Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

as visad geriu tiroksina ant tuscio skrandzio wink.gif tai va buvau skrandi tirtis skrandi... isgeriau po piet , rado kazkokia funkcine gastropatija , nezinau kas tai .... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 13, 18:56)
as visad geriu tiroksina ant tuscio skrandzio wink.gif tai va buvau skrandi tirtis skrandi... isgeriau po piet  ,  rado kazkokia funkcine gastropatija , nezinau kas tai .... wink.gif

nieko nepaaiškino? ar pas gyd dar nebuvai?
Atsakyti
ne deja endoskopas nieko neaiškino blush2.gif kiek pavyko rast tai kad tai yra nerviniai arba savaiminiai skrandžio susitraukinėjimai g.gif kai eisiu pas gydytoją manau pasakys man kas tai yra nes internete tai mažai visai apie tai schmoll.gif nu bet džiugu kad ne kokia opaligė smile.gif šeip įtariu man dar yra dirglios žarnos sindromas ir iš to ir kyla visi pilvo skausmai.... rolleyes.gif rolleyes.gif o džs pagrindinė priežastis yra nervai blush2.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif jungiuosi prie jusu....siand suzinojau kad sergu verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika Ieva smile.gif jei nori ir gali tai papasakok smulkiau pvz kokius tu jauti simptomus , kokie tavo tyrimai ir kiek geri tiroksino ? kaip Tu jauties ? wink.gif neliūdėk , viskas bus OK wink.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Sveika prisijungus, ievvvvaa 4u.gif Čia tau nebus liūdna wub.gif pamirši visas ligas, čia gyvena šaunios merginos wub.gif Pati tą patyriau mirksiukas.gif
Dvi dienas mane buvo parguldęs žemas kraujo spaudimas doh.gif Kaip jis mane nervina, kad tiesiog pykčiu degu bash.gif Darbe tai visai nukritau, širdis tik baladotis pradėjo, jau galvojau, kad teks greitąją kviestis doctor.gif Parėjus namo paaiškėjo, kad spaudimas 86/60, pulsas 90, o temperatūra 35 blink.gif bijau.gif Ant rytojaus spaudimą sukėliau iki 90 ir išvariau į darbą, bet dabar nieko jau. Šiandien iš viso gerai jaučiuosiu thumbup.gif Penktadienį renkasi visas kaimas į kaimo šventę, bus mišios, paskui toks suneštinis. Smagu susirinkti, nes būna ir taip, kad kitus kaimynus tik per tą šventę ir sutinki. Einu kepti skruzdėlyną ax.gif Po trijų valandų kviečiu pasivaišinti essen.gif mirksiukas.gif
Laimingai bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 14, 07:00)
Sveikos gyvos 4u.gif
Sveika prisijungus, ievvvvaa 4u.gif Čia tau nebus liūdna wub.gif pamirši visas ligas, čia gyvena šaunios merginos wub.gif  Pati tą patyriau mirksiukas.gif 
Dvi dienas mane buvo parguldęs žemas kraujo spaudimas doh.gif Kaip jis mane nervina, kad tiesiog pykčiu degu bash.gif Darbe tai visai nukritau, širdis tik baladotis pradėjo, jau galvojau, kad teks greitąją kviestis doctor.gif  Parėjus namo paaiškėjo, kad spaudimas 86/60, pulsas 90, o temperatūra 35  blink.gif  bijau.gif Ant rytojaus spaudimą sukėliau iki 90 ir išvariau į darbą, bet dabar nieko jau. Šiandien iš viso gerai jaučiuosiu thumbup.gif Penktadienį renkasi visas kaimas į kaimo šventę, bus mišios, paskui toks suneštinis. Smagu susirinkti, nes būna ir taip, kad kitus kaimynus tik per tą šventę ir sutinki. Einu kepti skruzdėlyną ax.gif Po trijų valandų kviečiu pasivaišinti essen.gif  mirksiukas.gif
Laimingai bye1.gif

Sveikutės biggrin.gif
Nesusilaikiau neparašius smile.gif Daivulka78, niu tau kai parašai, tai man kartais atrodo, kad aš pati ten dalyvauju. Taip vaizdžiai biggrin.gif Kokiam stebuklingam krašte tu gyveni, kad taip draugiškai gyvenat?
Laikykis, tikiuosi spaudimas gryžo į normas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 05 14, 09:12)
Sveikutės biggrin.gif
Nesusilaikiau neparašius smile.gif Daivulka78, niu tau kai parašai, tai man kartais atrodo, kad aš pati ten dalyvauju. Taip vaizdžiai biggrin.gif Kokiam stebuklingam krašte tu gyveni, kad taip draugiškai gyvenat?
Laikykis, tikiuosi spaudimas gryžo į normas 4u.gif

O kur gyvenu? Nesakysiu schmoll.gif lotuliukas.gif Mano namukas mažiukas, remontai, nebaigta statyti, ba dar sumastysit į svečius skruzdėlyno valgyti lotuliukas.gif O jei apie kaimą, tai čia Šakių rajonas. Klebonas tokią tradiciją įvedė. Man ji patinka, tik grasu, kad visada pas mus namie. Atsakomybė gi. Tikiuosiu tai paskutinis 6 metas, kitą metą gal kur kitur bus. Svarbu, kad būtų. Tu apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 14 gegužės 2009 - 09:41
QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 14, 09:29)
O kur gyvenu? Nesakysiu schmoll.gif  lotuliukas.gif Mano namukas mažiukas, remontai, nebaigta statyti, ba dar sumastysit į svečius skruzdėlyno valgyti lotuliukas.gif  O jei apie kaimą, tai čia Šakių rajonas. Klebonas tokią tradiciją įvedė. Man ji patinka, tik grasu, kad visada pas mus namie. Atsakomybė gi. Tikiuosiu tai paskutinis 6 metas, kitą metą gal kur kitur bus. Svarbu, kad būtų. Tu apie tai?

Aha biggrin.gif O tas skruzdėlynas tai labai jau vilioja biggrin.gif
Smagu, kad pas jus tokie šilti santykiai kaime, nedaug kur taip... schmoll.gif mirksiukas.gif Niu o dėl atsakomybės, tai tai, bet aš žinau, kad tu gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 05 14, 09:49)
Aha biggrin.gif  O tas skruzdėlynas tai labai jau vilioja biggrin.gif
Smagu, kad pas jus tokie šilti santykiai kaime, nedaug kur taip... schmoll.gif  mirksiukas.gif  Niu o dėl atsakomybės, tai tai, bet aš žinau, kad tu gali mirksiukas.gif

Draugyste čia nelabai kvepia. Visokių žmonių juk yra. Tačiau kai per Mišias susirenka beveik pilna bažnytėlė žmonių, tarp kurių prabėgo visas mano gyvenimas, matau kaip kaime užsilieka užaugę vaikai, kuria savo šeimas, suprantu: ne visas kaimas geria ir valkiojas. Tada kažkokie jausmai užlieja; pamiršti visus piktumus, vargą, ligas... Ateina viena vis tokia kaimynė su dviem lazdom pasiremdama, o išeidama ir sako: atjaunėjau 10 metų, gal ir kitų metų sulauksiu. Ir taip kas met. Verta stengtis vien dėl tokių žodžių. Matau kaip auga naujos kartos, tik gaila, kad tėvai neranda to vieno laisvo vakaro metuose ir į balių neina. Na, nors į bažnyčią ateina, berniukai bėga patarnauti pas altorių... wub.gif Sentimentali gal aš, bet man ne vis tiek: kaimas gyvas ar ne. Kunigas visada būna, pasveikina visus, laimės palinki, pasišneka, pasidžiaigia, kad visi sveiki gyvi... Pernai atsimenu mama ( nes ji visa tai ir organizuoja, aš tik talikininkė ax.gif ) išlėkė į lauką ir sako vyrams: kad trauksiu su samčiu per galvas, stovit gale namo ir tylit. Na gi, greit man dainą užtraukiat, tegu visas kaimas girdi, tegu būna gėda tiems, kurie tingėjo ateiti... Na ir užtraukė kokie 6 vyrai doh.gif Žiūriu mūsų namuko plastikiniai langai dreba, o aš ir galvoju: kas bus kai sutruks, iš kur reiks imti pinigų jiems sutvarkyti... Kaimynė sakė, kad širdį suspaudė išgirdus dainas, tingėjosi eiti, tai nors sako paverkiau, kad durna wub.gif Štai dėl ko verta susirinkti bigsmile.gif
Na, bet aš čia jau ne į temą doh.gif blush2.gif Tačiau, tada visas ligas pamiršti, širdį aplanko geri šilti jausmai. Tokia ramybė ir palaima. Lucero, berods, sakė, kad serant skydliauke šitokių jausmų labai reikia. Ryt pasikrausiu bigsmile.gif O šeštadienį varysiu laikyti kolį lotuliukas.gif Čia tai va geras hihihi.gif sokiai.gif ploja.gif ploja.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 05 14, 12:00)
Kaimynė sakė, kad širdį suspaudė išgirdus dainas, tingėjosi eiti, tai nors sako paverkiau, kad durna wub.gif Štai dėl ko verta susirinkti  bigsmile.gif
Na, bet aš čia jau ne į temą doh.gif  blush2.gif Tačiau, tada visas ligas pamiršti, širdį aplanko geri šilti jausmai. Tokia ramybė ir palaima.

man užteko paskaityti, ir apsiblioviau blush2.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gražiai čia rašot... wub.gif
Atsakyti