Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

Klausimą turiu, ar yra VGN gydytojų pas kuriuos būtų galima rinktis gimdymo pozą kaip patogiau? O ne būtinai gulint ant nugaros?
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 10, 22:56)
dieve apsaugok nuo Vilnius Gimdymo namu Ginekologijos skyriaus vedejos Elenos Garsvienes  Siandien teko paguleti ten vos viena diena - pasakiau sau, kad gyvenime negrizciau i sia istaiga, o ypac pas ta gydytoja. maloni buvo tik IKI gavo pinigeliu. Paskui - tikslas pasiektas, tai navalgius negerus isgulejau 4val VIENA palatoj ir niekas net neikiso nosies paklausti ar dar nenumirau (atveze mane tikrai ne geriausios bukles), nors buvo zadeta ateit po 10min!!!!! Paskui suleido laseline, isveze stova ir...vel paliko mane 2val su adata rankoj (be jokiu laseliniu - tik atvira adata!). Nesiruosiau gulet ligoninej, todel is namu nepasiemiau daiktu, bet nerasti GINEKOLOGINIAM skyriuj, kur higiena itin svarbi net tualetinio popieriaus, jokios serveteles ar ranksluostuko.... negi nera elementaus zmogiskumo???? pakelus skandala, nes ateje artimieji nebeistvere, pradejo meluot, kad ji mane lanke 3 kartus  (tuo tarpu as tegirdejau koridoruj ja sukaujant kaip ir su kuo ji kavos bega gert)
Zodziu sveikatos visoms, kam tenka lankytis toje istigoje, bet tokio nezmogiskumo, visisko nesiskaitymo su moterim istaigoj, kur kiekviena atvaziuoja itin trapi ir pazeidziama - nesitikejau. Iseidama taip jai ir pasakiau, paklausiau kaip ji jauciasi taip elgdamasi, davusi Hipokrato priesaika, Atsakymas? - "nedaviau as Hipokrato priesaikos  , tai atgyvena  ir isvis nedraskykit man akiu.." (net pagalvojau, gal labai mazai vokely gavo, tai uzpyko............................)
Tai tokia mano patirtis. Pasakiau poniai gydytojai, kad parasysiu cia apie ja ir papsakosiu kokia mano patirtis pas ja - atsove, kad mane i teisma paduos. Sekmes.

Dusele, tu esi labai drasi ir saunuole, kad jai viska pasakei, taciau klausimas ar jai bent sazine grauze veliau unsure.gif O geriausia, tai issakyti viska vedejui ar vyr, gydytojui, tai bent ant kilimelio issikviestu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiekvienoj palatoj yra pagalbos mygtukai, jį paspaudus, reik laikyti - iškart atbėga tuo metu tam skyriuje dirbanti medikė. Nekartą teko naudotis ir visada sulaukiau pagalbos.
Turint mobilų telefoną - visada turėti nors Priėmimo sk. tel. - pasakys to skyriaus numerį arba pačios praneš, kad jūs laukiat pagalbos.
Juk nesudėtinga gulint vienam, ar kitam skyriuje iš anksto paklausti telefono eksta atvejams.
Galiausiai, paskambinus informacijos numeriu - jums suras ir VGN priėmimo ar jums reikiamo skyriaus telefono numerį.
Ekstra atvejais medikės net savo mobilų telefoną pasako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 12 gegužės 2009 - 19:00
Sveikos,
gimdžiau VGN prieš tris metus, tai kaip ir viskas buvo OK smile.gif
dabar prisiklausiau visokių gandų, kad krizė, kad daug ko neduoda, kad reikia turėt viską bambutės valymui, kad nebėra tų vystyklų kur leliukui patiest galima, kad gimdant naktinukų neduoda ir reikai turėt savo... Gal gali kas iš neseniai gimdžiusių surašyt ką duoda ir ką reikia turėti... dėkui smile.gif
Atsakyti
o mane domina ar duoda kokius valdiskus naktinukus paciam gimdymui.
as prisipirkau naktinuku , bet paziurejus i juos net gaila paciam gimdymui - nes tikrai issiteplios gerokai.
gal geriau nusipirkti koki T-shirt i pacia gimdykla?
patarkit ar atsiliepkit kas kaip dare smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
kovo pradzioje gimdziau VGN. Tai dave ir naktinius ir chalata i gimdykla. Turejau savo drabuzius, bet jais rengtis neleido. Tik slepetes reikia tureti. Klizmos siais laikais nebedaromos. Vaika is karto renge ligonines drabuziais ir vystyklais. Reikejo tik pamperso. Veliau kaip nori. Vystyklu palatoje visa laika buvo.
Gimdziau nesitarus, pasitaike akusere Roma. Labai profesionali. Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(JOKU @ 2009 05 13, 12:21)
Sveikos,
kovo pradzioje gimdziau VGN. Tai dave ir naktinius ir chalata i gimdykla. Turejau savo drabuzius, bet jais rengtis neleido. Tik slepetes reikia tureti. Klizmos siais laikais nebedaromos. Vaika is karto renge ligonines drabuziais ir vystyklais. Reikejo tik pamperso. Veliau kaip nori. Vystyklu palatoje visa laika buvo.
Gimdziau nesitarus, pasitaike akusere Roma. Labai profesionali. Rekomenduoju.

kaip idomiai... kai gimdžiau pirmą, tai gimdykloj paprašė duot rūbelius kuriais aprengt ir iškart aprengė tais kur buvom atsivežę, ligoninės nesiūlė...

ačiū Joku smile.gif
Atsakyti
Naktinius tikrai duoda, vistikliukus irgi duoda, vaika kaip norit galit savo galima ir vaidiskais rubeliais rengti kaip norit. O Roma tikrai labai faina rekomenduoju. Palatoi gymdziau viena paskui tuoi palatoi keleta valandu gulejau, labai faina. Jeigu norit galiu parodit tos palatos foto . gymdziau susitarus ir nesigaliu, nes nei kiek neabejojau kad bus prieziura thumbup.gif . Tik labai piktos ir nervuotos seseles, kurios nei ka patardavo nei ka. Palatoi gulejau dvivietei, didele sviesi ,KOMODELE -vistimo staliukas grazus ir naujoviskas. Seip ten viskas gerai . (palata man parupino mano gyditoja) ax.gif
Atsakyti
As mokejau gyditojai, pas ja lankiausi visa nestuma. O uz palata atskirai nemokejau. Pleduka neatsimenu ar duoda bet geriau pasiimkite savo, as turejau savo ir mazyle iki siol su juo miega. As gulejau viena tik paskutine diena man atveze kaimyne, todel kad tuo metu truko palatu, o ji gulejo keturvietei, nu vienu zodziu matyt ji sumokejo kad ja pervestu i kita. yra palatos dvivietes bet jos daug mazesnes. Aciu uz sveikinimus. Seip visoms siulau gymditi susitarus, nes gali pasitiketi gyditoju, ir pciai gyditojai jeigu pas ja lankaisi visa nestuma lengviau priimineti sprendimus.
Papildyta:
ir jus sveikinu su nuostabiausia moters gyvenime busen! nebijokit gymdit viskas iskart uzsimirsta bamacius leliuka! man pagimdzius mano Sofi iskart anr krutines padejo, jausmas pasakiskas!!!!!!!! smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif Iskart pamirsau visus saremiu skausmus. Lengvo ir neskausmingo jums gymdimo! 4u.gif 2.gif soske.gif
Papildyta:
o seip kituose palatose lovytes tokios http://public.fotki....je/h108607.html

o gulejau as http://public.fotki....e/sh108616.html palatoi
Papildyta:
o dar kazkas sake kad ten yra tokios palatos (mokamos) kur gymdai o paskui ir buni ten viena arba su vyru.
Atsakyti
laba diena
sian buvau nuvykusi i VGN ekskursijos apie mokamas palatas negaliu nieko pasakyt nes kaip visad sake jos uzimtos ir laimes dalykas pateksi ten ar nia.tai ir nebuvo galimybes ju apziureti o neremontuotos palatos labai nieko sakyciau stovis. patiko kad visos palatos dvivietes ne taip kaip anatkalnyje yra ir keturvieciu.
kaip jau kuri rase del krizes gimdant reikia tureti savo naktinukus, kudikio rubelius, jai gresia cezaris sake atsivezti ir pleistru tu dideliu 9x30cm berods ir zvakutciu Diclofenac.
patiko kad siokia tokia tvarka i skyriu ileidzia tik su tais melynais maiseliais ant batu. tai vat gal kazkam pades tai apsisprest kur gimdyt.
beje sake nuo pirmadienio pradeda remontuoti trivietes senas palatas bet kada jos bus suremontuotos neaisku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inieska: 15 gegužės 2009 - 20:18
Sveikos 4u.gif
Gimdžiau ir aš VGN, būtent šioj gimdykloj biggrin.gif

QUOTE(zanau @ 2009 05 13, 15:17)

Gimdžiau nesitarus, bet neikiek nesigailiu. Priežiūra buvo thumbup.gif :ir vandens atnešdavo, ir prakaitą nuvalydavo, vis paklausdavo kaip jaučiuosi....Žodžiu tikrai thumbup.gif Palatoj gulėjau trivietej. Šiaip graži, sutvarkyta palata, plaudavo kasdien, betkada paprašius atnešdavo švarią patalynę, tik vienas minusas, kad visas dienas tiesiai į langus plieskė saulė, o ant langų jokių užuolaidų doh.gif Truputį nuvylė susiraukusios seselės, bet šiaip tikrai viskas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
tai kaip vistik yra del to tarimosi, verta ar nelabai? ar VGN yra kokiu nors labai grubiu gydytoju, su kuriais galima susidurti nesitarus?
aciu 4u.gif
Atsakyti