Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

QUOTE(inieska @ 2009 07 30, 15:27)
tai kai nuvaziuoji paklaust ar ko reikia tai ir naudojasi proga pataupyt  biggrin.gif  o kai vaziuoji neklausdama ar ko reikia tai nieko ir nereikalauja  mirksiukas.gif

tai matyt g.gif nors as nieko neklausiau del daiktu, bet man iskart surase biggrin.gif ajjj, tebunie, ne taip jau brangiai kainuoja, tai bent jau bus ramu su pilnu komplektu gimdyt vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
pff is princpo nepirksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar grįžom iš VGN ax.gif tai noriu pasakyt, kad gimdymo metu priežiūra buvo thumbup.gif pataikėm ant šaunios pamainos, ir nors nesitariau, bet buvau prižiūrima kaip kokia princesė thumbup.gif labai LABAI didelis AČIŪ akušerei DALIAI, gydytojui KĘSTUČIUI ir anestežiologei (deja, vardo nepamenu),kurie tikrai labai palaikė ir padėjo bigsmile.gif niekam nieko nežadėjom, bet po tokios priežiūros ir atsidėkot buvo negaila ax.gif žodžiu, likom labai LABAI patenkinti bigsmile.gif
tiesa, riingerį ir kateterį važiausi savo, bet man prireikė tik litro, kitus du nežinau kur dėt biggrin.gif
o vat kas liečia po to... tai priežiūra... net pavadinti to priežiūra nelabai galima būtų schmoll.gif na ginekologė maloni, vaikų gydytojos be emocijų ir žodžių... pagalbos, nulis... na nebent laukė kažkokio patepimo g.gif bet ką ten tepti jei sesutės tai tik baliavojo... visas pulkas, tai jei kiekvienai kažką duot doh.gif eina sau... dar iš gimdyklos atvežtą aprėkė, kad nemoku maitinti blink.gif nu žodžiu, pasibaisėjau verysad.gif visa laimė, kad neilgai laiikė ir dabar jau esame laimingi namie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2009 07 27, 19:40)
1. o del tu marskiniu gimdymui - kokie jie turi buti ilgio. nusipirkau pigiuose rūbuose tokius pobaisius, vieninteliai tiko, priekyje atsisega, bet va kad ilgis beveik iki kelių, ar nebus per ilgi, galvoju..
2. ir ar ten tualetai yra atskiri kiekvienai palatai ar kaip? ar ten būna tualetinio popieriaus visad?Pas mane tas popierius tiek vietos užima, gal neimt.. g.gif
3. ir ar ten yra kokia valgykla ar kas , kur vyras gali pavalgyti jei ten lieka nakvot? niekaip nesugalvoju kokius daiktus jam įdėt persirengt  ir kiek jų reikia, išskyrus aišku gumines šlepetes ir apatinius..
jėtus kiek klausimų doh.gif bet jūsų patirtis labai vertinga  blush2.gif

1. As pirkau gal uz 12 ar 15 lt Gariunuose, medvilniniai, ruzavi biggrin.gif priekyje prasegami, zemiau keliu. Nieko jie nesusitepe ir atrodo po skalbimo kaip nauji.

2.Atskiras tualetas yra tik mokamoje palatoje, o jei i paprasta gulsies, tai reikes eiti i tualeta koridoriuje, bent jau kur as gulejau, tai jis buvo suremontuotas, su bide (kas labai gerai po kiekvieno reikaliuko, nes greiciau zaizdos gyja), popieriaus ten niekas nededa, reikia savo tureti.

3. Man rodos nera ten jokios valgyklos, mano vyras tai is kitur valgyt vezesi, is kaviniu visokiu. Drabuziai vyrui tiks patogus, gali buti trenigai ir maikute mirksiukas.gif
Atsakyti
na as ir pirma pries maziau nei du metus gimdziau ir antra pries menesi, net nekilo mintis gimdyt kitur, nors gyvenu beveik salia Antakalnio. Man gimdyma priiminejo Maciuliene(direktore) super moteris, pirma kart nenusivyliau kaip moterim vedeja. O dar ne lito nepaeme, nors taip norejosi atsidekot, kad taip viskas super buvo, juk vaikiukas ne kasdien gimsta ir zinant kad dabar ligoninems yra sumazintas finansavimas g.gif
Atsakyti
visai neseniai pagimdziau, tai puikiai prisimenu kaip viska ruosiau ir bijau ko nepamirsti smile.gif o jau ten nuvaziavus kazkaip puses dalyku ir neprireike, o ka pamirsau vyras atveze
kadangi vietos vyrui nepirkome, tai kiek liudna buvo pirmas pora valandu, kai jis isejo, bet veliau netgi apsidziaugiau, nes su kita moterele is palatos kartu mokemes zindyti mazylius ir ... nepatikesite, bet man maziaus maitinimas buvo sudetingesnis nei gimdymas (pirmom dienom). Labai rekomenduoju kokius nors kursus apie zindyma. O seseliu VGN'e buvo toks pulkas, kad net nespedavau priprasti prie vienos o jau keitesi pamaina.
bet visas personalas tikrai puikus... nera ko jaudintis - ir pades ir parodys. Tik paklausti reikia - jei klausimu kyla (mes niekam nieko nemokejome, bet zmoniskumo pakako, o perdem draugiskos jos ir neprivalo buti).
Atsakyti
Šiaip as irgi gimdžiau VGN, gal salygos ir nelabai, vyko kaip tik remontas, bet personalas ir mane prižiurinti gyd. buvo super. Vienintelis kas nepatiko tai maitinimas, duoda tokius produktus nuo kurių vaikučiams pilvuką pūčia. Bet tai jau ne ligoninės problema, o įmonės kurį maitina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mayzie @ 2009 07 30, 14:11)
Siandien kaip tik buvau VGN tartis del gimdymo, tai surase ant lapelio, kad reikia nusipirkti ir kateteri, ir paklotes, ir ringerio skyscio... Zodziu, nesuprantu, kaip vienoms duoda vietoj, o kitoms reikia pirktis is anksto? blink.gif

Ir as gavau sarasiuka mirksiukas.gif Nusipirksiu ko reikia, bus ramiau, nes nenoriu kad vyras blaskytusi po vaistines smile.gif

Atsakyti
gal kam reikia ringerio? 4u.gif nusipirkau kaip liepė tris litrus, bet prireikė tik vieno, tai du liko ax.gif keisčiau į kokį barškutį mažyliui mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2009 07 20, 11:12)
Man buvo taip. Kai vaikelis gime, jam iskart nukirpo virkstele, pamatavo, pasvere, o po to padejo plikuti ant pilvo ir uzklojo. Taip ir gulejau kol siuvo. Tik kai susiuvo, atejo akusere ir aprenge mano duotais drabuzeliais. Na ir i palata..

O gimdykloje jau reik tureti savo leliuko rubelius blush2.gif Ar pradzioje aprengia valdiskais, o jau palatoje gali persirengti, jei nori g.gif

O kiek vienkartiniu pakloteliu perkat (man parase, kad 1 poka, o ten 20 vnt. doh.gif ) Nusipirkau 10 vnt. bet tiek neimsiu schmoll.gif Manau kokiu 4 uzteks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 08 rugpjūčio 2009 - 18:14
user posted image
Atsakyti