Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

QUOTE(lucero @ 2009 05 17, 12:23)
Negaliu pasakyt  , kad nustojo visai slinkt , nes biški koks pasvyravimas hormonų ir vėl .... rolleyes.gif  pergyvenau ir jaudinausi , bet dabar daugiau stengiuos galvot pozityviai , gi nesam plikos 4u.gif manau tie plaukai susitvarkys kai bus hormonai ilgą laiką ar pastoviai normoje , kai bus dozė super parinkta , o kad tau taip stipriai slenka , na nėr ko stebėtis juk tth 8 tavo , o tu palauk kai bus tth 2 koks pamatysi kaip ar sumažės  slinkimas ar išvis sustos  mirksiukas.gif Man atmintis su tth kai būna virš 4 tai yra tikrai prasta ....  doh.gif hormonų trūkumas lėtina mąstymą , ir tas tikrai pastebima yra , tiesiog kai tau nukris tas tth tu pamatysi kad ir atmintis ir viskas pagreitės  , ir plaukų augimas  biggrin.gif  ir jokiu būdu nesijausk vargše ar auka ... auka galėtum jaustis jei nebūtų išrasta tiroksino  lotuliukas.gif  o dabar situacija  valdoma į gerą pusę  4u.gif
Aš tai ruošiuos eit balsuot  biggrin.gif o kiek tau yra metų ?  blush2.gif  Gero  visoms sekmadienio , gaila kad Eurovizijoj užėmėm žemoką vietą  rolleyes.gif

tu tai tikra optimisti thumbup.gif clap_1.gif pakeli nuotaika...
del plauku augimo... praeita men jie man tepaaugo puse cm..nesumeluosiu...nes saknis daziau ir matau kiek paaugo...siaubas blink.gif o taip auginu juos...
man 22... o tau? 4u.gif gyd sake kad galiu sirgt jau min 5 metus... blink.gif
Atsakyti
Man ir lėtai auga , dabar pastebėjau , kad antakiai lėtai auga biggrin.gif o kur įsigyti galim varnalėšų aliejų gal žinai ? blush2.gif man ir tiek pat 4u.gif aš jaučiu sergu nuo kokį 15m , nes tada įtartinai keistai ėmiau storėt ir sublogo pažymiai schmoll.gif labanaktis 4u.gif
Atsakyti
as perku "martinoje"...su dilgeliu ekstraktu...sudetis faina, ner jokiu parabenu ir pan...daznai miegu su juo. bigsmile.gif nezinau tik ar tavo mieste yra.. galiu pasidomet- kt sav vaziuosiu ten... bigsmile.gif ir kainuoja apie 8 lt... mirksiukas.gif
labanaktis, as tai valgyt einu... blush2.gif
Atsakyti
naujos savaiteles pradzia ax.gif
na va, o as is daktariuko...pasirodo,pas mane labai zemas spaudimas, del to ta galva skaudejo, akis stume... ir neturiu jokiu sinusitu bigsmile.gif
pridare tyrimu visokiausiu, kali,magni, leukocitus ir pan.. kasmetine patikra biggrin.gif
liepe istiest man rankas, uzdejo popieriaus lapa...kai pradejo drebet jis, pasirodo,pas mane desinioji ranka dreba, nors nuemus lapa to nesimato... blink.gif vat ,gera ranku drebejimo buda patikrint suzinojau biggrin.gif
savaiteles gale tureciau jau zinot atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perry @ 2009 05 18, 12:16)
naujos savaiteles pradzia ax.gif
na va, o as is daktariuko...pasirodo,pas mane labai zemas spaudimas, del to ta galva skaudejo, akis stume... ir  neturiu jokiu sinusitu bigsmile.gif 
pridare tyrimu visokiausiu, kali,magni, leukocitus ir pan.. kasmetine patikra biggrin.gif
liepe istiest man rankas, uzdejo popieriaus lapa...kai pradejo drebet jis, pasirodo,pas mane desinioji ranka dreba, nors nuemus lapa to nesimato... blink.gif  vat ,gera ranku drebejimo buda patikrint suzinojau biggrin.gif
savaiteles gale tureciau jau zinot atsakyma smile.gif

ax.gif Nu va, o ką aš sakiau... rolleyes.gif
Svarbu, kad radai priežastį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 05 18, 12:59)
ax.gif Nu va, o ką aš sakiau... rolleyes.gif
Svarbu, kad radai priežastį  4u.gif

o as maniau,kad jei ne sinusitas, tai aukstas spaudimas,net zalios arbatos vengiau gert doh.gif visas dienas vos ant koju pastovejau, bet dbr jau aprata nusipirkau-matuosim spaudima lotuliukas.gif
Atsakyti
Hmm o tai mazas spaudimas yra kaip suprantu su hipo pozymis ? nes pvz man su aukstu tth tai buna 80/60 o pulsas 50 ..... as tada sakau jau lavonas bunu smile.gif linkiu geru t.y normoj skaiciuku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 18, 16:34)
Hmm o tai mazas spaudimas yra kaip suprantu su hipo pozymis ? nes pvz man su aukstu tth tai buna 80/60 o pulsas 50 ..... as tada sakau jau lavonas bunu smile.gif linkiu geru t.y normoj skaiciuku wink.gif

nezinau jau net,cia hipo man ar hiper doh.gif na, bus matyt savaites gale smile.gif
man buvo siand 95-70 ir sake,kad zemas smile.gif liepe valgyt kazkoki suru patiekala ar kas ten toks buvo,nelabai supratau,tik su druska blink.gif bet negi druska kelia spaudima g.gif
Atsakyti
Jo sūrūs valgiai kelia matyt , nes net kitoj temoj , atrodo spaudimo ar širdies temoj rašė , kad reik valgyt lašinius ir silkė blink.gif lotuliukas.gif aš tai sakau neeee , juk į kūną eina tokie brrr biggrin.gif man gerai tam kartui padeda dviguba žalioji arbata ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 18 gegužės 2009 - 18:43
kaip laikotes? 4u.gif as siaubingai valgyt noriu...viska biggrin.gif jau zinau kad soti, zinau kad bus bloga, bet vis tiek varstau saldytuva doh.gif
ir miegooooo biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
Labukas Ieva 4u.gif as ir alkana kaip vilkas , o dar oras toks pries lietu.... tai akys tik merkias merkias , visad taip man per lietu biggrin.gif o kaip tau tiroksinas , ar nesukelia jokiu salutiniu poveikiu ar blogumo ar ko ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 18, 22:24)
Labukas Ieva  4u.gif  as ir alkana kaip vilkas , o dar oras toks pries lietu.... tai akys tik merkias merkias , visad taip man per lietu  biggrin.gif  o kaip tau tiroksinas , ar nesukelia jokiu salutiniu poveikiu ar blogumo ar ko ? mirksiukas.gif

nezau cia kas "kaltas" bet lb lb miego noriu...galvociau kad cia daugiau "issigalvojimas"...nes atseit ligai tai budinga...bet rimtai taip dar nebuvo...atsibundi ir jauti kad visai nepamiegojai...va ir dabar....11 val o imciau ir taip skaniai pamiegociau bigsmile.gif siaip pokyciu kazkokiu nepastebejau...na tik alkis zveriskas, bet nezau ar cia del tiroksino...is principo turetu but pagreitejusi medz apykaita, tai gal del to ir aklis kyla...bet dar tik savaite kaip geriu... 4u.gif o gal ir oras kaip tu sakai mirksiukas.gif kaip tu? norejau paklaust...jus tiroksina geriat ryte visada ta pacia valanda? ar valgot pusrycius? nes as visad ant tuscio, ir pavalgau po kokiu 3-4 val...geriu mazdaug 7 ryte mirksiukas.gif
Atsakyti