Įkraunama...
Įkraunama...

Anastasijos bendraminčiai

Pažįstu daug anastasiukų. Jokių plytų jie užantyje nesinešioja.
O fanatikų ir psichinių ligonių visur yra.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 17, 12:47)

O fanatikų ir psichinių ligonių visur yra.

Tik tokiose sektose jų koncentracija gerokai didesnė.
Atsakyti
Tai nėra sekta. Ji neturi savo lyderio. Argi lyderiu gali būti knygos personažas?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 17, 21:15)
Tai nėra sekta. Ji neturi savo lyderio. Argi lyderiu gali būti knygos personažas?

sakyčiau kad vieno iš požymių nebuvimas nepanaikina viso apibrėžimo savybių tikimybės.
Atsakyti
Vaižgante,

tai gal tu ir esi viena iš anastasiukų bigsmile.gif ir priimi visą kritiką asmeniškai?

Nežinau, na nežinau, bet kai pagalvoji logiškai, tai suvoki, kad kiekvienas hiper yra blogai.

Nereikia suabsoliutinti, nepriimti kitokios nuomonės, atsiriboti nuo kitaip mąstančių, arba NET kritikuojančių Anastasijos mistines galias. Čia jau išvis galima gauti net ne pluta, bet kūju per galvą.

O geriau pamąsčius - na ir briedo ten tose knygelėse prirašyta, bet kaip puikiai žmones "užkabina", smegeninės net ne vienam suminkštėjo. Ir net ne vienas šioje temoje in real minimas.

Kažkada mes pažinojojme sveikai mąstančius, žemiškus žmones, kol jie nesimetė į kraštutinumus.
Aš neįsivaizduoju, kaip būčiau gyvenusi 9m2 molinėje trobelėje be elektros ir elementaraus bendravimo, bet SAVO žemės lope... Tai kas tada man tėvai? žvėrys be širdies? Išmesti tokio amžiaus vaiką mūsų civilizacijos lygyje vienišiaus daliai???
Gal ir šitą paneigsi, Vaižgante? Juk taip yra, aš kalbu apie realų dalyką. Ir tu žinai apie ką!

Ir tokių faktų yra daug.
Kad ir Jono šeimyna jo apvaliame šiaudų name.
Kas parašyta viename saite?
- "Kada nors jo name bus ir šilta, kai jis jį pabaigs".
O vaikai tai šiandien gimdomi.

Apie gimdymus...
Gerai, kad gerai pakol kas tie gimdymai vyksta namuose, bet jei kokia patalogija ar vaisius pasisuktų? Tada net greitosios neišsikviestų, nes medicinos įstaigos telepatinio minčių priėmimo nemoka...

Ir dar daugybė nesąmonių vyksta toje sektoje. Fanatizmas totalus...
Atsakyti
Rima, galiu tave nuraminti, kad nepriklausau anastasiukams ir apskritai jokiai sektai, organizacijai ar partijai. Aš esu pati sau sekta, organizacija ir partija. (Per privalomas šventes priklausau katalikų sektai).
Esu perskaičius visas knygas apie Anastasiją ir draugauju su moterim, kuri tas knygas išvertė.
Kaime gyvenčiau nebent tokiu atveju, jei šalia durų stovėtų "Maxima". lotuliukas.gif Esu grynai šiuolaikiškas žmogus ir nesiruošiu džiovinti kaštonų rūbų plovimui, be to, visus tris vaikus pagimdžiau natūraliai, bet ligoninėje.
Man patinka kai kurios Anastasijos idėjos, bet visokie kalinių apgyvendinimai sodybose ir panašūs dalykai man yra tik briedai...
Priimtina man savos meilės erdvės kūrimo idėja, bet pati net nesvajoju apie tai. Idėja graži ir kurie nori tas sodybas kurti- tekuria. Bet aš nesiruošiu būti tarp jų dėl jau aukščiau minėtos priežasties.
Atsakyti
Beje dar noriu pasakyt ,kad sibire yra keletas gyvenvieciu tokiu "sektantu". Tik jie anastasijieciams nepriklauso.Jie turi savo vadova Vissariona.Tose gyvenvietese gyvena daug menininku -vieni ir su seimomis.Yra toks judejimas ir lietuvoje .pasiskaitinekit www.sibiras.lt. Yra ten nuorodos ir i rusiskus puslapius. Sveciavosi jie ir Lietuvoje. Pati pirkau ju tapytus paveikslus,buvau susitikime kur jie pasakojo apie savo gyvenima ten.Nieko baisaus nematau.Zmones gyvena toki gyvenima koks jiems patinka ir tiek.
Tas pats ir anastasijieciai.
Kas liecia Jono nama is siaudu-tai zmogelis pasistatys su laiku ,juk ir daznas Lietuvis nama statos desimtmeciais o pabaigia vaikai.Apie ta Jono nama skaiciau zaliuju laikrastuke ir pasidomejau daugiau. Net i paskaita nulekem. Ir mano nuostabai mano vyresnysis apskaiciaves visokias varzas pasake kad toks namas yra silciausias.Va tau ir siaudu namas bigsmile.gif thumbup.gif
O be elektros tai netikiu kad jie gyventu.Gal koks linkes i krastutinumus g.gif Sutinku kad pasitaiko ir tokiu ,bet kur gi ju nera?
Ir jau taip patiko vaizgantes zodziai kad leisiu juos pritaikyti ir sau apsidrausdama(vaizgante sorry uz plegijavima)-nepriklausau anastasiukam ir jokiai sektai ,organizacijai ar partijai.As pati esu sau sekta,organizacija ir partija(per privalomas sventes priklausau Evangeliku-Liuteronu sektai)
Na va dabar jau galit metytis ...
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2007 05 19, 18:54)
Jie turi savo vadova Vissariona.Tose gyvenvietese gyvena daug menininku -vieni ir su seimomis.Yra toks judejimas ir lietuvoje .pasiskaitinekit www.sibiras.lt. Yra ten nuorodos ir i rusiskus puslapius. Sveciavosi jie ir Lietuvoje. Pati pirkau ju tapytus paveikslus,buvau susitikime kur jie pasakojo apie savo gyvenima ten.Nieko baisaus nematau.Zmones gyvena toki gyvenima koks jiems patinka ir tiek.

bet labai nepatinka Lietuvos saugumui. buvo kilęs nemenkas skandalas kad šitie "neblogi žmonės" dirba Visagino atominėje. ir stengiasi savus įdarbinti. bigsmile.gif tikriausiai savo vertybėmis ruošiasi pakesiti elektrą.
Beje, ne vienos šalies pripažinti kaip viena destruktyviausių sektų. o kas gi čia blogo? bigsmile.gif tik jų vaikų tai vat gaila.
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 05 18, 00:13)
Vaižgante,

tai gal tu ir esi viena iš anastasiukų  bigsmile.gif  ir priimi visą kritiką asmeniškai?

Nežinau, na nežinau, bet kai pagalvoji logiškai, tai suvoki, kad kiekvienas hiper yra blogai.

Nereikia suabsoliutinti, nepriimti kitokios nuomonės, atsiriboti nuo kitaip mąstančių, arba NET kritikuojančių Anastasijos mistines galias. Čia jau išvis galima gauti net ne pluta, bet kūju per galvą.

O geriau pamąsčius - na ir briedo ten tose knygelėse prirašyta, bet kaip puikiai žmones "užkabina", smegeninės net ne vienam suminkštėjo. Ir net ne vienas šioje temoje in real minimas.

Kažkada mes pažinojojme sveikai mąstančius, žemiškus žmones, kol jie nesimetė į kraštutinumus.
Aš neįsivaizduoju, kaip būčiau gyvenusi 9m2 molinėje trobelėje be elektros ir elementaraus bendravimo, bet SAVO žemės lope... Tai kas tada man tėvai? žvėrys be širdies? Išmesti tokio amžiaus vaiką mūsų civilizacijos lygyje vienišiaus daliai???
Gal ir šitą paneigsi, Vaižgante? Juk taip yra, aš kalbu apie realų dalyką. Ir tu žinai apie ką!

Ir tokių faktų yra daug.
Kad ir Jono šeimyna jo apvaliame šiaudų name.
Kas parašyta viename saite?
- "Kada nors jo name bus ir šilta, kai jis jį pabaigs".
O vaikai tai šiandien gimdomi.

Apie gimdymus...
Gerai, kad gerai pakol kas tie gimdymai vyksta namuose, bet jei kokia patalogija ar vaisius pasisuktų? Tada net greitosios neišsikviestų, nes medicinos įstaigos telepatinio minčių priėmimo nemoka...

Ir dar daugybė nesąmonių vyksta toje sektoje. Fanatizmas totalus...

as irgi vaika gimdziau namie ir ne viena tokia esu. tiesa pribuveja buvo, be to jutau, kad viskas bus gerai - jei buciau turejusi abejoniu, nebuciau taip dariusi. ir stai jam astuoneri metai, auga sau sveikas ir laimingas. pries astuonerius metus apie tokius anastasijiecius ne kalbu nebuvo - speju, kad ne knygos ko gero isvesrstos nebuvo... g.gif zodziu ne vien anastasijieciai vaikus namie gimdo...
o del siaudiniu namu - geras daiktas, bet as nestatyciau. man patinka is molio plytu vis tik mirksiukas.gif nors teko pabuti tame siaudiniame Jono name - vidury ziemos tiesa sakant. nepastebejau, kad butu salta... schmoll.gif ai tiesa berods ir elektra buvo, nepamenu gerai. o gal tiesig ziemos vakaras buvo ilgas ir sviesus mirksiukas.gif
tiesa saknant manau, akd kiekvienas gyvena taip kaip jam atrodo teisinga ir gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omega: 20 gegužės 2007 - 22:21
QUOTE(p. Kikimora @ 2007 05 19, 20:49)
bet labai nepatinka Lietuvos saugumui. buvo kilęs nemenkas skandalas kad šitie "neblogi žmonės" dirba Visagino atominėje. ir stengiasi savus įdarbinti.  bigsmile.gif  tikriausiai savo vertybėmis ruošiasi pakesiti elektrą.
Beje, ne vienos šalies pripažinti kaip viena destruktyviausių sektų. o kas gi čia blogo?  bigsmile.gif tik jų vaikų tai vat gaila.

Kas ten su ta Visagino atomine tai nieko nezinau.Ar buvo kur rasyta? O ko tu vaiku gaileti- gyvena priziureti,i mokslus leidziami.Negyvena jie ten zeminese, namus turi.
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2007 05 21, 16:13)
O ko tu vaiku gaileti- gyvena priziureti,i mokslus leidziami.Negyvena jie ten zeminese, namus turi.

Taip jau yra, kad sektantai savo vaikus auklėja kiaurAI ŽIŪRĖDAMI TIK Į SAVO TIKĖJIMĄ. ne šiaip sau tokios sektos vadinamos destruktyviomis. jos veikia ir suaugusius žmones neigiamai, juo labiau vaikus, vaikai tiesiog žalojami.

p.s. apie visarioniečius buvo rašyta prieš porą metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p. Kikimora: 21 gegužės 2007 - 15:24
Pažįstu daug žmonių, priklausančių anastasiukams ir žinau, kad dauguma jų savo vaikus leidžia į Valdorfo mokyklą. Be to, ten yra besidominčiųjų humanistine pedagogika "frakcija". Lietuvoje iš tiesų yra daugybė tėvų, žalojančių savo vaikus, kad ir tie, kurie išvažiuoja dirbti užsienin ir savo vaikus palieka likimo valiai. Neturiu garbės pažinoti nė vieno anastasiuko, žalojančio savo vaikus. Dauguma jų priklauso ne tik anastasijiečiams, bet ir reikistams, gyvenimo menui ir t.t., taigi yra sektantai kvadratu arba kubu biggrin.gif
Atsakyti