Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai VGN - 4 tema

QUOTE(tresnaite @ 2009 09 13, 20:18)
Kazkokia keistuole ji blink.gif  jai demesio trukumas matyt lotuliukas.gif

tikriausiai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 09 13, 20:21)
tikriausiai  doh.gif  biggrin.gif

tai nereikejo tyleti ir laukti kol pati susipras smile.gif vaikinus graziai paprasyti iseiti ar kalbeti tyliau ar is vis kalbetis eiti uz duru
blogiausiu atveju pasiskusti kokiai seselei g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 09 13, 20:29)
tai nereikejo tyleti ir laukti kol pati susipras smile.gif vaikinus graziai paprasyti iseiti ar kalbeti tyliau ar is vis kalbetis eiti uz duru
blogiausiu atveju pasiskusti kokiai seselei  g.gif

aj nenorejau as konflikto tad atsisukusi i siena gulejau su vaikeliu
Atsakyti
leiskit papriestaraut.. rolleyes.gif man tai malonu buwo kai mane wisi lanke, ir kai pas kaimyne ateidawo sweciu netrugde nei kiek... schmoll.gif buwo ir waikinai pas ja tai tiesiog nusisuki ir maitini sau. jai nieks nelankytu tai mirtumem turbut is nebuwimo ka weikt.. na mes gulejom sawaite abi gal del to mano tokia nuomone ax.gif jaigu jum nepatinka toks triuksmas tai ir rinkites palata kad wienos guletumet, as wiena isdurneciau tikrai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2009 09 13, 21:54)
leiskit papriestaraut.. rolleyes.gif  man tai malonu buwo kai mane wisi lanke, ir kai pas kaimyne ateidawo sweciu netrugde nei kiek...  schmoll.gif  buwo ir waikinai pas ja tai tiesiog nusisuki ir maitini sau. jai nieks nelankytu tai mirtumem turbut is nebuwimo ka weikt.. na mes gulejom sawaite abi gal del to mano tokia nuomone  ax.gif  jaigu jum nepatinka toks triuksmas tai ir rinkites palata kad wienos guletumet, as wiena isdurneciau tikrai...  smile.gif

Na, taip- kiek zmoniu, tiek nuomoniu mirksiukas.gif as tai matyt esu is tu kurios megsta pabuti vienos. Noreciau matyt tik savo vyra ir tevus rolleyes.gif tai va 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2009 09 13, 20:54)
leiskit papriestaraut.. rolleyes.gif  man tai malonu buwo kai mane wisi lanke, ir kai pas kaimyne ateidawo sweciu netrugde nei kiek...  schmoll.gif  buwo ir waikinai pas ja tai tiesiog nusisuki ir maitini sau. jai nieks nelankytu tai mirtumem turbut is nebuwimo ka weikt.. na mes gulejom sawaite abi gal del to mano tokia nuomone  ax.gif  jaigu jum nepatinka toks triuksmas tai ir rinkites palata kad wienos guletumet, as wiena isdurneciau tikrai...  smile.gif

O kai ateina laikas maitinti iš kitos pusės, tai atsisuki ir guli? ax.gif Nors mes gulėjom 3, bet nei pas vieną daugiau nei vyras nebuvo kas atėję.
O šiaip džiaugiausi, kad RK dėl to griežtai žiūri ir net vyrą buvo atėję išvaryti, kai jau laikas baigėsi smile.gif

O tai ligoninėj mums turi patikti triukšmas? doh.gif Čia greičiau lankytojų mėgėjos turėtų rinktis vienvietes, kad galėtų eiti pas jas kas tik nori unsure.gif
Atsakyti
noriu pasidalindi ispudziais
gimdziau VGN praeita savaite
esu labai dekinga visam personalui ypatingai gydytojui Podzerai Robertui ir puikiai akuserei Rutai -deja pamirsau pavarde
puiki komandai!grieztai bet profesionaliai
i dirbancia su sypsenom ir geru nusiteikimu - be jokiu isankstiniu susitarimu
Patiko ir prieziura po gimdymo, aisku seseles ivairios kitos susiraukusios bet nesvarbu, bendru ispudziu tikrai nesugadino tos pas ka blogesne nuotaika buvo
tik palatose kai po 3-4 guli ir nera uzuolaidu ant langu karsta diena nervindavo nes jautiesi kaip i pirti atejes
bet cia personalas ne prie ko, cia vadovybe turetu rupintis
taip pat labai nervina kai guli kelesi ir pas viena eina sniurais draugai drauges ir triuksmauja
tikrai tokie zmones megstantis lankytojus turi rinktis atskiras palatas nes baisiai visiem trukdo
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2009 09 13, 21:54)

leisk tau papriestarauti ir paklausti - ligoninej gulejai ar sveciu namuose??? ar regi skirtuma? jei tu nebijai savo vaikui jokiu bacilu, tai kitos to nenori... o jei tokia drasi ir manai, kad vaikas nieko napasigaus - reikejo su sniurais savo lankytoju i koridoriu ant sofutes... cia visom, istroskusioms lankytoju taikau... ir ne esme cia apie vienviete ar keleviete palata ramybes atzvilgiu kalbet - ne namie esi, ligoninej - tai ir elkis atitinkamai...
as net nezadu tylet - eisiu pas personala, varysiu lauk lankytojus, apart seimos narius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sigusi @ 2009 09 13, 10:47)
kadangi visos palatos ir mokamos gimdyklos buvo uzimtos - drauge gimdymo lauke kazkokios senoj apsiurusioj gimdyklos, bet pageidavo mokamos. sulauke. salia mokamos gimdyklos buvo ir mokama palata. joje ir liko po visko su vyru. para ikainuota 200 ar 250 litu - nepamenu, bet isvaziuojant uz tris paras is ju paprase apie 250 litu is viso (cia, manau, gydytoja sutvarke uz nemaza suma i rankas...)

Labas,
as buvau VGN apsiziureti, tai sake, kad mokama palata kainuoja 250 Lt , bet ne parai, o visam buvimo laikotarpiui.

tai matyt 250 del to ir paeme. ji gulejo su mokama gimdykla. tai gerai.... nes, galvoju, jei 250 i para - tai koks ten viesbutis turi but? matyt apsiriko...
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2009 09 14, 08:19)
noriu pasidalindi ispudziais
gimdziau VGN praeita savaite
esu labai dekinga visam personalui ypatingai gydytojui  Podzerai Robertui ir puikiai akuserei Rutai -deja pamirsau pavarde
puiki komandai!grieztai bet profesionaliai
i dirbancia su sypsenom ir geru nusiteikimu - be jokiu isankstiniu susitarimu
Patiko ir prieziura po gimdymo, aisku seseles ivairios kitos susiraukusios bet nesvarbu, bendru ispudziu tikrai nesugadino tos pas ka blogesne nuotaika buvo
tik palatose kai po 3-4 guli ir nera uzuolaidu ant langu karsta diena nervindavo nes jautiesi kaip i pirti atejes
bet cia personalas ne prie ko, cia vadovybe turetu rupintis
taip pat labai nervina kai guli kelesi ir pas viena eina sniurais draugai drauges ir triuksmauja
tikrai tokie zmones megstantis lankytojus turi rinktis atskiras palatas nes baisiai visiem trukdo

tokie pasisakymai labai palaiko, aciu 4u.gif , man paciai ten gimdyti greitu laiku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2009 09 14, 08:19)

Bet tai čia jau ligoninė turėtų tvarką padaryti dėl tokio lankymo bet kada. Man visai patiko, kai aš gulėjau RK, kad va, dabar jau artėja lankymo laikas, pas visas ateis vyrai, o po to bus ramu, gali nors nuoga po palatą vaikščioti. Ir tikrai jausdavosi poilsio laikas, nes visur tylu, visos miega/snaudžia/ilsisi, jokių lankytojų. Gal kam tai minusas, bet man tai super didelis pliusas thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu nuomonei, kad ligonine tai ne sveciu namai...

Lankytojus, svecius, draugus, kursiokus ir grupiokus galima ir namie priimti sugrizus. O ligonine, juo labiau pogimdyvine palata, nera asmenine sveciu sutikimo vieta. Vis gi ne poilsio namuose gulima... tad reikia atsizvelgti i situacija, vieta ir laika...
Atsakyti
QUOTE(flirtuotoja @ 2009 09 14, 13:57)
Pritariu nuomonei, kad ligonine tai ne sveciu namai...

Lankytojus, svecius, draugus, kursiokus ir grupiokus galima ir namie priimti sugrizus. O ligonine, juo labiau pogimdyvine palata, nera asmenine sveciu sutikimo vieta. Vis gi ne poilsio namuose gulima... tad reikia atsizvelgti i situacija, vieta ir laika...

Pritariu drinks_cheers.gif na, bet visada yra tokiu, kurie nesupranta to blink.gif
Atsakyti