suprantu. Aš kažkaip galus čia jau pamečiau kas kur kada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 22, 20:53)
aš tai ne tik kad nematau ko čia bijoti (gi ne baubas po lova, o teises gi išsilaikei, ir ne pirmą kartą mašiną matysi), bet dar ir džiaugčiausi kad tektų po nežinomas vietas pasivažinėt bigsmile.gif . Nes tik tada geriausiai save pagauni kur dar reikia pasitempt, o kur jau blizgi  ax.gif  Nes kasdien tas pačias vietas droždama tai praktiškai gi net nebepastebi kaip automatiškai viską padarai, dėmesį atkreipi ir pan.

Sveikutes 4u.gif
O as kol kas tik po Vilniu vazineju, bet ir tai, jei reikia vaziuoti marsrutu, kurio nezinau, tai nelabai man patinka schmoll.gif smile.gif Vakar teko vyra is darbo paimti, tai pirmakart mane pagyre, kad jau zymiai geriau vairuoju blush-anim-cl.gif nors man paciai atrodo, kad as dar visiskas grybukas blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 22, 22:06)
Tikrai nesupratai schmoll.gif Aš važiavau tiesiai gatve, anas irgi. Bet iš jo pusės gatvė buvo mašinų pristatyta. Tai jis važiavo mano juosta, prieš eismą. Nes manė, kad yra labai platus doh.gif  Ir jis manęs siauroj gatvelėj nenorėjo praleist važiuot. Norėjo išstūmt mane, kad pats galėtų pravažiuot. Nors aš ir pirma įvažiavau į tą atkarpą ir jis turėjo sustot bei praleist. O man jau kaip tik reikėjo sukt į kiemą. Bet jis neleido. Nes užstojo įvažiavimą.

dabar jau supratau.. .soriux ax.gif
bet siaip tai nepavydetina situacija....net ir ne zaliam lapukui....
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 21, 08:59)
doh.gif  Beveik tokia pat situaciją turėjau doh.gif  Tik tiek, kad man reikėjo sukt į savo kiemą ir nebuvo kur pasitraukti. Ir tas diedas katras mane bandė stumt nuo kelio, vairavo toli gražu ne mašiną doh.gif  Kažkokią surudyjusią metalo krūvą doh.gif  Toks baisus trantas, net stebiuos kaip detalės paskui jį nebyra važiuojant. Ir jis naglai važiavo sau pirmyn ir viskas, maždaug aš turiu jo didenybei kelią duot. Nors irgi - kliūtis (stovinčios mašinos) iš jo pusės. Man į kiemą pasukt buvo likę keli metrai, ale jis neleido doh.gif Viduriu gatvės važiavo, net ne viduriu, o mano puse. Ir savo rūdimis užtvėrė pasukimą į kiemą. Aš sustojau ir nesitraukiau. Už manęs mašinų atvažiavo ir nėr kur trauktis net prie geriausio noro. Nes šaligatvis nenormaliai aukštas, mašinos tikrai nenoriu laužyt. Jis man pradėjo pypint, mojuot, kažką rėkaut. Aš ramiai išlipau iš mašinos, pasiėmiau KET knygelę ir nuėjau prie jo lotuliukas.gif Sakau - ponas, nepamenu kur čia tiksliai rašoma, jog jūs neteisus, bet aš turiu laiko ir galim kartu pastudijuot. Matot - aš su klevukais dar, tai matyt KET geriau už jus prisimenu.
Išraudo kaip burokas ir kaip dėjo striūškėm atbuliniu lotuliukas.gif  doh.gif

Šaunuolė thumbup.gif Gerai pamokei naglą diedą.
Atsakyti
O aš sakiau tikriausiai vairuoju fantastiškai ax.gif , nes MB dabar visai nebevairuoja, aš jį jo bolidu vežioju biggrin.gif .. Smagu nauja mašinytę vairuot, oj kaip smagu.. Bijau kad nebenorėsiu į savo senuką roveriuką sėst lotuliukas.gif

QUOTE(zis @ 2009 04 23, 11:14)
Sveikutes 4u.gif
O as kol kas tik po Vilniu vazineju, bet ir tai, jei reikia vaziuoti marsrutu, kurio nezinau, tai nelabai man patinka schmoll.gif  smile.gif Vakar teko vyra is darbo paimti, tai pirmakart mane pagyre, kad jau zymiai geriau vairuoju  blush-anim-cl.gif nors man paciai atrodo, kad as dar visiskas grybukas blush2.gif  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 23, 15:27)
Smagu nauja mašinytę vairuot, oj kaip smagu.. Bijau kad nebenorėsiu į savo senuką roveriuką sėst  lotuliukas.gif

aga aga bigsmile.gif mb man ir saviškę dbr perleido vairuoti rolleyes.gif tai jaučiu, kad į savo mašiniuką jau nebenoriu sėsti blush2.gif
Atsakyti
o iš kokios teks perlipt? MB tai automatas... naujas dar su kvapu.. tai dieve dieve ax.gif

QUOTE(Nestta @ 2009 04 23, 18:03)
aga aga bigsmile.gif  mb man ir saviškę dbr perleido vairuoti rolleyes.gif  tai jaučiu, kad į savo mašiniuką jau nebenoriu sėsti blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 23, 20:32)
o iš kokios teks perlipt? MB tai automatas... naujas dar su kvapu.. tai dieve dieve  ax.gif

Prie gero greit priprantama lotuliukas.gif Aš kartais ir nežinau su kuria man smagiau - su savo vectra, ar su vyro exploreriu g.gif Man patinka abi, tai taip ir sėdu iš vienos į kitą lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai šiuo metu gan pasyviai vairuoju ax.gif norėčiau dažniau, bet neišeina.. o ir nėra, kas paskatintų biggrin.gif
Atsakyti
o ką reiškia "pasyviai"? Ta prasme tiesiog gyvenimas nereikalauja daug keliaut, ar renkies visuomeninį vietoj savo mašiniuko?..

QUOTE(Gardee @ 2009 04 23, 21:59)
aš tai šiuo metu gan pasyviai vairuoju  ax.gif norėčiau dažniau, bet neišeina.. o ir nėra, kas paskatintų  biggrin.gif

Papildyta:

ooo tai dar normaliai smile.gif tarp mano 94 gimimo senolio ir MB 2009 kūdikio kai toks skirtumas, tai išvis.. lotuliukas.gif

QUOTE(vovere74 @ 2009 04 23, 21:21)
Prie gero greit priprantama lotuliukas.gif  Aš kartais ir nežinau su kuria man smagiau - su savo vectra, ar su vyro exploreriu g.gif  Man patinka abi, tai taip ir sėdu iš vienos į kitą lotuliukas.gif

Atsakyti
As irgi jau turbut kokia savaitele nevairavau g.gif masiniuka taise, paskui vyras darban vazinajo.... bet nieko nuo sendien mano ERA prasideda biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti