Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

Labutės 4u.gif
Šauniai čia jūs laikotes thumbup.gif O aš čia biskį ne į temą blush2.gif Buvau aplankyti kaimynės, ji dar rugpjūtį mažiuką pasigimdė. Tik va bėda- su širdies yda. Tai tik ir gaudžiai gandus: tai blogai, tai apmiręs, tai po operacijos... Verkiau, verysad.gif už ką sakiau Dieve tokia kančia ir vaikui, ir mamai. Tai susiruošiau aplankyti: seniai norėjau, bet sakiau sakys lenda boba pacicakavyt... Tai šiandien pamačiau ligoniuką, tai vos šokas neištiko: jei nežinočiau kad sirguliuoja, tai net mintis neateitų. Liuks vaikas bigsmile.gif Nu toks nu toks blink.gif - suvalgyti tokį. wub.gif blush2.gif Akys didelės lyg iš multiko išpieštos, šypsena nuo ausies iki ausies, burnytė pilna dantukų... Nemoku apsakyti kas per vaiko grožybė, net dabar spirgu. bigsmile.gif Tokia laiminga, kad mažyliui jau geriau bigsmile.gif Širdį užliejo tokie jausmai, kad žodžiais negaliu įvardyti. Parėjus visą valandą mamai pasakojau kokį stebuklą mačiau angel_not.gif yahoo.gif
O jūs, mamytės nestuke.gif , saugokit save ir lėliukus. Sveikatėlės daug. Kantrybės ir stibrybės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 16, 15:54)
Kažin kaip mūsų Susindoja?

pažiūrėk į viršuj tavo posto esančią žinutę ir žinosi.......
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 08, 14:23)
Knopsiuk  thumbup.gif dziugu kad geri atsakymai  bigsmile.gif  as balandzio gale tik zinosiu , bet lauke kaip karsta , kazkaip man sirdute veik tas karstis , norisi i pavesi  cool.gif  wow kokiu tu mazu spaudimu  doh.gif  man kai buna 80/60 tai zinok as kojom nebeapeinu , nu tiesiog guliu kai lavonas esu isvis , man geriausiai yra 130/80 ....  thumbup.gif  bet nuo perdozavimo tai kuri laika buvo 150/90 siaubas , maniau infarktas istiks .... isvargo sirdis nerealiai rolleyes.gif

Oho, kokie spaudimai!!! Na man 120/80 kelis kartus nepilnai datraukia per diena, bet dazniausiai apie 90/60-100/60 wink.gif skydliauke buvo norma, bet vakar vel dariausi.
Ka jus darote ryte, kai spaudimas zemas, o kava jo nekelia? smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 04 16, 15:45)
Oho, kokie spaudimai!!! Na man 120/80 kelis kartus nepilnai datraukia per diena, bet dazniausiai apie 90/60-100/60 wink.gif skydliauke buvo norma, bet vakar vel dariausi.
Ka jus darote ryte, kai spaudimas zemas, o kava jo nekelia? smile.gif))

Aš turiu tokių lašiukų. Vaistinėj paprašiau, tai davė. Sakė naudos mažai, bet man extra atveju tai padeda. Be to žoliniai, o kai kiekvieną dieną negeriu, tai ir veiksmingi. Nors šiaip man kava padeda, nors ne visada schmoll.gif Bjaurus reikalas tas spaudimas: kai būna didelis tai kažkodėl gydytojai gydo, bet vat kai žemas wacko.gif atseit niekuo padėti nelabai ir gali. Man patarė kavos su kokiu šaukštu įmaišytu brendžio gerti bigsmile.gif Tik va bėda, aš tokių stiprių nevartoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2009 04 16, 15:24)
pažiūrėk į  viršuj tavo posto esančią žinutę ir žinosi.......

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal zinote kodel turint tiroidita kenkia degintis ir eit i soliarumus ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 17, 10:42)
gal zinote kodel turint tiroidita kenkia degintis ir eit i soliarumus ? wink.gif

Ir man įdomu, nes norėčiau, o bijau...Nors aš bijau ne kiek dėl skydliaukės, kiek dėl savo odos...Apgamas ant apgamo doh.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif nu va as ir bijau , saulej nusvylu arba neidegu , galvoju gal eit i soliaruma , bet prisibijau , o beto turiu tokia deme ruda ant krutines tai ir dar tas tiroiditas 1000 tai zinot o UV spinduliai dirbtiniai dar tai ka zinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 17, 13:05)
Sveika  4u.gif  nu va as ir bijau , saulej nusvylu  arba neidegu , galvoju gal eit i soliaruma , bet prisibijau , o beto turiu tokia deme ruda ant krutines tai ir dar tas tiroiditas 1000 tai zinot o UV spinduliai dirbtiniai dar tai ka zinau... g.gif

Gal saikingai ir nieko, kaip kažkada kalbėjom...Bet iš trupučio jokios naudos biggrin.gif Efekto nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 04 17, 14:11)
Gal saikingai ir nieko, kaip kažkada kalbėjom...Bet iš trupučio jokios naudos biggrin.gif  Efekto nebus  g.gif

būtų gerai sužinot tiesą kaip iš tikro... juk artėja trumpų rankovių ir plikų kojų sezonas, nesinori šviest iš tolo baltai baltai biggrin.gif
Atsakyti
pulina , tu irgi baltaode ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 17, 21:14)
pulina , tu irgi baltaode ? smile.gif

galvodavau kad ne, įdegdavau tamsiai... bet dabar daug kas pasako... "kadangi tavo oda šviesi..", " arba " ar tu visada tokia balta.." tai pradedu galvot kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti