Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

QUOTE(Betukas @ 2009 05 06, 14:23)
Aha, tik leidžiamas  mirksiukas.gif  Labai  nestuke.gif  tarpe populirus, bent jau anksčiau buvo. tik kas negerai su  nestuke.gif  tuoj magneziju lašina  mirksiukas.gif  Gal dar teks "paragauti".
Nežliumk, sakau nežliumk  biggrin.gif  Čia tu ar aš žliumbiu???  g.gif  biggrin.gif

Abi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Čia šiaip ne toj temoj tos ašarėlės turėjo būti...Sužinojau, kad kita nestuke.gif , su kuria tą pačią dieną sužinojom apie nestuke.gif , neteko vaikiuko, tai taip liūdna, lyg man pačiai būtų atsitikę. O dar per motinos dieną brolio klasiokas su mašina užsimušė, o man teko važiuoti pro tą vietą iš karto po to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popuri: 06 gegužės 2009 - 14:29
na nejaugi mes šiandien visos pradėjom žliumbti biggrin.gif gi tuoj praeis tas lietus ir vėl švies saulė , būkim optimistės 4u.gif
uj popuri užjaučiu.... nelaimės yra nelaimės , deja tam reikia laiko.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 06 gegužės 2009 - 14:30
Sveikutes mirksiukas.gif gal galit pasakyt ka reiskia tie rezultatai va IA,TTH 0,53, FT4, 16,7 g.gif
Atsakyti
geri tavo tyrimai aistuk smile.gif nei hiper , nei hipo man atrodo .... smile.gif vaistu jokiu tikrai nereikia
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 06, 15:34)
geri tavo tyrimai aistuk smile.gif  nei hiper , nei hipo man atrodo  .... smile.gif vaistu jokiu tikrai nereikia

sake kad nereikia jokiu vaistu smile.gif bet yra difuzine struma ka jin daro? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 05 06, 15:34)
geri tavo tyrimai aistuk smile.gif  nei hiper , nei hipo man atrodo  .... smile.gif vaistu jokiu tikrai nereikia

sake kad nereikia jokiu vaistu smile.gif bet yra difuzine struma ka jin daro? unsure.gif
Atsakyti
tai pas tave yra mazgeliu ? manau apie tai geriau zino temoj skydliaukes problemos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 06, 12:05)
aha nuotaiku kaita ziauri ..... o tavo vyrui ir tiroiditas ir hipo ? o gal tik mazgai ? jetus manes tai jau pakesti nebegali.... ryte nuotaika gera , tai sugalvoju ka veiksim vakare , bet kur tau vakare man jau nuotaika dingo staiga smile.gif

Ne jam tiroidito nera, jam tik mazgai. Bet gydytojas Kazanavičius sake, kas tie mazgai vyram dar pavojingesni negu moterim, nes daug dažniau vežys išsivysto. Tai jau du metai tiroksina geria.
Atsakyti
Popuri, neskambino šefas man pusę dvylikos nakties, o darbe iškeikė, mat aš dirbu iki dvylikos nakties. lotuliukas.gif Paskambintų man jis naktį bash.gif box.gif Šiaip jau pripratau, kad profilaktiškai išrėžia žmogus kas ant dūšios, tik va tiesos būna beveik nulis. Praeis tas šleikštulys: su pirmu tai iki pirmų judesių ką suvalgydavau, tą lauk varydavau doh.gif blink.gif O vat su mažium tik vieną kartą, nuo pirktinių braškių blink.gif
Matyt, ta popietinė pamaina ir suka man smegeninę: ryte norisi pamiegoti, nes ir taip ilgai vartausi kol užmiegu, dar turiu SM pasismalkstyti, o ryte turiu keltis 7 : vaikus į mokyklą turiu vešti. Vakarų nematau: nei teliko, nei vaikų doh.gif Gerai, kad mama yra, tai nors prižiūri. Juk vyras tokiais tolimais reisais važiuoja. Ir dabar lenkuos sėdi. Matyt nuovargis, noras tokios ramybės man ir kelia liūdnas mintis. Bet vakare kažko nuotaika pagerėjo: durnių vis merginos kortom kalam per pertraukėles, ūpas toks atsirado.
O velnias kiek valandų blink.gif Varau miegučio. Labos bye1.gif

P.S. Pas mane žiūriu blogai valandas SM rodo. blink.gif Kompe jau 00:52 blink.gif , o SM dar dvylikos nėra. Kažin kaip jas sutvarkyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 06 gegužės 2009 - 23:53
mergaites,nepatingekit paskaityti Nocebo efektas-susergi,nes bijai susirgti!

maziau galvokime apie ligas 4u.gif
Atsakyti
Aha , labai geras straipsnis , as kai kelias dienas galvojau , kad yra man kazkas su sirdim butinai , tai ka jus manot nu pradejo durniuot biggrin.gif su nerimu su ligu baime pilnai galim ta sirdi ir is tikro susivaryti wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Baikit kalbėt apie tas ligas - GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA biggrin.gif

Kažkodėl prisiminiau anekdotą apie ežiuko meditacijas... doh.gif lotuliukas.gif
Ežiukas mokosi medituoti...Sėdi lotoso poza ir sako:
-Aš nepabezdėsiu...aš nepabezdėsiu...aš tikrai nepabezdėsiu...
(pirst ) - Čia ne aš, čia ne aš....čia tikrai ne aš.... lotuliukas.gif

Tai vat, neįtikinėkim savęs blogais dalykais, galvokim tik apie gerus mirksiukas.gif biggrin.gif

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 06, 13:42)
kaip manot ka man daryt , eisiu darytis tyrima skrandzio , sake negert ir nevalgyt , 13 val jis.... tai as negaliu net tiroksino isgerti ryte jo ? ;/ kai krauja darausi tai geriu as ji , nemanau kad vandens gurksnis pablogins ar pagerins mano krauja biggrin.gif o va .... skrandzio cia tas kur ryti zarna , tai nzn

Nžn, kada darysi tyrimuką, bet nieko nenutiks jei TR išgersi po tyrimo, mat po 0.5 val turėtum valgyti išgėrus, o tu kažin ar galėsi? Gyd. sako, kad nereikia gerti vėliau, kaip 15val, kad netrikdytų nakties miego, juk TR suteikia energijos, žvalumo...
Procedūra nepavydėtina, bet reikalinga, informatyvi thumbup.gif Sėkmės tau!!!!!!!! 4u.gif

Merginos, smagu girdėti, kad pripažinot minties galią, nes kažkuri pozityvų mąstymą prilygino sektai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 07 gegužės 2009 - 08:48