Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas )

QUOTE(Donja @ 2009 04 10, 15:21)
Liūtuke, su tavo tom staiga prašviesėjusiom nuotaiko, paskaičiusi kai kuriuos pasisakymus kitose temose atsitiktinai, pagalvojau (pirma šovusi mintis), kad kas  įviliojo tave į sektą unsure.gif
Na, puiku, kad kam padeda darbas su savimi.

Mieloji, niekas manęs neviliojo biggrin.gif juo lab, kad savo aplinkoje pasekėjų neturiu smile.gif visai atsitiktinai į rankas pakliūna tai viena tai kita knyga, g.gif būna užkimbu, jei tuo momentu man to reikia... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 04 11, 15:18)
liutuke saunuole , kad taip rupinasi savo kunu ir siela , ir domisi autogenine treniruote ir pozityviu mastymu  4u.gif

Ačiū, Tau už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pulina @ 2009 04 11, 17:19)
Ačiūx merginos už atsakymus...  4u.gif Šiandien jau mažiau skauda, vėl išgėriau tik pusę tabletės, kurį laiką taip pagersiu, paskui vėl didinsiu  tongue.gif  O jei nepraeis skausmas,aišku kreipsiuos į gydytoją  smile.gif

Man galvos neskaudėjo, bet užkliuvo vienos pusės galvos skausmas, tai labiau panašu į migreninį, nors žinoma tai gali patvirtinti tik gydytojas
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 13, 15:57)
Man galvos neskaudėjo, bet užkliuvo vienos pusės galvos skausmas, tai labiau panašu į migreninį, nors žinoma tai gali patvirtinti  tik gydytojas

susekiau, kad ne nuo tyroxino skaudėjo, kažkas ten kitas... nepraėjo dar iki galo... jaučiu bus vėjas pripūtęs ko... bet reikalai gerėja.... o tyroxina vėl po visą geriu ir nieko, viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 04 14, 15:45)
susekiau, kad ne nuo tyroxino skaudėjo, kažkas ten kitas... nepraėjo dar iki galo... jaučiu bus vėjas pripūtęs ko... bet reikalai gerėja.... o tyroxina vėl po visą geriu ir nieko, viskas gerai

Sveikute mirksiukas.gif

Kažkiek gali ir tiroksinas įtakoti, nes kiek pamenu man tiroksino pradžia buvo ojoj, nekokia visai doh.gif Skaudėjo galvą, svaigo galva ...

Vat, galėjo ir pripūsti kas biggrin.gif Saugokis skersvėjų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 04 14, 17:49)
Sveikute  mirksiukas.gif

Kažkiek gali ir tiroksinas įtakoti, nes kiek pamenu man tiroksino pradžia buvo ojoj, nekokia visai  doh.gif  Skaudėjo galvą, svaigo galva ...

Vat, galėjo ir pripūsti kas  biggrin.gif  Saugokis skersvėjų  mirksiukas.gif

greičiausiai pavasariniai vėjai pasidarbavo... nes tikrai ne migreninis skausmas (nepykino).. ir tiroksinas nei prieko atrodo... svarbu, kad kol kas nebeskauda taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 04 14, 17:35)
greičiausiai pavasariniai vėjai pasidarbavo... nes tikrai ne migreninis skausmas (nepykino).. ir tiroksinas nei prieko atrodo... svarbu, kad kol kas nebeskauda taip  cool.gif

nu va, tai šaunu thumbup.gif
laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 04 14, 17:35)
greičiausiai pavasariniai vėjai pasidarbavo... nes tikrai ne migreninis skausmas (nepykino).. ir tiroksinas nei prieko atrodo... svarbu, kad kol kas nebeskauda taip  cool.gif

Neesmė nuo ko, svarbu nebeskauda smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif nu kaip nestukes musu gyvena ? popuri , donja , dagili , gal dar kuria pamirsau ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 15, 16:54)
smile.gif nu kaip nestukes musu gyvena ? popuri , donja , dagili , gal dar kuria pamirsau ? biggrin.gif

blush2.gif Kaip keista, kai taip kas nors pavadina biggrin.gif Nesijaučiu aš vis dar nestuke.gif , jau kai pilvas akivaizdžiai išlys, tai gal tada biggrin.gif
O šiaip tai tfu tfu tfu puikiai. Nei galvos skauda, nei šiaip kokie negerumai(na turiu tokį keistą šleikštuliuką, bet tikrai ne iki vėmimo smile.gif ) Tik vakar ir šiandien tai beveik visą dieną pramiegojau doh.gif biggrin.gif
O kaip tu pati, Lucero? Kai savijauta? Kada pas gydytoją? 4u.gif
Atsakyti
Pritilusios merginos g.gif dar šventinėmis nuotaikomis gyvenate? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 04 15, 18:14)
blush2.gif  Kaip keista, kai taip kas nors pavadina biggrin.gif Nesijaučiu aš vis dar nestuke.gif , jau kai pilvas akivaizdžiai išlys, tai gal tada biggrin.gif
O šiaip tai tfu tfu tfu puikiai. Nei galvos skauda, nei šiaip kokie negerumai(na turiu tokį keistą šleikštuliuką, bet tikrai ne iki vėmimo smile.gif ) Tik vakar ir šiandien tai beveik visą dieną pramiegojau doh.gif  biggrin.gif
O kaip tu pati, Lucero? Kai savijauta? Kada pas gydytoją? 4u.gif

wub.gif
Aš irgi labai gerai jaučiausi per nestuke.gif Pamiršau visas migrenas ir kitus negalavimus rolleyes.gif Geriausias laikas wub.gif rolleyes.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
Laba.

Na man tai nėra taip puikiai kaip su pirmąją schmoll.gif Lemiu ir lemiu...Dabar jau nuo gerų kvapų, net nuo minčių, vaizdų............................................ cool.gif
Atsakyti
Kažin kaip mūsų Susindoja?
Atsakyti