QUOTE(gabrizacka @ 2009 09 13, 21:54)
leiskit papriestaraut..

man tai malonu buwo kai mane wisi lanke, ir kai pas kaimyne ateidawo sweciu netrugde nei kiek...

buwo ir waikinai pas ja tai tiesiog nusisuki ir maitini sau. jai nieks nelankytu tai mirtumem turbut is nebuwimo ka weikt.. na mes gulejom sawaite abi gal del to mano tokia nuomone

jaigu jum nepatinka toks triuksmas tai ir rinkites palata kad wienos guletumet, as wiena isdurneciau tikrai...
leisk tau papriestarauti ir paklausti - ligoninej gulejai ar sveciu namuose??? ar regi skirtuma? jei tu nebijai savo vaikui jokiu bacilu, tai kitos to nenori... o jei tokia drasi ir manai, kad vaikas nieko napasigaus - reikejo su sniurais savo lankytoju i koridoriu ant sofutes... cia visom, istroskusioms lankytoju taikau... ir ne esme cia apie vienviete ar keleviete palata ramybes atzvilgiu kalbet - ne namie esi, ligoninej - tai ir elkis atitinkamai...
as net nezadu tylet - eisiu pas personala, varysiu lauk lankytojus, apart seimos narius
Papildyta:
QUOTE(sigusi @ 2009 09 13, 10:47)
kadangi visos palatos ir mokamos gimdyklos buvo uzimtos - drauge gimdymo lauke kazkokios senoj apsiurusioj gimdyklos, bet pageidavo mokamos. sulauke. salia mokamos gimdyklos buvo ir mokama palata. joje ir liko po visko su vyru. para ikainuota 200 ar 250 litu - nepamenu, bet isvaziuojant uz tris paras is ju paprase apie 250 litu is viso (cia, manau, gydytoja sutvarke uz nemaza suma i rankas...)
Labas,
as buvau VGN apsiziureti, tai sake, kad mokama palata kainuoja 250 Lt , bet ne parai, o visam buvimo laikotarpiui.
tai matyt 250 del to ir paeme. ji gulejo su mokama gimdykla. tai gerai.... nes, galvoju, jei 250 i para - tai koks ten viesbutis turi but? matyt apsiriko...