Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

Nu va mergytes , as su ziniom .... 4u.gif tai va 8... 4 ...3 ...0 ... dozes sumazinimas ax.gif ir dabar mano tth..... 7 ... doh.gif verysad.gif nutiko man taip kaip perry nutike buvo , ot ... reikejo man perry klausyt ir nemazint is karto tongue.gif smile.gif dabar vel gersiu 50mg wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 22, 20:11)
Nu va mergytes , as su ziniom ....  4u.gif  tai va 8... 4 ...3 ...0 ... dozes sumazinimas  ax.gif  ir dabar mano tth..... 7 ...  doh.gif  verysad.gif  nutiko man taip kaip perry nutike buvo , ot ... reikejo man perry klausyt ir nemazint is karto  tongue.gif  smile.gif  dabar vel gersiu 50mg wink.gif

nu va, matai, kazkur man matyta situacija smile.gif mirksiukas.gif
nieko, viskas susitvarkys, vel stos i savo vietas mirksiukas.gif ziurek, tai pakyla, tai nusileidzia ir vel pakyla..teks ismokt isiklausyt i savo kuna, mintis...
visi mokomes is savo klaidu, bet jau geriau pasimokytume viso to is svetimu biggrin.gif
man,kai pakilo iki 7, tai po to per menesi laiko nukrito iki 3,2, taip,kad nebijok, susitvarkys viskas greitai 4u.gif
o dbr pati meginu zaist su savim, daugiau isiklausau i kuno siunciamus signalus, kada dozes reikia didesnes,kada mazesnes,ziuresiu,kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
Aha , manau su 50 man gan greit vel nukris 4u.gif o tada buna faina , is tikro lygint busena 7 su 3 tai yra skirtumas , virs 4 kai yra tth tai yra laabai salta ir toks letumas uzeina doh.gif nu lievai...... pastarasias tris dienas ledijau i ledo statula , bet dar turejau vilties kad gal dar hiper tebera lotuliukas.gif ot naivumas biggrin.gif bet gerai kad patyriau ir hipo ir hiper , dabar turiu patirties atskirt .... net labai idomus dalykas , man su aukstu tth iskart atsiranda ant koju melyne kokia didele biggrin.gif pranesa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 22 balandžio 2009 - 20:32
QUOTE(lucero @ 2009 04 22, 20:29)
Aha , manau su 50 man gan greit vel nukris 4u.gif  o tada buna faina , is tikro lygint busena 7 su 3 tai yra skirtumas , virs 4 kai yra tth tai yra laabai salta  ir toks letumas uzeina  doh.gif  nu lievai...... pastarasias tris dienas ledijau i ledo statula , bet dar turejau vilties kad gal dar hiper tebera  lotuliukas.gif

tavo kunas tau pasakineja, o tu nesiklausai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha , beje daktare sake , kad sia liga susergama issekus imunitetui ... pvz jeigu kol kas yra tik tiroiditas , tai nusilpus imunitetui iskart prasides hipofunkcija .... wink.gif tiroiditas veikia viso kuno imuniteta organizmo , ir sirdi ir kasa ir kepenys , nes antikunai yra SVETIMKUNIS , ta prasme kraujyje turim svetimkuniu ...; ) o jeigu ju daug tai yra beveik kaip nuodai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 22 balandžio 2009 - 21:06
QUOTE(lucero @ 2009 04 22, 20:50)
Aha , beje daktare sake , kad sia liga susergama issekus imunitetui ... pvz jeigu kol kas yra tik tiroiditas , tai nusilpus imunitetui iskart prasides hipofunkcija .... wink.gif tiroiditas veikia viso kuno imuniteta organizmo , ir sirdi ir kasa ir kepenys , nes antikunai yra SVETIMKUNIS , ta prasme kraujyje turim svetimkuniu ...; ) o jeigu ju daug tai yra beveik kaip nuodai....

is savo patirties pritariu siems zodziams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 22, 20:50)

unsure.gif Taip...O kaip stiprinti tą imunitetą? (mln kartų girdėtas klausimas, ane? doh.gif )

Sėkmės stojantis į vėžias, lucero mirksiukas.gif

Jetau jetau, o man antra diena labai svaigsta galva...Ir taip, kad sukas viskas aplink...bet daugiau lyg nieko nejaučiu unsure.gif O pas daktarę tai be antradienio niekaip unsure.gif ...Ką daryt, kažin ką išgerti?
Atsakyti
Sake gert eziuole , visokius vitaminus , o ju milijona biggrin.gif atsirinkti tai darbas ..... smile.gif kazkaip susijaudinau suzinojus savo tth tai sirdi visa para dure ... bet ikaliau magnio/kalio ir geriau wink.gif va tik viduriu uzkietejimas slykstus dalykas..... jau buvau as ji pamirsus , puse metu t.y tth esant normai ejau i wc kasdien biggrin.gif laukiu dabar kada ims veikti 50mg doze nes dabar tai tas tth man zarnyna ziauriai veikia ... smile.gif o del galvos svaigimo gal tau magnis padetu ? manau reik kokiu vitamino b pavartot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 23, 08:55)
Sake gert eziuole , visokius vitaminus , o ju milijona biggrin.gif atsirinkti tai darbas ..... smile.gif  kazkaip susijaudinau suzinojus savo tth tai sirdi visa para dure ... bet ikaliau magnio/kalio ir geriau wink.gif va tik viduriu uzkietejimas slykstus dalykas..... jau buvau as ji pamirsus , puse metu t.y tth esant normai ejau i wc kasdien biggrin.gif laukiu dabar kada ims veikti 50mg doze nes dabar tai tas tth man zarnyna ziauriai veikia ... smile.gif o del galvos svaigimo gal tau magnis padetu ? manau reik kokiu vitamino b pavartot wink.gif

Nesijaudink, bus viskas gerai juk mirksiukas.gif
V va, magnio tai pas mane beveik nerasta doh.gif Nusipirkau rusiško megnezijaus dabar, reiks nuo kitos sav. susileisti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 04 23, 08:58)
Nesijaudink, bus viskas gerai juk  mirksiukas.gif
V va, magnio tai pas mane beveik nerasta  doh.gif  Nusipirkau rusiško megnezijaus dabar, reiks nuo kitos sav. susileisti  unsure.gif

Leidžiamo blink.gif Nežinojau, kad tokio yra schmoll.gif O vat mano plaukai vėl slenka, pasidarė tokie be gyvybės. Aišku dažau, bet dažus naudoju kuo natūresnius ir nedažau kas savaitę. Paskutinį kartą dažiau vasario pabaigoje. Blin, kokia aš žila blink.gif mega_shok.gif Jei nedažyčiau, tai būčiau kaip močiutė- balta kaip obelis. swoon.gif Šakės doh.gif Sakiau gal kur kirpyklom parduoda dažus, ten juos ir perku, paklaust, gal kokį daikčiuką pasiūlys plaukam gaivinti. Nesuprantu kas pasidarė g.gif Kai susileidau B grupę, taip buvo pasitaisę plaukai bigsmile.gif Negaliu gi jo leistis dažnai schmoll.gif Gal čia pavasaris kaltas g.gif
Atsakyti
4u.gif man ir sausi plaukai.....jezau kokia man dabar ziauri nuotaiku kaita , kas 2 val kinta jauciu biggrin.gif lotuliukas.gif o kaiip jums su sirdute reikalai , turit kokiu bedu su sirdim kuri ? mirksiukas.gif
Atsakyti
labas mergaitės, 4u.gif

QUOTE(Wiskute @ 2009 04 16, 16:45)
Ka jus darote ryte, kai spaudimas zemas, o kava jo nekelia? smile.gif))

nieko nedarau. ir kavos negeriu, tik prieš pietus. praktiškai specialiai nekeliu spaudimo, nes su padidėjusiu jaučiuosi prasčiau.

QUOTE(lucero @ 2009 04 17, 22:00)
Man irgi taip , nu ypac ziema  doh.gif ziema as balta kaip sniegas  biggrin.gif

aš tai žiemą melsvai marmurinė kaip nežinau kas.. ax.gif o įdegu tiek, kad tą mėlynumą ir blyškumą nuima, o šiaip būnu kaip nenudegu nei trupučio.

man jau antrą savaitę baisiai galva svaigsta, biškį į šonus pamėto, bet laikausi.. vis laukiu, kada susinormalizuos savijauta, organizmas pasisotins tiroksino.. ech..
Atsakyti