Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

QUOTE(aurole1 @ 2009 09 12, 22:28)
kazkur skaiciau, kad tos mokamos palatos kaina yra uz visas dienas kiek prabuni, 2 ar 3 dienos, bet ne uz para.tai dabar nesuprantu ar para kainuoja 250 lt?, o pigesnes po 50 lt uz para?parasykit kas jose gulejot

200 palata + 50 lt vienkartinis mokestis, kad joje nakvotų vyras. Ir nesvarbu, kiek dienų ten abu praleisit. Čia bendras mokestis nepriklausomas nuo dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2009 09 12, 22:43)
200 palata + 50 lt vienkartinis mokestis, kad joje nakvotų vyras. Ir nesvarbu, kiek dienų ten abu praleisit. Čia bendras mokestis nepriklausomas nuo dienų 4u.gif

taip taip, ten tikrai ne uz para 200. Bagi viska tiksliai parase. smile.gif
Atsakyti

kadangi visos palatos ir mokamos gimdyklos buvo uzimtos - drauge gimdymo lauke kazkokios senoj apsiurusioj gimdyklos, bet pageidavo mokamos. sulauke. salia mokamos gimdyklos buvo ir mokama palata. joje ir liko po visko su vyru. para ikainuota 200 ar 250 litu - nepamenu, bet isvaziuojant uz tris paras is ju paprase apie 250 litu is viso (cia, manau, gydytoja sutvarke uz nemaza suma i rankas...)

Labas,
as buvau VGN apsiziureti, tai sake, kad mokama palata kainuoja 250 Lt , bet ne parai, o visam buvimo laikotarpiui.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 12, 21:23)
Manot, taip nebūna?  smile.gif

tai taip ir yra as ten gimdziau
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 09 13, 11:24)
tai taip ir yra as ten gimdziau

Yra kaip? Griežtos lankymo valandos ar ne?
Atsakyti
Tikiuosi, kad pavyks gauti mokama palata- labai nenoreciau, kad nuolat smirinetu svetimi gossip.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 13, 12:28)
Yra kaip? Griežtos lankymo valandos ar ne?

Visi eina kada nori, niekas nekreipia demesio i tas valandas
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 09 13, 13:33)
Visi eina kada nori, niekas nekreipia demesio i tas valandas

Na, tai vadinasi valandos pakabintos dėl grožio ax.gif Nežinau, kaip kitoms, bet man toks lankymas yra vienas didelis minusas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 13, 17:04)
Na, tai vadinasi valandos pakabintos dėl grožio ax.gif Nežinau, kaip kitoms, bet man toks lankymas yra vienas didelis minusas schmoll.gif

ir man, pas mane ateidavo tik vyras ir mama tai dar nieko, o pas kaimyne ejo ir ejo sniurais doh.gif man maitint reikia o pas ja 3 jauni vaikinai ateje nu maitink kaip nori, vienu zodziu sakes
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 09 13, 19:28)
ir man, pas mane ateidavo tik vyras ir mama tai dar nieko, o pas kaimyne ejo ir ejo sniurais  doh.gif  man maitint reikia o pas ja 3 jauni vaikinai ateje nu maitink kaip nori, vienu zodziu sakes

Na, ka as zinau... blink.gif kazkokie zmones nesupratingi- butinai reikia sulekt visiems- juk bus dar laiko, gales namie aplankyti. Juk turetu suprasti, kad tai LIGONINE doh.gif suprantu, kai vyras, tevai, sesuo kokia atvaro, bet kai draugai sniurais pradeda eit, tai jau sakyciau doh.gif
Atsakyti
tai ir as taip manau, ten kiekviena diena ateidavo po n lankytoju, man buvo labai sunku taip, dar kai pradedavo tel. sneket lankytojai vos ne ant visos ligonines, mama buvo neistvere ir pasake, kad iseitu uz duru sneket, o lankytojai ejo, nes kaimyne pati skambindavo ir kviesdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 09 13, 20:06)
tai ir as taip manau, ten kiekviena diena ateidavo po n lankytoju, man buvo labai sunku taip, dar kai pradedavo tel. sneket lankytojai vos ne ant visos ligonines, mama buvo neistvere ir pasake, kad iseitu uz duru sneket, o lankytojai ejo, nes kaimyne pati skambindavo ir kviesdavo  doh.gif

Kazkokia keistuole ji blink.gif jai demesio trukumas matyt lotuliukas.gif
Atsakyti