skaiciau ir as kai kurias Megre knygas, is tiesu man visai patiko, tikrai nieko blogo nemoko ,kai kas nelabai realu, bet zmogus atsirenki kas tau tinka o kas nelabai...\
noriu paklaust ar kas bande nesiot kedro gabaliuka?? ten tiek apie ji gerai kalba, noreciau isgirst nuomoniu
nebandziau nesioti kedro gabaliuko, bet maniskis namo kedro lenta parvilko. na tiksliau ne lenta, o lencike tokia, na grindine. grozis tai neišpasakytas: ji tokia kaip riešutmedžio, tik auksinį atspalvį turi - tarsi aukso dulkimis būtų įtrinta
klausiu nes ir as turiu, bet ...negaliu nesiot...kazkaip nepriima kedro mano kunas, taip, malonu liesti,skanus kvapas, bet kai uzsidedu kazkaip nemalonu, degina tai norejau paklaust kaip ten yra
kiekvieną informaciją prieš priimant į save reikia perfiltruoti... ir jeigu vidumi jauti ,kad tau ji palanki, jeigu tave tai traukia, tačiau jokiu būdu nepririša, na tai tuomet eini teisingu keliu... man ,asmeniškai, šios knygos nepadarė jokio giluminio poveikio, tiesiog tai kas jose rašoma, aš jaučiau nuo pat vaikystės...
Na štai, ir aš pagaliau perskaičiau kelias "Anastasija" knygas. Man labai patiko Anastasijos mąstymas, personazas. Vaikystėje svajodavau taip bendrauti su žvėreliais, net keista buvo skaityt, lyg visa tai jau būčiau žinojusi, jautusi, patyrusi. Miškas yra artimas mano širdžiai. Visgi į taigą kraustytis neketinu. Patiko jos mintis, kad nereikia bėgti iš ten kur "prisidirbom", reikia pirmiausia išsikuopti kur esam priteršę (na, aš čia truputį perfrazavau, bet esmė ta pati).
NA IR AS SKAICIAU VISAS KNYGAS ANASTASIJOS.PATIKO KAI KURIE DALYKAI IR MANAU TEISINGI IR PRIIMTINI.BET KAI KURIE ISSAKYTI JOS POZIURIAI DAR NEREALUS,PROTUI NESUVOKIAMI.BET MANAU TAI NEKENSMINGA IR JOKIA SEKTA.VISKAS UZ NATURALUMA EINAMA.SEKTOSE BAISIAU YRA.
Sveiki, rašau darbą apie naujus religiniu judėjimus, gal jūs žinote tarkim ir apie Anastazijos (Skambančio kedro) poveikį žmogui socialinę įtaką ir apskritai poveikį naujo religinio judėjimo požiurį į visa kas supa aplink (šeimą, vaikus, gyvenimą, įsipareigojimus), ar internetinius psl., būčiau labai dėkinga Jums.