Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

[quote=mayzie,2009 07 30, 14:11]
sveikos, tik paklausti noriu, kur eiti ir klausineti apie sarasiuka i vgn? ko gimdyvei prireiks- kas sudare ta sarasiuka
aciu
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 08 08, 17:46)
O  gimdykloje jau reik tureti savo leliuko rubelius blush2.gif Ar pradzioje aprengia valdiskais, o jau palatoje gali persirengti, jei nori g.gif

O kiek vienkartiniu pakloteliu perkat (man parase, kad 1 poka, o ten 20 vnt. doh.gif ) Nusipirkau 10 vnt. bet tiek neimsiu schmoll.gif Manau kokiu 4 uzteks g.gif

aš tai iškart pasiruošiau - ką į gimdyklą imti, kas liks palatoje. iškart persirengiau, su savimi vistiek turėsi visus daiktus. na bent jau man taip buvo, nes atvažiavus mane nusiuntė iškart į gimdyklą. tai labai pravertė, kad mano rūbeliai gimdymui ir paruošti rūbeliai vaikeliui (siaustinukas, šliaužtukas, vilnonės kojinytės, kepurytė ir pampersiukas) buvo atskirame maišelyje, nereikėjo knistis po tašę mirksiukas.gif
o paklotėlių man prireikė gal kokių keturių... bet turėjau daugiau, paskui sunaudojau vaikiuką vystydama. turbūt priklauso koks bus gimdymas, jei labai kraujuosi tai gali ir daugiau prireikti.

daiktų sąrašiuką tai man ginė davė, bet manau nuėjus į priimamąjį irgi duotų (pas juos ant stalo po stiklu padėtas, bet turbūt turi ir daugiau) mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu remini uz issamu paaiskinima 4u.gif

O dar vienas klausimelis - ar reikia leliukui ligoninej kaldryte savo turet, ar duoda, nes teks i lagamina viska talpinti g.gif Pirma suneli kai gimdziau, tai visa manta i plastmasini maiseli tilpo, antra - tai i nemaza sportine tase ir dar plastmasini maisa tempiau, na o si karta tai nemaza manta gaunasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2009 08 08, 20:53)
o paklotėlių man prireikė gal kokių keturių... bet turėjau daugiau, paskui sunaudojau vaikiuką vystydama. turbūt priklauso koks bus gimdymas, jei labai kraujuosi tai gali ir daugiau prireikti.

o pakloteliai tai jie skirti vietoj tu dideliu pampersu suaugusiem blush2.gif ar cia kazkokie kiti? Man jau visai galva baigia susisukti nuo visu prekiu doh.gif
Beje i gimdykla reikia savo naktinukus ar marskinukus tureti ar duoda? Gal gali surasyti ka reikejo tureti gimdykloj? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volkiene: 09 rugpjūčio 2009 - 09:20
QUOTE(Kačia @ 2009 08 08, 22:55)
Aciu remini uz issamu paaiskinima 4u.gif

O dar vienas klausimelis -  ar reikia leliukui ligoninej kaldryte savo turet, ar duoda, nes teks i lagamina viska talpinti g.gif Pirma suneli kai gimdziau, tai visa manta i plastmasini maiseli tilpo, antra - tai i nemaza sportine tase ir dar plastmasini maisa tempiau, na o si karta tai nemaza manta gaunasi unsure.gif

prašau, kad tik pagelbėtų mirksiukas.gif
kaldrytės nereikia, ten duoda. nors mums paskui dovanų gražią atnešė, tai miegojom su valdiška, o svečius priiminėjom su nauja gražia ax.gif
na aš tai su viena taše važiavau, plius mažas maišiukas į gimdyklą ax.gif

QUOTE(volkiene @ 2009 08 09, 09:19)
o pakloteliai tai jie skirti vietoj tu dideliu pampersu suaugusiem  blush2.gif ar cia kazkokie kiti? Man jau visai galva baigia susisukti nuo visu prekiu  doh.gif
Beje i gimdykla reikia savo naktinukus ar marskinukus tureti ar duoda? Gal gali surasyti ka reikejo tureti gimdykloj?  Buciau dekinga  4u.gif

paklotėliai - tai tokios medvilninės paklodėlės, kurios sugeria skysčius, tikrai ne pampersai tongue.gif pirk kelis didesnius gimdymui ir po gimdymo ir kelis gali mažiukus, kad vaikiukui vystyt būtų, labai patogu , kai susitepa tiesiog išmeti ir viskas mirksiukas.gif
na dėl naktinukų nežinau ką ir pasakyt, nes man tik atvykus paklausė ar turiu kuo persirengti, tai iškart viską savo ir apsirengiau - naktinukai, chalatukas, kojinytės ir tapkės. dar į gimdyklą atskirame maišelyje turėjau ringerį ir kateterį, paklotėlius ir vaikiuko drabužiukus. nors gali nepergyvent, jei atvažiuosi iškart gimdyt, tai visos tašės keliaus kartu su tavim, tai bet kada galėsi ko pritrūks pasiimti (na gal ne pati, bet vyras suras) 4u.gif
Atsakyti
nu va pavaikščiojau ir prisiminiau, kad ne viską parašiau doh.gif gimdykloj dar reikia turėti vandens ir įklotą sau didelį 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai uz informacija 4u.gif
Atsakyti
O kaip tos vienkartines palutes atrodo? Gal tie vadinami merlinukai? Ir kur galima ju nusipirkti? Vaistinese? g.gif
Parasykit, busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Gita111 @ 2009 08 11, 11:41)
O kaip tos vienkartines palutes atrodo? Gal tie vadinami merlinukai? Ir kur galima ju nusipirkti? Vaistinese? g.gif

Ateini į vaistinę ir sakai - man reikia paklotų mirksiukas.gif jie jau tikrai žinos. tik jų yra įvairių dydžių.
o atrodo kaip... na viena pusė tokia žydra kaip celofaninė, o kita berods medvilninė. paprastas patiesaliukas, tik kad skysčius sugeria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita111 @ 2009 08 11, 12:41)

As pirkau Camelijos vaistineje, bet yra ir kitose smile.gif Paklotai (10 vnt.) Tena Bed Supes 60*90 man kainavo 14.80 (su nuol kortele) 4u.gif
Atsakyti
Aciu, dabar jau isivaizduoju apie ka vyksta kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2009 08 09, 10:47)
prašau, kad tik pagelbėtų  mirksiukas.gif
kaldrytės nereikia, ten duoda. nors mums paskui dovanų gražią atnešė, tai miegojom su valdiška, o svečius priiminėjom su nauja gražia  ax.gif
na aš tai su viena taše važiavau, plius mažas maišiukas į gimdyklą  ax.gif
paklotėliai - tai tokios medvilninės paklodėlės, kurios sugeria skysčius, tikrai ne pampersai  tongue.gif pirk kelis didesnius gimdymui ir po gimdymo ir kelis gali mažiukus, kad vaikiukui vystyt būtų, labai patogu , kai susitepa tiesiog išmeti ir viskas  mirksiukas.gif
na dėl naktinukų nežinau ką ir pasakyt, nes man tik atvykus paklausė ar turiu kuo persirengti, tai iškart viską savo ir apsirengiau - naktinukai, chalatukas, kojinytės ir tapkės. dar į gimdyklą atskirame maišelyje turėjau ringerį ir kateterį, paklotėlius ir vaikiuko drabužiukus. nors gali nepergyvent, jei atvažiuosi iškart gimdyt, tai visos tašės keliaus kartu su tavim, tai bet kada galėsi ko pritrūks pasiimti (na gal ne pati, bet vyras suras)  4u.gif

klausimelis smile.gif o kas tas ringeris ir kam jis naudojamas? blush2.gif
Atsakyti