Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

QUOTE(Diana_B_K @ 2009 06 15, 11:10)
o vilnones kojinytes ir vasarai reikia? as tokiu net neturiu..

vilnoniu kojiniu reikia visais metu laikais, nes ju paskirtis ne sildyti,o suaktyvinti vaikucio kraujotaka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2009 06 14, 15:10)
gal skirtingai, nes vienos anksciau gimde, o kitos nuvaziave ten is akuseriu isgirsta akivaizdziai, kad viskas pasikeite. Mes SIANDIEN ryte buvom - apie 10 ryto. Ir susake viska akusere, o kadangi jau gydytoja paskutinio vizito metu buvo puse lupu apie tai uzsiminus, tai visai nenustebau  mirksiukas.gif
Pasiskambinkit ten i akuserini skyriu ir pasidomekit detaliau. Manau, kad isgirsit ta pacia info. 4u.gif

Praejusia savaite buvau VNG pas gydytoja, nes terminas jau "ant nosies". Mano gydytoja yra skyriaus vedeja, tad kazkaip esu linkusi pasitiketi is jos gauta info apie tai, ka DABAR duoda, o ka reikia pasiimti.
Taigi, gimdykla reikia savu naktiniu, slepeciu, chalato, didelio paketo, sugeriamu "palu", negazuoto vandens, dregnu servieteliu. Leliukui - pamperso, kepurytes, vilnoniu kojinaiciu ir rubeliu (marskinuku+sliauztiniu).

Del klizmu. Man paaiskino, kad ligonineje ju nebedaro, o kai pasidomejau, gal verta namie su Microlax klizmute padirbeti, tai sake, kad tikrai ne. Zodziu, i mano is siaubo ispustas akis "tai o kas bus, kai gimdymo metu apsi****", buvo atsakyta, kad nieko... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bloodymarry: 16 birželio 2009 - 13:15
QUOTE(MSZ @ 2009 06 16, 08:20)
vilnoniu kojiniu reikia visais metu laikais, nes ju paskirtis ne sildyti,o suaktyvinti vaikucio kraujotaka  mirksiukas.gif

o kur jas nusipirkti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MSZ @ 2009 06 14, 14:42)
Buvom siandien apziuret VGN, tai akusere aiskiai pasake - jei pries menesi viska dave, tai dabar visko reikia savo:
- naktiniu gimdymui
- neperslampamu paklotu (5-6 sake turetu pakakt)
- vaikui rubeliu, pampersu ir t.t.
- jei epiduro noresit, tai epidura duoda, bet uz tai lasine reikia paciam nusipirkt
- klizmu nedaro.

o kateteriu nereikia, nes girdejau, kad ir kateteri reikia ir pleistiuku ir zvakuciu ir dar ringerio tirpalo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Planuoju gimdyti VGN, taciau noreciau pries tai nuvykti ten ir apziureti gimdyklas bei palatas ar tai imanoma padaryti? blush2.gif

Dar jeigu noreciau susitarti su kokiu nors gydytoju del gimdymo, tai kada butu prasmingiau daryti? Dabar ar pries kelias savaites iki gimdymo? ax.gif
Atsakyti
Aš VGN gimdžiau prieš 10 metų, tai ką davė ko ne, tikrai nepamenu (naktinukus paklausiau ar leis apsirengti savo ir labai džiaugiausi, kad leido biggrin.gif , nereikėjo valdiškų rengtis), įspūdžiai liko labai geri, važiavau nesitarusi, pakliuvau pas gyd. Meškaitę, išgimdė mane labai gražiai, kaklelį masažavo nuolatos, pagimdžiau be jokių plyšimų, prižiūrėjo profesionaliai, toje žačioje palatoje atbuvau ir sąrėmius, ir stalas gimdymui buvo ten pat, atsidėkojome gydytojai ir akušerei tik po to ir todel, kad iš tikrųjų jaučiau didelį dėkingumą abiems ir akušerei ir gydytojai, labai jau smagu, kai po gimdymo jokių siūlių ir jautiesi kaip negimdžius smile.gif ,gydytoja dar pajuokavo, kad "mes tave ir per porą valandų būtume išgimdę, bet tu plyštum, vaikas pridustų, kam to reikia biggrin.gif ") beje palatoje gulėjau viena, nors palata dvivietė, tiesiog tuo metu ji buvo laisva smile.gif , tiesa po gimdymo vyro šalia nebuvo, tiesiog tuo metu dar ir mados tokios nebuvo, kad vyrai su mamytėm liktų nakčiai (dabar tikiuosi liks wub.gif )
trečią vaikutį planuoju gimdyti irgi VGN ir greičiausiai su niekuo iš anksto nesitarsiu, nebent prognozuos sudėtingą gimdymą rolleyes.gif
Atsakyti
Vigilyte VGN pasikeite, ypac dabar krizes metu...as gimdziau ten pries 3 metus tai naktinius ir chalata i gimdykla dave ir palu kiek nori.. o dabar viska reikia su savimi tureti...jei iki liepos pradzios nenubiresiu tai pasiklausiu pas gyd kas ir kaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bloodymarry @ 2009 06 16, 13:13)
Taigi, gimdykla reikia savu naktiniu, slepeciu, chalato, didelio paketo, sugeriamu "palu", negazuoto vandens, dregnu servieteliu. Leliukui - pamperso, kepurytes, vilnoniu kojinaiciu ir rubeliu (marskinuku+sliauztiniu).

Del klizmu. Man paaiskino, kad ligonineje ju nebedaro, o kai pasidomejau, gal verta namie su Microlax klizmute padirbeti, tai sake, kad tikrai ne. Zodziu, i mano is siaubo ispustas akis "tai o kas bus, kai gimdymo metu apsi****", buvo atsakyta, kad nieko... smile.gif

o sugeriamos palos - tai cia kaip ir is kur? g.gif na suprantu paketai.. ar cia kokius vystyklus dar reikia tureti? g.gif

o del klizmu nedarymu man visgi keista.. kazkaip nehigieniska netgi sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledy&Co @ 2009 06 16, 16:34)
Vigilyte  VGN pasikeite, ypac dabar krizes metu...as gimdziau ten pries 3 metus tai naktinius ir chalata i gimdykla dave ir palu kiek nori.. o dabar viska reikia su savimi tureti...jei iki liepos pradzios nenubiresiu tai pasiklausiu pas gyd kas ir kaip rolleyes.gif

Po to būtinai parašyk kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri gali pasidalinti info, kur pirktis tuos naktinius gimdymui? gal kazkokiu specialiu yra, lengvai prasegamu ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Paprastus naktinukus nusipirk kur nors turgeliuose, tuos, nebrangius, trumpom rankovėm ir kokių pora vnt, nes norėsis pasikeist sutepus ar suprakaitavus. Tik rinkis tokius, kad būtų prasegami iki pilvo, kad lelių po to būtų patogu maitint.
Atsakyti
Nu paskaiciau ir pakraupau... Paciu laiku pagimdziau, kai nereikejo keturiu "cemodanu" veztis biggrin.gif Tuoj sulauksim, kad lieps patiems medicinius irankius sterilius atsivezt.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tian @ 2009 06 17, 17:50)
gal kuri gali pasidalinti info, kur pirktis tuos naktinius gimdymui? gal kazkokiu specialiu yra, lengvai prasegamu ar kaip? blush2.gif

Ieskok mamos ar mociutes spintoj, kad paskui negaila butu ismest smile.gif Geriausia medvilninius su prasegamu priekiu. Tiesa, tokiu labai mazai kur buna (bent jau kai as ieskojau, tai nuvargau...), bet turguje normaliomis kainomis galima rasti. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tian @ 2009 06 17, 17:50)

cia kokiu jau sumastysi pati smile.gif
Papildyta:
na va skambinau i vgn sake , kad reikia turetis viska, naktinius gimdymui, naktinius persirengimui, pleistriuku, kateteri, svirkstus kelis, laseline, palutes, zvakutes, tirpala specialu , vienu zodziu nusipirkti visa rinkinuka gimdymui , nes jie nebeturi doh.gif
Atsakyti