As irgi laukiu nesulaukiu kada prisisotinsiu tiroksino
kaip manot mano tth 7 o liepe gert 5 dienas po 50 o 2 po 25 , i savaite tik 5 kart gersiu 50 , ar ne per mazai ? visai nesinori ledyti vasaros metu , jau tos galunes tokios saltos , kad jezau.... zinot matyt islepau as , pripratau prie malonesnes busenos:D visa gyvenima buvau ledinuke nu o dabar pasidziaugiau kelis men greita apykaita ir karsciu , tai nebesinori but ledu daugiau
daktare tiroksina pavadino energizuojanciu nu kazkaip ENERGIZATORIUS tas musu tiroksinas o be jo tai viskas .... bateriju issekimas ivyksta
QUOTE(daivulka78 @ 2009 04 23, 09:40)
Leidžiamo
Nežinojau, kad tokio yra
O vat mano plaukai vėl slenka, pasidarė tokie be gyvybės. Aišku dažau, bet dažus naudoju kuo natūresnius ir nedažau kas savaitę. Paskutinį kartą dažiau vasario pabaigoje. Blin, kokia aš žila
Jei nedažyčiau, tai būčiau kaip močiutė- balta kaip obelis.
Šakės
Sakiau gal kur kirpyklom parduoda dažus, ten juos ir perku, paklaust, gal kokį daikčiuką pasiūlys plaukam gaivinti. Nesuprantu kas pasidarė
Kai susileidau B grupę, taip buvo pasitaisę plaukai
Negaliu gi jo leistis dažnai
Gal čia pavasaris kaltas 
Yra yra, 5 ven1, toks karštas
Jetau, o man galva tebesvaigsta, į šalis mėto, miego noriu, šalu...Jaučiu gal dar ir hormonai sublūdijo, ne tik magnio trūkumas
QUOTE(lucero @ 2009 04 23, 15:06)
As irgi laukiu nesulaukiu kada prisisotinsiu tiroksino
kaip manot mano tth 7 o liepe gert 5 dienas po 50 o 2 po 25 , i savaite tik 5 kart gersiu 50 , ar ne per mazai ? visai nesinori ledyti vasaros metu , jau tos galunes tokios saltos , kad jezau.... zinot matyt islepau as , pripratau prie malonesnes busenos:D visa gyvenima buvau ledinuke nu o dabar pasidziaugiau kelis men greita apykaita ir karsciu , tai nebesinori but ledu daugiau
daktare tiroksina pavadino energizuojanciu nu kazkaip ENERGIZATORIUS tas musu tiroksinas o be jo tai viskas .... bateriju issekimas ivyksta 
Mieloji, labai jautriai reaguoji
Aciu Liutuke
Tikrai reaguoju per daug , nu va pora dienu paliudejau , o siryt jau islipau is lovos dainuojanti
QUOTE(Linax @ 2009 04 24, 08:14)
Ačiū!
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 04 24, 08:21)
Aciu Liutuke
Tikrai reaguoju per daug , nu va pora dienu paliudejau , o siryt jau islipau is lovos dainuojanti 
Nedrįsčiau sakyti, kad per daug, greičiau jautriai, bet šiuo atveju jautrumas tau tik į naudą
Džiaugiuosi, kad gerai jautiesi
O man gėda ir sakyti, bet nepatinka man saulė, nepatinka...Tiksliau patinka, bet jaučiu, kad mane ji veikia, migrena dažnesnė, kai daugiau pabūnu saulėj. Aišku, kai pro langus krenta saulės spinduliai, kai šviesu, tai nuotaika
O lauke, akys bijo, o kainiai mažai tesaugo...
Gero savaitgalio, mergikės
Gero savaitgalio, mergikės
man ir akys bijo , daktare sake visad nesiot akinius , nes tiroiditas gali paveikti ir akis ....
Kai sniegas būna ir saulėta diena tai ne kas
, o dabar laukiu nesulaukiu kada galėsiu pasideginti, och įsisvajojau
zinot galvoju gal gert kasdien 50 , nesuprantu kam dvi dienas gert 25 , nes pvz vakar geriau 50 ir jauciausi daug geriau , o siandien tik 25 tai salu visa diena
juk as 50 geriau su 3 tth , tai aisku tokiu atveju daugokai , nes po dveju men tapo hyper , o va db tth 7 tai 50 butu pats tas ....
perry ar tu kai VEL tau pakilo iki 7 tada gerei 50 ?
tai dabar tu kaip suprantu geri pan kaip man liepe , taip maisytai , bet zinai su 7 tth
tiesiog labai noriu kad man nukristu i normas nes nebeistveriu tokio salcio net salkretis
būkit mergelkos geros ir paaiškinkit jei suprantat:
man liepė gert tiroksina po 50, bet man atrodo kad man širdelė labiau tabaluotis pradėjo
kol gėriau po pusę, arba išvis negėriau buvo geriau .. ar gali taip būt, kad taip veikia tiroksinas... ...... bandysiu gert vėl po pusę...
ir šiaip... paskaitau jūsų problemas (šaltis, karštis, migrena ir pan..) man nieko tokio nėra, tik kraujo tyrimai rodo kad yra tiroiditas (atpo 329,2, kiti tyrimai geri) ir mazgas gana didelis vienoj pusėj (gal dėl jo čia tokia dozė)
,
nesijaučiu serganti bet geriu vaistus
man liepė gert tiroksina po 50, bet man atrodo kad man širdelė labiau tabaluotis pradėjo
ir šiaip... paskaitau jūsų problemas (šaltis, karštis, migrena ir pan..) man nieko tokio nėra, tik kraujo tyrimai rodo kad yra tiroiditas (atpo 329,2, kiti tyrimai geri) ir mazgas gana didelis vienoj pusėj (gal dėl jo čia tokia dozė)
QUOTE(pulina @ 2009 04 25, 21:25)
būkit mergelkos geros ir paaiškinkit jei suprantat:
kol gėriau po pusę, arba išvis negėriau buvo geriau .. ar gali taip būt, kad taip veikia tiroksinas... ...... bandysiu gert vėl po pusę...
,

Ten kur paryškinau tikrai gali. Kad nesijauti serganti