Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

QUOTE(missC @ 2009 06 15, 18:18)
vaikuti buvo atnešę po 5 valandų. Vaikų kambarėlyje jį pamaitino mišinuku, bet iš šaukštelio.

g.gif kaip tai gali būti, kad naujagimiams palankioje ligoninėje vaikui iškart mišinuko duotų?
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2009 06 19, 13:42)
g.gif  kaip tai gali būti, kad naujagimiams palankioje ligoninėje vaikui iškart mišinuko duotų?

Gal naujagimio mamos bukle kokia nors labai labai ypatinga buvo, kad buvo aisku 100%, kad pati nemaitins? Nes gyd. neonatologas Chijenas sake, kad VGN negali priimti misinuku, kuriuos kitoms ligoninems mainais i reklama duoda tiekejai, vien del savo statuso (o turi pirkti). Ir kad pas juos misinukai buna duodami tik tais atvejais, kai po gimdymo motinos bukle tokia, kad reikalinga intensyvi prieziura, papildomos operacijos ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 06 17, 21:20)
o pleistriukai kam? ir kokio dydzio? cia gal jeigu kam CP gresia?
nu nieko nesuprantu.
ten paskambinus i VGN bent konkreciai pasako kokie tie pleistriukai, svirkstai ir pan.?
nu jau pikta darosi..... doh.gif

pleistriukai tipo kad kateteri prisiklijuoti, klausiau o kaip bus jei neturesi, nejau nepriims, tai reiks tipo ju ligonines vaistineje nusipirkti, krize jie nieko nebeturi, o nuo liepos 1 kai keisis kazkoks istatymas, tai dar blogiau bus lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
bet svarbiausiai, kad kai pas gine klausiau tai ji sake, kad nieko nereikia viska duoda, tai irgi keista kodel jie poliklinikose neteikia informacijos
Atsakyti
Nu soaubas prisiskaitau kiek cia visko reikia, tai net nezinau kaip i gimdymo suporkti viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ne nu as tikrai nieko ten nepirksiu jokiu svirkstu, laseliniu, zvakuciu, nu cia tai nesamone doh.gif as suprantu kad tas palutes ir paketus avo, bet visa kita tai absurdas tikras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 06 21, 21:03)
Nu soaubas prisiskaitau kiek cia visko reikia, tai net nezinau kaip i gimdymo suporkti viska  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ne nu as tikrai nieko ten nepirksiu jokiu svirkstu, laseliniu, zvakuciu, nu cia tai nesamone  doh.gif  as suprantu kad tas palutes ir paketus avo, bet visa kita tai absurdas tikras  doh.gif

teisingai kam pirkt o gal tau ju visai nereiks.
pvz as kai dar budama nestuke.gif nuvaziavau sako butinai reik ir zvakuciu nuo skausmo atsivezt, bet as kazkaip nesiveziau ir visiskai man ju neprireike
o jai ir reiks tai po to jau atpirkisit jai jau jums taip reikalaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as paklausiau akuseres klinikoj, kur lankausi nestumo prieziuros. Jinai dirba VGN. Tai sake, kad geriau tureti su savim Ringerio tirpalo, laselines sistemos, kateterio, ir pleistru, jei cezaris. Sake, kad Medininku vaistinej netoli stoties vos ne paruosti rinkinukai jau yra, vaistininkes zinos, kainuos viskas apie 27 Lt. Manau, tikrai nedaug, taip kad del sventos ramybes ir geresniu ten nuotaiku nusispirksiu. Paskui dar busiu ko negavus, ko reikejo gaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikolina @ 2009 06 24, 21:08)
Ir as paklausiau akuseres klinikoj, kur lankausi nestumo prieziuros. Jinai dirba VGN. Tai sake, kad geriau tureti su savim Ringerio tirpalo, laselines sistemos, kateterio, ir pleistru, jei cezaris. Sake, kad Medininku vaistinej netoli stoties vos ne paruosti rinkinukai jau yra, vaistininkes zinos, kainuos viskas apie 27 Lt. Manau, tikrai nedaug, taip kad del sventos ramybes ir geresniu ten nuotaiku nusispirksiu. Paskui dar busiu ko negavus, ko reikejo gaut  4u.gif

Visiska nesamone, kad laselines ir tirpalus reik savo turet.... schmoll.gif cia jau kazkas rase, kad personalui yra naudinga nesunaudot ligonines vaistu, bet realiai tai jie privalo mums suteikti visa pagalba ir vaistus, mes mokescius mokam ir turim teise reikalaut.....visai dasigyvenom protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2009 06 25, 18:06)
Visiska nesamone, kad laselines ir tirpalus reik savo turet.... schmoll.gif cia jau kazkas rase, kad personalui yra naudinga nesunaudot ligonines vaistu, bet realiai tai jie privalo mums suteikti visa pagalba ir vaistus, mes mokescius mokam ir turim teise reikalaut.....visai dasigyvenom protest.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku drinks_cheers.gif aš tikrai nemirčiau dėl tų kelių litų, bet tada kyla klausimas už ką mes mokesčius mokam jei negalim sulaukti net pagrindinės pagalbos? protest.gif gun_bandana.gif nusipirkau gimdyvės rinkinį, bet visų med.priemonių tikrai nesiruošiu pirkti schmoll.gif
Atsakyti
Ir as sutinku, jauciuos lyg per kara gimdyciau, ale del ramybes nusipirksiu, paskui ten vaikscios susiraukusios, man bus ne iki to, kad aiskinciau joms, kad as mokescius moku, tai viskas man priklauso. Tokia jau esu, bailiuke, nemegstu rietis, o dar tokiom akimirkom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2009 06 25, 20:06)
nusipirkau gimdyvės rinkinį, bet visų med.priemonių tikrai nesiruošiu pirkti  schmoll.gif

O kas įeina į gimdyvės rinkinį?
Atsakyti
del ydomumo persiskaiciau tema, ir pakraupau blink.gif Vilniaus gimdymo namais
turetu buti dydele GEDA vilniui
kaip dar mamos ten ryztasi gimdyti, manes ne uz ka nepriverstu blush2.gif
cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 birželio 2009 - 23:04
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 26, 23:04)

kaip dar mamos ten ryztasi gimdyti,  manes ne uz ka nepriverstu blush2.gif
cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

aš manau, kad ten nori gimdyti mamos, kurioms aktuali kuo natūralesnio gimdymo tema.. kiek žinau, VGN šiuo metu vėl siekia "Vaikams palankios klinikos" vardo 4u.gif
Atsakyti