Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

Labas rytas mielos draugės 4u.gif

Vis paskaitau , o neparašau blush2.gif

Ir aš nervuota, ir aš šaukiu ant visų, o paskui graužiuos doh.gif ...Kaip save tramdyt, nežinau, susiimu, pakvėpuoju giliai...ir praeina lotuliukas.gif

Popuri, smegu, kad nestuke.gif stato viską į savo vietas thumbup.gif wub.gif

Gerai, mergytė, gražių , šiltų Jums švenčių, stiprių margučių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lekiam į kaimąąąąą thumbup.gif Ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norėčiau patarimo 4u.gif
Lyg esu skaičius, kad padidinus tyroxino dozę skauda galvą. Gėriau po pusę tabletės, o va jau ketvirta diena po visą, ir nuo tada skauda galvą doh.gif Kiek ilgai trunka tas adaptacinis periodas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 04 10, 11:18)
Sveikos,

Norėčiau patarimo  4u.gif
Lyg esu skaičius, kad padidinus tyroxino dozę skauda galvą.  Gėriau po pusę tabletės, o va jau ketvirta diena po visą, ir nuo tada skauda galvą  doh.gif Kiek ilgai trunka tas adaptacinis periodas  blink.gif

sunku pasakyt kiek tas periodas trunka, pas visas skirtingai. Man pvz kol priprato organizmas kokias 3-4 savaites skaudėjo. Tik va klausimas ar tą galvą tikrai nuo tiroksino skauda g.gif Ir kokias tabletes geri? po 50mg ar po 100?
Atsakyti
QUOTE(Linax @ 2009 04 10, 13:11)
sunku pasakyt kiek tas periodas trunka, pas visas skirtingai. Man pvz kol priprato organizmas kokias 3-4 savaites skaudėjo. Tik va klausimas ar tą galvą tikrai nuo tiroksino skauda  g.gif  Ir kokias tabletes geri? po 50mg ar po 100?

po 50mg... o skauda įtariu kad nuo vaistų... nes galvos skausmas man labai retas svečias unsure.gif vaistai nuo skausmo kokiam pusvalandžiui tik nuima doh.gif o skauda tik vienoj pusėj doh.gif , bandysiu kentėt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 04 10, 12:42)
po 50mg... o skauda įtariu kad nuo vaistų... nes galvos skausmas man labai retas svečias  unsure.gif vaistai nuo skausmo kokiam pusvalandžiui tik nuima  doh.gif o skauda tik vienoj pusėj  doh.gif , bandysiu kentėt  blink.gif

o gal dozė vis tik netinkama g.gif , na jei matysi kad nepraeina gal su gydytoju pasitark, gal ką rekomenduos 4u.gif
nors sakau, man vos ne mėnesį skaudeno, nu ne taip kad kentėt negalėjau, bet pastoviai jaučiau kad turiu galvą blink.gif
P.S. prikolnas kirmėliukas tas žalias, net nuotaiką pakėlė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linax: 10 balandžio 2009 - 13:33
QUOTE(meškutė999 @ 2009 04 09, 19:34)
Sveikos mergaites  4u.gif
Jau senokai buvau pasirodzius,mat magistrinio terminai spaudzia  karsta.gif
Gal kuriai teko susidurti su tokia situacija: padidinus doze sutriktu menesiniu ciklas. Man padidino ir po to mmm velavo net 3 savaite,jau maniau kad  nestuke.gif , testai nerode nieko, net pas gine nulekiau po 2 savaiciu ir ta nieko nerado ir liepe laukti, na ir sulaukiau normaliu mmm. Dabar laukiu vel kaip bus. Tai ar cia sutapimas ar dozes padidinimas sujauke kitus hormonus?  g.gif  Kokia jusu nuomone!?

kai aš klausiau ar gali sutrikti mmm ciklas, endokrinologė sakė maža tikimybė, nebent hormonai būna labai išsiderinę 4u.gif

QUOTE(pulina @ 2009 04 10, 12:18)
Sveikos,

Lyg esu skaičius, kad padidinus tyroxino dozę skauda galvą.  Gėriau po pusę tabletės, o va jau ketvirta diena po visą, ir nuo tada skauda galvą  doh.gif Kiek ilgai trunka tas adaptacinis periodas  blink.gif

man neskaudėjo galvos, gal kiekvienam kitaip g.gif Gal vą gali skaudėti nuo didelio/mažo spaudimo, bet tada nei pusvalandžiui nepadėtų tabletė nuo skausmo g.gif

Liūtuke, su tavo tom staiga prašviesėjusiom nuotaiko, paskaičiusi kai kuriuos pasisakymus kitose temose atsitiktinai, pagalvojau (pirma šovusi mintis), kad kas įviliojo tave į sektą unsure.gif
Na, puiku, kad kam padeda darbas su savimi.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 04 10, 09:14)
Labas rytas mielos draugės  4u.gif

Vis  paskaitau , o neparašau  blush2.gif

Ir aš nervuota, ir aš šaukiu ant visų, o paskui graužiuos doh.gif ...
Popuri, smegu, kad  nestuke.gif  stato viską į savo vietas  thumbup.gif  wub.gif

Gerai, mergytė, gražių , šiltų Jums švenčių, stiprių margučių  4u.gif 

Sveikutė 4u.gif Tai kas gi tau? Kodėl taip sujautrėjai? 4u.gif
Dėkui mergyte smile.gif
Gerai praleisk laiką, gerų švenčių ir tau smile.gif
QUOTE(pulina @ 2009 04 10, 11:18)
Sveikos,

Niu, mane tai seniau kankindavo žiaurūs galvos skausmai, bet nuo tiroksino tikrai neskaudėjo ir iš viso dabar jau kuris laikas tai visai nebeskauda(tfu tfu tfu), sakau, gal man padėjo? smile.gif Nes jokio adaptacinio periodo nebuvo galvos skausmo... 4u.gif
Prisidedu prie Betuko sveikinimų, taip pat linkiu gražiai atšvesti su brangiais žmonėm 4u.gif Kietų margučių biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
4u.gif man kai padidino irgi budavo galvos skausmai .... per pms arba po mms ... rolleyes.gif vat dabar tai praejo , bet pilvas dazniau kazko paskausta , matyt nerviniu pagrindu , negaliu jaudintis , jei stresuoju tai viskas skrandis zarnynas iskart atsiliepia doh.gif liutuke saunuole , kad taip rupinasi savo kunu ir siela , ir domisi autogenine treniruote ir pozityviu mastymu 4u.gif
sekmes nestukems nestuke.gif ka veiksit per velykas ? dazot kiausinius ? 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat visoms linkiu per šventes gero oro, puikios nuotaikos, gero poilsio ir skanių vaišių 4u.gif

Man prasidės maratonas per mamas/anytas. Bet gerai, net kiaušų nedažiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donja: 11 balandžio 2009 - 15:40
Ačiūx merginos už atsakymus... 4u.gif Šiandien jau mažiau skauda, vėl išgėriau tik pusę tabletės, kurį laiką taip pagersiu, paskui vėl didinsiu tongue.gif O jei nepraeis skausmas,aišku kreipsiuos į gydytoją smile.gif

Linksmų Šv. Velykų 4u.gif Stiprių kiaušinių 4u.gif
Atsakyti
Su Šventom Velykom wub.gif Tegul jos atneša džiaugsmą į namus, santarvę į šeimas, sveikatą kūnui ir linksmumą sielai. Su šventiniu pavasariu wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
nugi nulėkiau šiandien pas Šidlauską. Bet nedarė jokių kraujo tyrimų, tik liepė mėnesį gerti po 0,25, o paskui vieną dieną pusę tabletės, kitą - visą. Ką gi, žiūrėsim. Širdis makaluotis nustojo, nors savijauta tai keista. Tikiuosi, ilgainiui organizmas apsipras su tiroksinu...

Su Šv. Velykom Jus visas. Ir svarbiausia - sveikatos ir dar kartą sveikatos...
Atsakyti