QUOTE(lucero @ 2009 05 15, 12:12)
man tai knygute dingo kazkur

tai sako - aj tiek to , nebrangus yra ...

jo jo nebrangus

11 lt berods jo ? krizes metu ir 10 lt yra daug , reik taupyt gi
sveikos mergaites
pasakysiu tokia gudrybe,kaip pinigelius sutaupyt
cia man taip nutiko,kai apsizioplino vaistininke

prasiau tiroxino 50, ji man padave 100, sakau nea, man 50, tada ji ten kazka sukeite dezutese ir padave, pasiziuriu,-50, nu gerai...griztu namo, ryte gert tablete-neprariju, nieko nesuprantu kas darosi, atrodo tokia didele,kad net gerklej stringa, siaip ne taip nuriju....pasiziuriu, o gi ten viena plokstele vaistu ideta 50, kita 100, tai as ta 100 ir prarijau

teko skrandi praplaut,nes laabai bijojau pasekmiu-besidauzancios sirdies, o kur dar 100 isgert
taip, kad jos deka, ta 100 plokstele geriau laaabai ilgai, ,nes teko lauzt tablete per puse kiekviena karta geriant

tai pamasciau,kad jei perkant tabl po 100 ir lauziant jas per puse, vaistu uztenka daug ilgiau
beje, man kazkas darosi, jau 3diena taaaip skauda galvos priekine dali, tarp akiu ta tarpa, kaktos apacia ir siaip, spaudzia visa galva, negaliu palenkt net i prieki, spaudimas duoda, kad net mirkset skauda

2diena geriau po 1kart nimesil, praeidavo iki sekancio ryto, toks jausma, kad sinusitas butu, bet zinau,kas tai yra, tai nemanau,kad cia sita beda

dbr sumasciau,kad gali but nuo tiroxino,nes siaip viskas gerai buna, tik isgeriu ryte, po 1-2h pradeda taaaip skaudet priekine galvos dali,kad bijau net uzsimerkt

o snd dar ir vaistu nepasiemiau, tai sedziu ir kenciu skausma
idomu, negali but cia tiroxino perdozavimas