Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

as pripazystu , gera knyga yra Paslaptis.... o valgyt tai galesiu manau puse triju , nu seip manau kad nenumirsiu viena diena tiroksina praleidusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 07, 09:08)
as pripazystu , gera knyga yra Paslaptis.... o valgyt tai galesiu manau puse triju , nu seip manau kad nenumirsiu  viena diena tiroksina praleidusi smile.gif

drinks_cheers.gif kaip tik dabar ją skaitau thumbup.gif
iki pusės trijų gali gerti drąsiai, viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
Lucero, parašyk kokie tyrimo rezultatai? Užjaučiu, teko apturėt tokį "malonumą" sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 07 gegužės 2009 - 20:58
Deja jis bus tik kita savaite , eiles dideles , butinai pranesiu , tiesiog pastaru metu ypac per mms labai nemaloniai skauda skrandi kad praktiskai per visas mms net valgyt negaliu , o gal cia visa tai ir su hormonais susije .... visgi jei tth 7 tai reiskia funkciju suletejima wink.gif nesvarbu tai kuris tai organas , gal betkuris pilvo organas , bet su hormonu trukumu jis dirba leciau.... todel musu liga ir vadinama ankstyva senatve ax.gif biggrin.gif gi senatvej tth ir taip dideja... o doziu dideliu negalima senatvej... na kaip sakiau senatvej tth dideja tai bet dauguma to net nezino , visi simptomai nurasomi senatvei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 07 gegužės 2009 - 21:50
QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 06, 23:51)
Popuri, neskambino šefas man pusę dvylikos nakties, o darbe iškeikė, mat aš dirbu iki dvylikos nakties.  lotuliukas.gif Paskambintų man jis naktį bash.gif  Šiaip jau pripratau, kad profilaktiškai išrėžia žmogus kas ant dūšios, tik va tiesos būna beveik nulis. Praeis tas šleikštulys: su pirmu tai iki pirmų judesių ką suvalgydavau, tą lauk varydavau doh.gif  blink.gif O vat su mažium tik vieną kartą, nuo pirktinių braškių blink.gif
Matyt, ta popietinė pamaina ir suka man smegeninę: ryte norisi pamiegoti, nes ir taip ilgai vartausi kol užmiegu, dar turiu SM pasismalkstyti, o ryte turiu keltis 7

doh.gif na va o aš supratau, kad šefas sugebėjo pusę dvylikos paskambint lotuliukas.gif
Tai gal salyginai ir gerai, išsilieja žmogus, palengvėja jam biggrin.gif ir gali toliau sau gyvent...
Dėl šleikštulio, tai dar kaip ir galima gyvent, tik šiandien lyg tyčia-reikėjo važiuot įskaitą laikyt, o aš pirmą kartą su wc draugavu doh.gif Žiauru buvo... Na, bet vis tiek nuvažiavau ir išsilaikiau biggrin.gif

Lucero, užjaučiu dėl nemalonios procedūros, man jau tris kartus teko tai daryti, fui, net dabar bjauru prisiminti...
Atsakyti
Popuri , man tai nemaloniau visi tie negerumai su pilvu nuo kurių ir aš pati jau kai nestuke.gif jaučiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 07, 22:31)
Popuri , man tai nemaloniau visi tie negerumai su pilvu nuo kurių ir aš pati jau kai  nestuke.gif  jaučiuosi  biggrin.gif

Puikiai suprantu, kai turėjau opą, tai būčiau sutikus penkiskart praryti tą žarną, kad tik geriau būtų, bet vis tiek, prisiminimai, tai ne patys maloniausi liko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kaip jus manot ar musu liga itakoja opu , eroziju , gastrito ir refliukso atsiradimus ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 07, 23:21)
o kaip jus manot ar musu liga itakoja opu , eroziju , gastrito ir refliukso atsiradimus ? wink.gif

Refliukso, jei turima minty sutrikusi ryjimą, - taip. Gydytoja sakė, kad jei pati striuma išsidėsčiusi nenormaliai, gali trugdyti nuryti seiles, kietesnį maistą, jaučiamas kąsnis gerklėje. Man taip buvo. Kartais iš tiesų atkosėdavau kokio sausainio trupinuką ax.gif O vat po operacijos daug kas pasikeitė, man ji tiko bigsmile.gif nors dabar ji vėl atauginėja ir auga aplink kaklą, todėl gavau perspėjimą, kad gali pradėti dusinti, atsirasti kąsnio jausmas gerklėje. Liepė tada kuo skubiau atvažiuoti. Nors pasakysiu atvirai: sveika esu kaip ridikas. lotuliukas.gif Būna dienų lyg tyčia irnesakyk.gif Bet kaip užeina taip ir praeina. flirt.gif sokiai.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 07, 23:21)

Aš manau, kad taip, nes pagal save sprendžiu. Tuo metu kai buvo tth žemas turėjau smarkų refliuksą. Kai tik tth atsistatė, viskas dingo... unsure.gif
Atsakyti
man ir taip yra , viskas buvo gerai kol tth buvo normoj o kai tik jis 7 taip ir blogai ... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 08, 08:58)
man ir taip yra , viskas buvo gerai kol tth buvo normoj o kai tik jis 7 taip ir blogai ... wink.gif

Tai visas organizmas, praktiškai, priklausomas nuo skydliaukės, tai ir nekeista... Gaila, kad aš anksčiau šito nežinojau ax.gif Galbūt būčiau išvengus sveikatos problemų daugiau 4u.gif
Atsakyti