as pripazystu , gera knyga yra Paslaptis.... o valgyt tai galesiu manau puse triju , nu seip manau kad nenumirsiu viena diena tiroksina praleidusi

QUOTE(lucero @ 2009 05 07, 09:08)
as pripazystu , gera knyga yra Paslaptis.... o valgyt tai galesiu manau puse triju , nu seip manau kad nenumirsiu viena diena tiroksina praleidusi 

iki pusės trijų gali gerti drąsiai, viskas bus gerai!

Lucero, parašyk kokie tyrimo rezultatai? Užjaučiu, teko apturėt tokį "malonumą"

Deja jis bus tik kita savaite , eiles dideles , butinai pranesiu , tiesiog pastaru metu ypac per mms labai nemaloniai skauda skrandi kad praktiskai per visas mms net valgyt negaliu , o gal cia visa tai ir su hormonais susije .... visgi jei tth 7 tai reiskia funkciju suletejima
nesvarbu tai kuris tai organas , gal betkuris pilvo organas , bet su hormonu trukumu jis dirba leciau.... todel musu liga ir vadinama ankstyva senatve
gi senatvej tth ir taip dideja... o doziu dideliu negalima senatvej... na kaip sakiau senatvej tth dideja tai bet dauguma to net nezino , visi simptomai nurasomi senatvei

QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 06, 23:51)
Popuri, neskambino šefas man pusę dvylikos nakties, o darbe iškeikė, mat aš dirbu iki dvylikos nakties.
Paskambintų man jis naktį
Šiaip jau pripratau, kad profilaktiškai išrėžia žmogus kas ant dūšios, tik va tiesos būna beveik nulis. Praeis tas šleikštulys: su pirmu tai iki pirmų judesių ką suvalgydavau, tą lauk varydavau
O vat su mažium tik vieną kartą, nuo pirktinių braškių
Matyt, ta popietinė pamaina ir suka man smegeninę: ryte norisi pamiegoti, nes ir taip ilgai vartausi kol užmiegu, dar turiu SM pasismalkstyti, o ryte turiu keltis 7

Matyt, ta popietinė pamaina ir suka man smegeninę: ryte norisi pamiegoti, nes ir taip ilgai vartausi kol užmiegu, dar turiu SM pasismalkstyti, o ryte turiu keltis 7

Tai gal salyginai ir gerai, išsilieja žmogus, palengvėja jam

Dėl šleikštulio, tai dar kaip ir galima gyvent, tik šiandien lyg tyčia-reikėjo važiuot įskaitą laikyt, o aš pirmą kartą su wc draugavu

Lucero, užjaučiu dėl nemalonios procedūros, man jau tris kartus teko tai daryti, fui, net dabar bjauru prisiminti...
Popuri , man tai nemaloniau visi tie negerumai su pilvu nuo kurių ir aš pati jau kai
jaučiuosi

QUOTE(lucero @ 2009 05 07, 22:31)
Popuri , man tai nemaloniau visi tie negerumai su pilvu nuo kurių ir aš pati jau kai
jaučiuosi 

Puikiai suprantu, kai turėjau opą, tai būčiau sutikus penkiskart praryti tą žarną, kad tik geriau būtų, bet vis tiek, prisiminimai, tai ne patys maloniausi liko

o kaip jus manot ar musu liga itakoja opu , eroziju , gastrito ir refliukso atsiradimus ?

QUOTE(lucero @ 2009 05 07, 23:21)
o kaip jus manot ar musu liga itakoja opu , eroziju , gastrito ir refliukso atsiradimus ? 

Refliukso, jei turima minty sutrikusi ryjimą, - taip. Gydytoja sakė, kad jei pati striuma išsidėsčiusi nenormaliai, gali trugdyti nuryti seiles, kietesnį maistą, jaučiamas kąsnis gerklėje. Man taip buvo. Kartais iš tiesų atkosėdavau kokio sausainio trupinuką

QUOTE(lucero @ 2009 05 07, 23:21)

Aš manau, kad taip, nes pagal save sprendžiu. Tuo metu kai buvo tth žemas turėjau smarkų refliuksą. Kai tik tth atsistatė, viskas dingo...

man ir taip yra , viskas buvo gerai kol tth buvo normoj o kai tik jis 7 taip ir blogai ...

QUOTE(lucero @ 2009 05 08, 08:58)
man ir taip yra , viskas buvo gerai kol tth buvo normoj o kai tik jis 7 taip ir blogai ... 

Tai visas organizmas, praktiškai, priklausomas nuo skydliaukės, tai ir nekeista... Gaila, kad aš anksčiau šito nežinojau