Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

aha nuotaiku kaita ziauri ..... o tavo vyrui ir tiroiditas ir hipo ? o gal tik mazgai ? jetus manes tai jau pakesti nebegali.... ryte nuotaika gera , tai sugalvoju ka veiksim vakare , bet kur tau vakare man jau nuotaika dingo staiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 05 04, 13:23)
Sveikutės  4u.gif

Vat aš dabar ir stengiuos save mylėt  ax.gif  Paskutiniu metu, kažkaip daugiau sau leidžiu, daugiau darau tai ką noriu  rolleyes.gif

Va, jau kelis kartus buvau soliariume ir po truputį rundantis kūnas , leidžia jaustis geriau, atrodau sau gražesnė. Nusipirkaudžinsus tokius, kokių noriu, o ne tokius kokiu s derėtų...Užsidedu palaidinę apnuoginančią tai vieną, tai kitą petį ir irgi jaučiuos  thumbup.gif  Jaučiuos jauna, graži  blush2.gif ....O tada ir nuotaika puiki, ir vaikai, ir MB laimingesnis...Norisi gyventi  wub.gif
Nesijuokit tik, žinau, kad tai tokie niekai ir tokie tušti dalykai, bet kartais tikrai musm tik tiek ir tereikia  ax.gif  mirksiukas.gif  Tada nekyla noras pasitikrint, at TTH normoj ar ne  tongue.gif

drinks_cheers.gif iš smulkmenų susideda gyvenimas, o kai jos mielos thumbup.gif džiaugiuosi už tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 05 06, 12:37)
drinks_cheers.gif iš smulkmenų susideda gyvenimas, o kai jos mielos  thumbup.gif džiaugiuosi už tave  4u.gif

Ačiū 4u.gif

Popuri, žinok smaugia ir mane. Na dusina taip keistai, atrodo ima žiovulys, o oro kaip trūksta taip trūksta ir nusižiovaut neina, užstringa kažkur doh.gif Ypač kai susinervinu ko nors cool.gif

Dabar leidžiuosi magneziją thumbup.gif Su mūsų problemomis jis labai tinka. Atpalaiduoja visą nervų sistemą, visas kūnas ramesnis mirksiukas.gif O ir širdelei sveika smile.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
kaip manot ka man daryt , eisiu darytis tyrima skrandzio , sake negert ir nevalgyt , 13 val jis.... tai as negaliu net tiroksino isgerti ryte jo ? ;/ kai krauja darausi tai geriu as ji , nemanau kad vandens gurksnis pablogins ar pagerins mano krauja biggrin.gif o va .... skrandzio cia tas kur ryti zarna , tai nzn
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 06, 13:42)
kaip manot ka man daryt , eisiu darytis tyrima skrandzio , sake negert ir nevalgyt , 13 val jis.... tai as negaliu net tiroksino isgerti ryte jo ? ;/ kai krauja darausi tai geriu as ji , nemanau kad vandens gurksnis pablogins ar pagerins mano krauja biggrin.gif o va .... skrandzio cia tas kur ryti zarna , tai nzn

Geriau negerti nieko schmoll.gif
Ar esi dariusis? Ar esi rijus žarną? Ui, užjaučiu unsure.gif
Aš tai ir kai tyrimus einu darytis iš ryto, tai nei tiroksino negeriu unsure.gif
Atsakyti
Aha , esu , buvo klaiku , bet tada dar jaunute buvau ... sakau dabar esu didesne mergaite gal neverksiu biggrin.gif:D bet juk tas neisgerimas gali man pakenkti , juk jau taip viskas susigadino nuo mazinimo.... o del kraujo tai as geriu ji , juk ne tth o paprasto kraujo tyrimas , tai ten hemoglobinas ir dar kazkas jo ? negi tiroksinas hormonas isgertas su stikline vandens blogai ? o kaip manot jei tiroksina isgerciau ant pietu ? esat isgerusios ne ryte ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 06, 13:50)
Aha , esu , buvo klaiku , bet tada dar jaunute buvau ... sakau dabar esu didesne mergaite gal neverksiu biggrin.gif:D  bet juk tas neisgerimas gali man pakenkti , juk jau taip viskas susigadino nuo mazinimo.... o del kraujo tai as geriu ji , juk ne tth o paprasto kraujo tyrimas , tai ten  hemoglobinas ir dar kazkas jo ? negi tiroksinas hormonas isgertas su stikline vandens blogai ? o kaip manot jei tiroksina isgerciau ant pietu ? esat isgerusios ne ryte ?

A, jei paprastas kraujo tyrimas tada aišku, kad gali tiroksiną išgerti. Iki pietų ir to vandens nebeliks skrandyje mirksiukas.gif
Na, aš esu visai neišgėrus ir tikrai nemanau, kad čia kažkas tokio blush2.gif Neesu tokia jautri kaip Tu. Pasėkmių dėl vienos dienos nejaučiu blush2.gif O jei ir išgertum po tyrimo, gal irgi nieko tokio unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Na jo tas gurksnis vandens su tiroksinu nepakenks skrandi apziuret , manau sako negert nevalgyt na kad jis butu tuscias , o tai tikrai apsivemti gali... blink.gif o uzsienio saituose rašo , kad galim išgerti dvigubą jei praleidi išgerti dvigubą dozę.... g.gif
Atsakyti

QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 06, 08:42)
Mane smaugdavo, kol dar buvau neoperuota. Tiesiog jausdavau virvę ant kaklo. Bjaurus jausmas . Kai prasidėdavo tokie smaugino priepuoliai, tai viską nuo kaklo nuplėšdavau: megztinį, golfą, šaliką... Ir vis tiek ta virvė ant kaklo. Nuo tada pripratau nešioti megztinius su užtrauktuku, tai būdavo atsitrauki, kad kvėpuoti būtų lengviau, bet mažai ką mačydavo. Po operacijos taip toks tvankumas, bet gal čia daugiau dėl širdelės, likęs. Nebesmaugia manęs . O tavo kaip sveikačiukė? Apsipratai su mamos  soske.gif jausmu? Laikykis, džiaugis gyvenimu, tau dabar negalima nervuotis, ba rėksniuką per naktis turėsi. Močiutė, kai aš laukiausi, liepė žiūrėti į tai kas gražu, klausytis lėtos švelnios muzikos, nesinervuoti be reikalo ir... mylėti. Laimingai mirksiukas.gif

Niu aš tai jau ir maistą ryti bijau, toks jausmas lyg sunku būtų nuryti, ir šiaip iš tiesų nemalonu... Pirmai tai tik tarpais užeidavo, o dabar jau ištisai taip... g.gif
Niu, apie nestuke.gif tai vis popietinis šleikštulys primena, bet iš tiesų tai vis tiek dar pilnai nesuvokiu, tikriausiai iki paskutinės minutės taip bus biggrin.gif Bet vis tiek labai laukiu... Nors ir labai nervuota pasidariau, niu nieko negaliu sau padaryt, tai tik giliai kvėpuot pradedu doh.gif

QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 06, 10:28)
Žinot, ką, merginos, man depresija. Ne, nu tikrai: viskas nervina: vakar šefas apšaukė, nes jam buvo lengviausia ant manęs išsilieti- aš juk darbe viena tyliausių. Ir dar vakare, pusę dvylikos nakties. Reikėjo čia jam nervus gadinti.  Reikia anglų atsiskaitymą ruošti- nenoriu. Kambariai netvarkyti- nenoriu. Vyras dvi raganes parvežė iš lenkų, reikia pasodinti- nenoriu. Noriu kažkokios ramybės blink.gif Gavus taip kokiai parai į negyvenamą salą įlysti bigsmile.gif Fu, kokia aš negera lauke toks gražus oras: naktį nuliko, dulkės nusėdo, saulutė išlindo, bet man tai kažko neįdomu. Bjauru iš mano pusės. Manau praeis, tuoj sesija, tuoj atostogos, virbalus gal į rankas paimsiu...Viskas bus gerai

Nu bet klausyk, pusę dvylikos skambint, ar jam wacko.gif viskas gerai? Užjaučiu... Laikykis, kaip nors, nuotaikos keičiasi, viskas bus gerai, tik palauk truputį 4u.gif

QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 06, 10:49)
ių vaistų nereikia, nors tth ir mažokas. Gal čia pavasaris, nespėju su gyvenimu. Vakar pamačiau pareinant vaikus iš mokyklos. Mažiukas kaip mažiukas. O dičkis Už galvos susiėmiau: kada jis taip ištyso: ūgis 156 ( mano 168) , koja- 41 išmiera. Sakiau ar baiksi tu tysti vieną sykį blink.gif O jis tik juokiasi šelmis. Nors kaip toks paaugliukas tai palyginus su kitom mamų bėdom, tai vaikas super: anksčiau apkabint neleido- nelįsk, aš ne mažas. Dabar ateina ir sako: pasišnekam, juokų visokių papasakoja, prisiglaudžia ir šaiposi... Kas ten jo galvelėj dedasi jau nežinosi. Baisu man, miestely teko girdėt narkotikai pasirodė, vaikai iš pamokų masiškaio bėga... Neramu kažko...

Kaip gražiai apie vaikus papasakojai... wub.gif , net širdelė suvirpėjo...

QUOTE(Betukas @ 2009 05 06, 12:56)
Popuri, žinok smaugia ir mane. Na dusina taip keistai, atrodo ima žiovulys, o oro kaip trūksta taip trūksta ir nusižiovaut neina, užstringa kažkur. Ypač kai susinervinu ko nors

Dabar leidžiuosi magneziją  thumbup.gif  Su mūsų problemomis jis labai tinka. Atpalaiduoja visą nervų sistemą, visas kūnas ramesnis  mirksiukas.gif O ir širdelei sveika 

O magnezija tai panašiai kaip magnis?.. Nes aš jį tai geriu biggrin.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Esu ir po savaite uzmirsusi isgerti tiroksina, ir nieko, absoliuciai jokiu pokyciu savijautai. Aisku, reikia truputi atsakingiau, dabar jau po plokstele tableciu i visu rankiniu kisenaites esu susikaisiojusi. hihihi.gif Labai retai kada prisimenu ryte, kad reikia isgerti. Dazniausiai per pietus ar vakarop teisgeriu... ax.gif
Atsakyti
4u.gif linamog , tau gerai , beto tu geri kas antra diena tai nieko keisto kad pamirsti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 05 06, 14:09)

O magnezija tai panašiai kaip magnis?.. Nes aš jį tai geriu biggrin.gif cray.gif  cray.gif  cray.gif

Aha, tik leidžiamas mirksiukas.gif Labai nestuke.gif tarpe populirus, bent jau anksčiau buvo. tik kas negerai su nestuke.gif tuoj magneziju lašina mirksiukas.gif Gal dar teks "paragauti".
Nežliumk, sakau nežliumk biggrin.gif Čia tu ar aš žliumbiu??? g.gif biggrin.gif
Atsakyti