Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

QUOTE(lucero @ 2009 05 19, 21:15)
As tai kazkaip susitaikiau nes as dar niekad nesijauciau tokia bejege kokia pasijuntu su 7 ar 8 tth .... jauciuosi tada visiska bejege  verysad.gif tokiom akimirkom man tiroksinas atrodo kaip stebuklas tiesiog ..... gelbetojas nuo kosmariskos busenos , nes mano matyt nervu sistema labai jautriai reaguoja kai truksta hormonu ... man buna tikra depresija , todel dabar mano tikslas yra pasiekti kiek imanoma stabilius hormonus , normoje kad visad butu .... nes tikrai sutrinka VISKAS kai jie ne normoj  smile.gif
laikykimes  4u.gif isivaizduot reik kad jis tai vitaminas  smile.gif

lygiai taip pat jauciuosi ir as, o skaudziausi,kad del tokios mano busenos kencia ir mylimi zmones, kurie visiskai nebuna del to kalti doh.gif
bet as vis vien tikiu,kad isaus tokia diena, kai man nebereikes gerti tiroxino, nes hormonai parvaziuos atgal i savo vietas wub.gif
Atsakyti
Aš tikiu , kad gali taip nutikt po gimdymo , buna taip.... mirksiukas.gif bet kad taip geriant is niekur nieko pati skydliauke ims gamint visa reikiama kieki tai abejoju , o ypac zinant kad tiroksinas geriamas ja padaro dar didesne tinginiuke gaminti .... g.gif man su aukstu tth tai visai stogas pavaziuoja , as tada emiau ir sugalvojau skirtis su draugu , o tth nukritus galvoju o dieve ka as padariau gal as isprotejau blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nukritus tth mintys prasviesejo ir susitaikem biggrin.gif neitiketina tikrai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 19 gegužės 2009 - 21:48
QUOTE(lucero @ 2009 05 19, 21:44)
Aš tikiu , kad gali taip nutikt po gimdymo , buna taip.... mirksiukas.gif  bet kad taip geriant is niekur nieko pati skydliauke ims gamint visa reikiama kieki tai abejoju , o ypac zinant kad tiroksinas geriamas ja padaro dar didesne tinginiuke gaminti .... g.gif man su aukstu tth tai visai stogas pavaziuoja , as tada emiau ir sugalvojau skirtis su draugu , o tth nukritus galvoju o dieve ka as padariau gal as isprotejau  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif   nukritus tth mintys prasviesejo ir susitaikem  biggrin.gif  neitiketina tikrai doh.gif

vat to as tyliai ir laukiu...tikiuosi.. ax.gif

na, idomiai tie hormonai veikia zmones, baisu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perry: 19 gegužės 2009 - 21:57
Labas, merginos. Nepatikesite - skaiciau vakar Darjos Doncovos detektyva "Nošpa trims", tai siuzete figuravo tiroksinas kaip nuodijimo priemone, ji tirpde vandeny ir duodavo aukai kaip sventinta vandeni. Tai moteriai eme kristi svoris diena is dienos, bet paskui ji pagal itarima keliancius zenklus atseke galus, nebegere to vandens ir atsigavo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Wow cia tai geras , nu tikiu pilnai , kad sveikam zmogui slapta duodant i maista ar kur tiroksino tai nezinau kas butu.... kristu svoris , sirdis dauzytus ir rastu hiperfunkcija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 05 20, 09:10)
Labas, merginos. Nepatikesite - skaiciau vakar Darjos Doncovos detektyva "Nošpa trims", tai siuzete figuravo tiroksinas kaip nuodijimo priemone, ji tirpde vandeny ir duodavo aukai kaip sventinta vandeni. Tai moteriai eme kristi svoris diena is dienos, bet paskui ji pagal itarima keliancius zenklus atseke galus, nebegere to vandens ir atsigavo.  lotuliukas.gif

jos visi detektyvai verti skaityti thumbup.gif
Manau, kam nereikalingas tiroksinas, tai gali veikti kaip nuodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 19, 21:15)
As tai kazkaip susitaikiau nes as dar niekad nesijauciau tokia bejege kokia pasijuntu su 7 ar 8 tth .... jauciuosi tada visiska bejege  verysad.gif tokiom akimirkom man tiroksinas atrodo kaip stebuklas tiesiog ..... gelbetojas nuo kosmariskos busenos , nes mano matyt nervu sistema labai jautriai reaguoja kai truksta hormonu ... man buna tikra depresija , todel dabar mano tikslas yra pasiekti kiek imanoma stabilius hormonus , normoje kad visad butu .... nes tikrai sutrinka VISKAS kai jie ne normoj  smile.gif

Vat ir aš kažkaip susitaikiau ir priimu tiroksiną, kaip natūralų dalyką, t.y. taip turi būti ir viskas... ax.gif

QUOTE(linamog @ 2009 05 20, 08:10)
Labas, merginos. Nepatikesite - skaiciau vakar Darjos Doncovos detektyva "Nošpa trims", tai siuzete figuravo tiroksinas kaip nuodijimo priemone, ji tirpde vandeny ir duodavo aukai kaip sventinta vandeni. Tai moteriai eme kristi svoris diena is dienos, bet paskui ji pagal itarima keliancius zenklus atseke galus, nebegere to vandens ir atsigavo.  lotuliukas.gif

blink.gif Vo, nuodaiiiiiiiiiiii unsure.gif
Aišku, kaip kam...Mums, kaip išsigelbėjimo šaltinis biggrin.gif

Labukas 4u.gif

Aš pas endokrinologę eisiu tik kažkur po mėnesio, tada vėl pasitikrinsiu visus tth-us smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 19, 22:15)

sveikos, merginos smile.gif naujokė aš čia pas jus, bet turiu tą pačią ligą. jau nuo 2008 balandžio lygiai taip kankinuosi... pas mane tth virš 7. savijauta: arba pikta kaip žvėris, arba žliumbiu ištisą dieną.. kai tth nukrenta iki 5, pasaulis vėl margas pasidaro. gydžiaus kauno klinikose pas butkuviene... rezultatas, kad tth nuo 12,9 nukrito iki 5 ir vel uzaugo iki 7. baisiausia, kad negaliu nestuke.gif . liudna del to. prisiskaiciau cia pas jus kaip visom padejo prof. kazanavicius, tai pirmadieni buvau pas ji privaciai. i visus klausimus man atsake, kad greitai mes cia tave sutvarkysim. gal dar kuri lankotes pas jį??
Atsakyti
4u.gif Sveika....
Man atrodo Knopsiukas ir Nenaudelė yra pas jį buvusios blush2.gif o gal ir kitos.... aš tai nesu , bet visko teko skaityt apie jį , kad hmm myli moteris , ypač jų krūtines , ir kad yra gražus vyras , ar tiesa ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jo aš irgi kai tth didelis galiu verkt visą parą.... tai įsivaizduoju kaip klaikiai tu jauteisi su 12 tth doh.gif tu sakei kad geri jau du metus ir visad tą pačią dozę 50mg ....čia įdomiai , ir tai nukrito ir vėl pakilo ? g.gif jaučiu kai nukrito tau nuo 12 iki 5 va tada tau didint dozę reikėjo , nes taip daro kai kurie .... o kiti kaip tik mažina g.gif o tau paliko tą pačią ir tau iš niekur nieko staiga vėl ėmė kilt g.gif manau gerai , kad dabar geri 75 mg , nes iš to šokinėjimo matos , kad 50mg tau netikėtai tapo per maža verysad.gif aš manau rudenį jau ir tu sulauksi gandrų , nes kai yra didelis noras + geras gydytojas + tinkama dozė ir viskas bus gerai thumbup.gif sėkmės su gandrais ir hormonais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nu tas kaznavicius tai kaip sakyt.. del grozio nesigincysiu lotuliukas.gif tokiu smailiu zvilgsniu nuziurineja mirksiukas.gif vat ta krutines apziura mane ir ismuse is veziu... as suprantu, kad endokrinologas turi apziuret krutine.. bet mane visa laika gyde moteris, tai kai apziuredavo, tai net skuadedavo, kai suspausdavo.. o cia.. negrazu sakyt, bet galvojau, kad per klesne nuleis. bet sakau,vardan tu gandriuku nestuke.gif eisiu iki galo.
o tth tai pas mane sokineja, nezinau, gal stresu daug buvo.. ir del taip sureagavo. bet pas mane vis ne kappas visas. pagal viska, man svoris turetu augt, o jis man vis nukrenta iki 53-54 kg.sirdis kala, rytekarais iki 112 suskaiciuoju, apetitas zveriskas. nors kai jo paklausiau, ar gali but, kad nuo tokios dozes man sirdis kala, tai sake, kad gali. todel patare ryte isgert viena tab, o per pieus likusia puse.. bet as ir tolkiau geriu po 1,5 ryte ir viskas. kitaip pamirsiu ir issimusiu is grafiko smile.gif
Papildyta:
ir dar biggrin.gif mano seimos dakt rekomendavo gert kalci, nes kai skydliauke blogai veikia,, dingsta kalcis ir t.t. nu tai as atsimindama ta kalci ir kramciau. o vat jis pasake, kad jokiu budu taip daryt negalima. nes kai as isgeriu vaistus ir paskui sukramtau kalcio tablete, tai jie vienas kita suvalgo. t.y organizmas nepasisavina nei kalcio, nei tiroxino. ir tai gali but viena is ilgo sveikimo priezasciu. idomu butu paklausyt daugiau atsiliepimu apie si profesoriu rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Gerai tau , kad apziuri krutine , as esu buvus isvis pas dvi endokrinologes , bet ne viena man krutines neziurejo.... verysad.gif o as tikrai nesu patenkinta pieno liauku padidejimu schmoll.gif as ta dalyka apie kalci tik dabar suzinojau uzsieno saite .... o irgi gerdavau ryte kalci... doh.gif nesuprantu kodel lt daktarai isvis nieko nesako , doze paraso kokia gert ir viskas , jokiu patarimu.... rolleyes.gif saunu kad tu tokia liekna thumbup.gif o tai kiek kazin jam metu mazdaug , nera senis ? blush2.gif o jis ar priima kauno klinikose nemokamai ? blush2.gif
labanaktis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 20 gegužės 2009 - 22:31
as tai skaiciau kad tiroksina butina uzgerti su daaaug vandens nes tablete kitaip gali pastrigti kur nors uzsilikti ir nepatekti i zarnyna.....
Atsakyti