QUOTE(crema @ 2013 05 23, 20:58)
kas čia per greito vartojimo dešrytės
Mes perkam, kai pažįstami užaugina arba jų kokie kaimynai. Plaučius ir galvos dalį paprastai palieku. Aj, ir dar skrandį palieku, kurį tie pažįstami kur augina pasikepina ir sako, kad labai skanu kaip grybai
Kepenys pažandės sueina labai draugų vertinamam naminiam paštetui
Nemoku pasūdyti parūkinimui, neturiu kantrybės, netrukus pirksim vėl, tai sakiau vartysiu ilgai ilgai tam tirpale- nu labai noriu, kad nors kartą nesugadinčiau
Bet šiaip kai tenka pirkti mėsą parduotuvėj tai nekas
Tos desrytes buna tik verdamos, bet tikrai labai skaniai gaunasi. Tik jokiu budu ten nededu kazkokiu atlieku, tik plauciai sirdis, dar inkstas, ivalytas ir ismirkintas, riebesnes mesyte, kai lieka apipjaustant, dalinant rukymui skirtus gabaliukus, druska, pipirai, cesnakai, siaip kokie megstami prieskoniai. Gaunasi labai skaniai, jeigu per daug dali pasidedu i saldikli. Tiesa, nemalu jokiu skuru
, viskas keliauja suniukui
O rukymui paruosti mesyte visai nesunku, viska susipjaustai norimais gabaliukais, 1 kg. mesos sveriu 32 gr. druskos, i druska maisau siek tiek cukraus, pipirus, cesnakus ir lapelius, paruostu misiniu istrinu mesyte, pa sudedu i kazkoki inda, kuriame ji sudosi 1-2 savaites, saltoje patalpoje, kasdien pavartant. Visas menas
Bet vasara tokio dalyko nedaryciau, nes labai silta ir visokiu vabalu ir musiu yra...