Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

Dalinames info toliau smile.gif
Atsakyti
o kiek siuo metu yra likusiu senu palatu? ar visos jau atremontuotos VGN?
kaip su dusu ir tuliku?
pamenu pries 2 metus tai buvo klaikybe is Guobu gatves doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2009 04 06, 01:20)
nieko ten klaikaus, jei pačios moterys nemėtytų savo kruvinų paketų (naujagimių skyriuj), tai visai padorus vaizdas. Juk svarbiausia švara.

ne ne, ne tame buvo baisuma schmoll.gif
duas- uz permatomo celfano tokia kaip bendrabutine pusvone, baleja doh.gif aukstai, kai iliptum pucia vejai is visu 4 pusiu doh.gif vien zo- praustis noro 0 randasi.
unitazai baisus, nudauzyti, be dangciu, smirdintys nerealiom xlorkem.... tikrai nesestum ant jo, o kai is vidaus klizmute spaudzia doh.gif siaubeli, nu negali i sienas atsiremes issilaikyti...
nu tikrai baisuma buvo. bet paskui dare remonta... nzn ar tulikus pakeite tik ar ne? ,, del to ir klausiu.
Atsakyti
Juk galima nuvažiuot iš anksto, prieš tai pasiskambinus ir susipažint su sąlygomis apsiprast su aplinka, pateikt visus iš anksto apgalvotus dominančius klausimus. Tada bus lengva apsispręst ar šioje įstaigoje lankytis nėštumo priežiūrai ir gimdyt.
Atsakyti
As pries 8men su puse gimdziau VGN man laabai patiko 4u.gif labai geras personalas,ir siaip ten visa nestuma vaiksciojau pas gyd.Sirsinaitiene-super gydytoja... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man regis tik patologiniam grazu g.gif bet tulikai kaip visada, o dar tos bide blink.gif niekada ant ju nesedau...o sese kai gimde, atejom aplankyt tai tos palatos tokios skurdzios, lovytes baisios.nezinau, gal pletkai bet kalba kad VGN vedejas nesugebejo gautu lesu remontui paskirstyti.man teko sekme gimdyt AK, aplika ten daug daug labiau prie sirdiesa.bet velgi, aplinka mazai ka lemia kai aplink zuja nepatenkinti veidai g.gif
Atsakyti
dieve apsaugok nuo Vilnius Gimdymo namu Ginekologijos skyriaus vedejos Elenos Garsvienes Siandien teko paguleti ten vos viena diena - pasakiau sau, kad gyvenime negrizciau i sia istaiga, o ypac pas ta gydytoja. maloni buvo tik IKI gavo pinigeliu. Paskui - tikslas pasiektas, tai navalgius negerus isgulejau 4val VIENA palatoj ir niekas net neikiso nosies paklausti ar dar nenumirau (atveze mane tikrai ne geriausios bukles), nors buvo zadeta ateit po 10min!!!!! Paskui suleido laseline, isveze stova ir...vel paliko mane 2val su adata rankoj (be jokiu laseliniu - tik atvira adata!). Nesiruosiau gulet ligoninej, todel is namu nepasiemiau daiktu, bet nerasti GINEKOLOGINIAM skyriuj, kur higiena itin svarbi net tualetinio popieriaus, jokios serveteles ar ranksluostuko.... negi nera elementaus zmogiskumo???? pakelus skandala, nes ateje artimieji nebeistvere, pradejo meluot, kad ji mane lanke 3 kartus (tuo tarpu as tegirdejau koridoruj ja sukaujant kaip ir su kuo ji kavos bega gert)
Zodziu sveikatos visoms, kam tenka lankytis toje istigoje, bet tokio nezmogiskumo, visisko nesiskaitymo su moterim istaigoj, kur kiekviena atvaziuoja itin trapi ir pazeidziama - nesitikejau. Iseidama taip jai ir pasakiau, paklausiau kaip ji jauciasi taip elgdamasi, davusi Hipokrato priesaika, Atsakymas? - "nedaviau as Hipokrato priesaikos , tai atgyvena ir isvis nedraskykit man akiu.." (net pagalvojau, gal labai mazai vokely gavo, tai uzpyko............................)
Tai tokia mano patirtis. Pasakiau poniai gydytojai, kad parasysiu cia apie ja ir papsakosiu kokia mano patirtis pas ja - atsove, kad mane i teisma paduos. Sekmes.
Atsakyti
Dusele, uzjauciu del tokios patirties unsure.gif tikrai nefainiai skamba visa sita istorija, ir antireklama gydytojai garantuota.
Bet blogiausia kad ir kituose gimdymo namuose gali laukti panasi situacija g.gif . Niekas nera apsaugotas nuo tokiu atveju.
Daugiau kaip suprantu i VGN negrysi?
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 04 11, 07:59)
Dusele, uzjauciu del tokios patirties  unsure.gif  tikrai nefainiai skamba visa sita istorija, ir antireklama gydytojai garantuota.
Bet blogiausia kad ir kituose gimdymo namuose gali laukti panasi situacija  g.gif  . Niekas nera apsaugotas nuo tokiu atveju.
Daugiau kaip suprantu i VGN negrysi?

taip, tu teisi - niekada ten daugiau neisiu schmoll.gif
Tikiuosi, gydytoja dar ilgam atsmins mano zodziaus ir gal sieks tiek susimastys.. nors siek tiek. Vardan kitu moteru.. merginu.. sm..
Atsakyti
Mane domina ar duoda VGN drabuzius? Pries 4m. kai gimdziau, tai dave persirengti tokius baltus marskinelius i gimdykla.
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2009 04 14, 13:45)
Mane domina ar duoda VGN drabuzius? Pries 4m. kai gimdziau, tai dave persirengti tokius baltus marskinelius i gimdykla.

As kai kalbejausi su savo ginekologe, tai ji sake, kad gimdymo namai privalo duoti tiek rubus tiek epidura ir pan. Nes bent jau iki liepos menesio jie gauna pilna finansavima.
Bet kad jie dabar megsta paklausti ar atsivezete savo rubus persirengti, tas irgi tiesa. Bet as savu tikrai nesivesiu gimdymui, nes is ju ten nieko neliks. Prasysiu ligonines rubu, ir tikiu kad gausiu smile.gif O savais tik po visko persirengsiu.
Atsakyti
Gimdziau pries savaite, balandzio 6 d.siuose gimdymo namuose, tad pasidalinsiu gerais ir blogais ispudziais.Atvaziavau 3 val.nakties su nubegusiais vandenimis, ten priemime sutvarke visus dokumentus, liepe anketa uzpildyti ir pan.tada maloniai palydejo tiesiai i gimdykla. Ta nakti buvau pirmoji gimdancioji, tad personalas buvo truputi pasimetes, matyt giliai miegojo biggrin.gif gimdykla tikrai padori, tvarkinga, svaru. Pats daktaras pasiule epidura, nes leido man skatinamuosius ir niekas uz tai nieko neprase, tiesiog sake, kad neverta taip kankintis su skatinamaisiais. Visas personalas buvo tikrai super, nebuvau su niekuo susitarusi, tad kol pagimdziau pasikeite viena pamaina. Blogas prisiminimas is gimdyklos liko tik anestizeologe, tokia sena, tamsi moteriske, vyrisku balsu, kuri per gimdyma irgi stovejo salia manes, o kai as pagimdziau ir paklausiau, ar viskas gerai vaikuciui, ar sveikas (aisku net ne jod klausiau )tai ji lb piktai atreze : "ko cia klausineji, bus laikas ir suzinosi"!!!tai man buvo sokas!!!tiesa priemime dave naktinius ir chalata (svarus, bet lb jau skurdus), slepetes tik reikejo pasiimti. Gimusi vaikiuka aprenge ligonines rubais, mano neeme, liepe duoti tik kojinytes ir pampersiuka, perrengti savais rubeliais buvo galima kita diena. Daugiau nereikejo nieko, nei vystyklu, nei pakloteliu, viskas ten yra ir viska jie keite gana daznai. Veliau nuveze i palata, pagulde dviese, taciau, kai tik isleido mano kaimyne, as pasiprasiau, kad nieko neatkeltu, sumokejom 50lt.uz visas likusias dienas ir su manim nakvojo vyras.Palata tikrai tragiska, kas del tarakonu tiesa, duse ju ne viena maciau, o paskutine diena viena maciau ir savo palatoje, tai man baisu pasidare, miegojau vaikiuka apkabinusi, kad tik ant jo neuzliptu. Valo palatas (jei tai galima valymu pavadinti ) prastai, ssiuksles isnesa daznokai, maistas man visai nieko, nors viena sesute sake, kad jie cia ne visada duoda tai, kas galima maitinancioms. Tualetai tragiski, durys neuzsirakina, tai laikai ranka, atsisest negali... unsure.gif personalas keitesi kas diena, tiek ginekologai, tiek sesutes, tiek vaiku gydytojai, tad buvo ivairiu, bet siaip tikrai neblogas personalas, nors niekam nieko nemokejau. Tiesa atsargiai su maistu, kuri noresite pasideti i saldytuva, mano vyras prisipirko sau valgyti (kadangi, kaip minejau nakvojo), nunese pilna maiseli i saldytyva, o ryte nieko nerado blink.gif paaiskejo, kad ten isigudrino ir slankioja vagys is lauko, kadangi iejimas, lankymas lb laisvas, eina kas nori ir kada nori. Kita diena kazkoks vyriski vaiksciojo po palatas ir visu prase tusinuka paskolinti, o is tikruju tai buvo tik apsiziurejimas, ar palata kartais ne tuscia ir ar negalima ka nugvelbti. Tad mamytes bukite atsargios g.gif na tikiuosi viska gana aiskiai aprasiau, taip buvo man, kitoms gal kitaip.Sekmes visoms gimdamcioms!!! thumbup.gif
Atsakyti