Įkraunama...
Įkraunama...

Anastasijos bendraminčiai

QUOTE(elij`a @ 2006 10 14, 11:40)
Sveiki, rašau darbą apie naujus religiniu judėjimus, gal jūs žinote tarkim ir apie Anastazijos (Skambančio kedro) poveikį žmogui socialinę įtaką ir apskritai poveikį naujo religinio judėjimo požiurį į visa kas supa aplink (šeimą, vaikus, gyvenimą, įsipareigojimus), ar internetinius psl., būčiau labai dėkinga Jums.

Labai keista, kad religiniu judėjimu pavadinai Megrė knygas ir inernetinius pusl. Kažkaip man tai nesiasocijuoja su religijomis g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2006 10 15, 22:16)
Labai keista, kad religiniu judėjimu pavadinai Megrė knygas ir inernetinius pusl. Kažkaip man tai nesiasocijuoja su religijomis  g.gif .

na, aš visai čia "žalia" bet taip įvardija "Naujieji religiniai judėjimai" blush2.gif
Atsakyti
Na skaičiau aš tas knygas apie anastzija, nes šiaip įdomu buvo, bet man jos jokio poveikio nepadarė...
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 10 18, 13:50)
Na skaičiau aš tas knygas apie anastzija, nes šiaip įdomu buvo, bet man jos jokio poveikio nepadarė...

Skaitau tą forumą ne pirmi metai. Netempia jie ten už ausų kiekvieną užėjusį. Tiesiog verda savo sultyse ir teik. MAn jie per daug primityvūs. O gal kam atrodo pats tas ko reikia. Kiekvienam savo. Jei žmonės dėmesingi ten vienas kitam- tai kažkas nuo to jausčiasi laimingas. Nepanašūs jie man į pinigus siurbiančią sektą. Nors kas žino. g.gif
Atsakyti
Čia vieno kunigo - egzorcsto nuomonė
Taip pat yra rusų autoriaus Vladimiro Megre knyga "Anastasija". Atrodytų, rašo apie labai gražius dalykus: kaip mylėti Dievą, žmones, gamtą. Per tą knygą kuriasi klubai. Tačiau kažkas yra ne taip, nes per "Anastasiją" žmonės apsėdami. Galimas dalykas, kad knygoje užkoduoti kažkokie žodžiai juos skaitant originalo kalba.
Atsakyti
Matyt, tas kunigas egzorcistas pats turi rimtų problemų smile.gif
Anastasija yra labai aukšto dvasinio lygio asmuo. Ir ne mums, mirtingiesiems, viską suvokti...
Atsakyti
QUOTE(raganyte @ 2005 08 24, 11:27)
Vieną dieną mano mama pradėjo gauti žinutes, kur buvo ieškoma Anastasijos bendraminčių, klausiama kur ir kada vyksta susitikimai ir pan. Kai visa tai atsibodo, ji pradėjo klausinėti tų žmonių iš kur jie gavo jos tel nr. Pasirodo mano mamos tel nr įdėtas į skelbimą kažkokioje knygoje. Dabar pastebėjau, kad ji pradėjo domėtis, kas tai per klubas ir kas ta Anastasija. As bijau, nes mano mama labai jautri ir patikli, bijau kad neisitrauktų į šitą klubą. Gal jūs žinote, kas tai yra ir ar tai nepavojinga, ar tai nėra dar viena sekta?

Siūlyčiau pasiskaityti Vladimiro Megre knygas apie Anastasija ir ka ji skelbia. Jas rasi ezoterikos knygyne. Ir butinai perskaityk, nes kitaip nesuprasi savo mamos. O tavo mama tikiuosi pasikeis ir tik į gera. Lietuvoje yra daug Anastasijos pasekėjų jau visas Gojaus kaimas yra įsikūręs. Aš perskaičiau beveik visas tas knygas ir jose labai daug tiesos ir gėrio, deja per mažai valios ir noro turiu kazka keisti ir gyventi kitaip, bet džiaugiuosi už tavo mamą, kad ji kazką daro ir domisi.
Atsakyti
Ir aš net ne vieną anastasiuką "gyvai" pažįstu.
Tik kad su jais kartais bendrauti - kaip su televizoriumi kalbėti (taip jų forume kažkas parašęs apie juos)

Skaičiau visas knygas, pirmasias - pačiai buvo įdomu, paskui kelis metus neteko paimti į rankas, paskutines - jau kaip poreikį - kaip galima kalbėti apie KAŽKĄ, ko neskaitei? Tad visos perskaitytos.

Susidarė gana keista nuomonė - pirmiausia buvo nuojauta, kad kažkas ne taip, kurią laikui bėgant gyvenimas patvirtino. Įrodymus pateikė televizija, internetas, spauda. Keletu pasidalinsiu.

* Megre - jis pasirodo net ne Megre, bet Puzakovas.
* Ne jis knygas rašo, tik atstovauja autoriaus pareigose. Pats prispažino. Skaičiau jo pasisakymus ir intervju kažkokiame rusų leidinyje.
* Ekspedicijos net į taigą rengiamos Anastasijos ieškoti - na kur tu skersvėjį pagausi? Literatūrinio herojaus in real juk nesurasi...
* Gyvenvietės Rusijoje nepasiteisina... Teisingai Šiaurė parašė - miršta daug žmonių badu ir pan. Bet kažkam naudinga astakomybę nusimesti (Rusijos valdžią omeny turi).
* Taigoje gyvena tūla madam Anastasija, kurios prototipas aprašytas knygose. Moteris Megre padavė į teismą, tad byilnėjasi dėl autorinių teisių į "personažą" smile.gif))
* Knygose aprašytos mintys - nenaujos, daugiausia gana keistai sudėtas plagiatas, nes ekologinė tema jau ne pirmus metus pasaulį domina, tik KONCEPCIJA, kaip visa tai pateikiama... Čia jau anastasietiškai...

Va kur visas "kablys" - totalus apsąmonės programavimas. (kaip tai knygose pateikiama ir veikia, kažkur turiu infos, jei rasiu, įdėsiu). Jei žmogus silpnesnis, jis, kaip temos pradžioje minima anksčiau Vilniuje gerai žinota architektė, pameta galvą, "stogas pavažiuoja", ir nusikelia į kaimo glūdumą su visais vaikais, gauna baudas už tai, kad išsilavinusi dama neleidžia vaikų į mokyklą ir t.t. Jei asmenybė stipri, gali ir į klubą vaikščioti, ir knygas skaityti - tokio nepaveiks. Smalsumą patenkins, ir tiek.

Ekologinės gyvenvietės - dalykas geras. Pritariau, pritariu ir pritarsiu.

Tik... g.gif

Jei nebūtų visi "argumentai" tik tokio pobūdžio - "anastasija pasakė" - būtų gal ir įdomu.

biggrin.gif Beje kitaip mąstantys iš jų saitų ... baninami. censored2.gif Nesvarbu, rusų saitas, ar mūsų tautiečių. Matomai, tokia tvarka - nepritari - eik von! Ir gyvenimas ten verda ramus tik tų, kurie pritaria, tarpe. g.gif

Įdomūs žmonės ten renkasi, stato įdomius namukus, tourist5.gif apsigyvena žeminėse, kaip partizanai, ir t.t.
Bet kad fanatizmu dvelkia jų mąstymas, tai faktas.

Man "kažkodėl" ir televizoriaus reikia, ir skalbimo mašinos, tad visiškai nenoriu eiti skalbti vidury žiemos žlugto upėje (naftos teršalus prastumdžiusi). Bet kiekvienam savo
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 10 24, 11:30)
Matyt, tas kunigas egzorcistas pats turi rimtų problemų  smile.gif
Anastasija yra labai aukšto dvasinio lygio asmuo. Ir ne mums, mirtingiesiems, viską suvokti...

ОПЯТЬ ДВАДЦАТЬ ПЯТЬ, КТО ТАКАЯ АНАСТАСИЯ doh.gif -- ЭТО МУЖЧИНА, СУДИМЫЙ ЗА МОШЕЙНИЧЕСТВО, ДЕНЬГИ ИДУТ ЧЕРЕЗ КРИМИНАЛ И НАДО СОВЕСТЬ ИМЕТЬ ДУРИТЬ ТАК ЛЮДЕЙ В ЛИТВЕ, ИЛИ КТО-ТО БОБЫ ХОРОШИЕ ПЛАТИТ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2007 05 13, 02:43)
ОПЯТЬ ДВАДЦАТЬ ПЯТЬ, КТО ТАКАЯ АНАСТАСИЯ doh.gif  -- ЭТО МУЖЧИНА, СУДИМЫЙ ЗА МОШЕЙНИЧЕСТВО,  ДЕНЬГИ ИДУТ ЧЕРЕЗ КРИМИНАЛ И НАДО СОВЕСТЬ ИМЕТЬ ДУРИТЬ ТАК ЛЮДЕЙ В ЛИТВЕ, ИЛИ КТО-ТО БОБЫ ХОРОШИЕ ПЛАТИТ g.gif

ne tame reikalas. Nebūtina lietuviui nei babkių mokėti, jam smegeninė ir už dyką skysta tongue.gif

Čia savų kvailių užtenka, kurie visu tuo šveeeentai tiki - jei ne pagal Anastasiją, reiškia tu esi debilas ir visų priešas!

Į Minską į susitikimus su Megre važinėja, paskui negi netikėsi tokiu žmogumi, taip gražiai susitikime knygą atpasakojančiu, jei net į užsienį važiuota, babkės už visas ir susitikimą mokėta... Reikia tikėti. Ir su tokiais diskutuoti - na ką tu televizoriui išaiškinsi - jis savo varo, o jei kanalas nepersijungia, ir varys wink.gif

Lietuvoje jau kedrovnikus bando užveisti, bet sibirinė pušelė pasirodo nenori pabaltijo dirvose augti.

O tu... Šiaurė Šiaurė wink.gif Vakaruose mes, bet rytietiškai dūrinamas narodas leidžiasi thumbup.gif

Pasižiūrėk anastasija.lt saite, forume paskaitinėk, pamatysi kas darosi - arba plaukai šiaušis, suvokiant dūrinimo mąstą, arba skaniai pasijuoksi iš tavo tautiečių lengvabūdiškumo.

Beje šiandien Lietuvos TV rodė Družko vedamą rusų laidą "nepaaiškinama, bet faktas, joje būtent apie vieną verslininką, buvusį rusų milijonierių kalbėjo, kuris su visa šeima į savo "rodovoje pomestije" į Sibirą iš Maskvos gyventi su visais 5 vaikais išvažiavo. Vienintelio sakinio neišgirdau - "mes gyvename pagal Megre knygas". O tas taip aiškiai jautėsi. Vaikus gimdo namuose, vaikų į mokyklą neleidžia ir neleis, daktarų nepripažįsta ir t.t.
Tik kur milijonai dingo??? Ko dabar taip sunkiai gyvena???
Atsakyti
Zmones atsipeikekit. Jei zmogus masto ir mato pasauli kitu kampu tai dar nereiskia ,kad jis sektantas. Kiek teko bendraut su Anastasijieciais- visai normalus zmones.Nesutikau ne vieno kuris neleidzia vaiku i m-la, atsisako mediku pagalbos. Ir ne vien kedriukus jie sodina ,sodina ir kitu medziu sodinukus.O ar daznas galim pasigirti kad pasodinom nors viena medeli?
Nesu Anastasijieciu klubo nare,bet Megre knygas skaiciau,patiko. Ir man visai neidomu kas parase ta knyga svarbiausia mintys issakytos joje. Ir su Anastasijieciais bendraut visai nesunku,visai jie ne televizoriai-jie eina i zmogu su atvira siela. O mes priprate uzantyje nesiotis akmeni. Gal jau laikas tuos akmenis ismest ir priimt zmogu toki koks jis yra ...
Atsakyti
Ritutėle,
tai kad ir anastasiukai net ne po plytą užantyje kartais turi. Net ne akmenį, o kažką skaudesnio.

Ekologija ir fanatizmas - ne tas pat. Aš esu už ekologiją, bet ne už kraštutinumus ir fanatišką tikėjimą literatūrinio herojaus egzistavimu, ne apie vadovavimąsi mistinės (sugalvotos, sukurtos, įvaizdžio) Anastasijos burtais ir patarimais.

Ne viskas ten taip gražu, kaip piešiama...

Beje - įsiklausyk į Šiaurės žodžius, ji teisingai sako - Rusijoje jau net ne vienas mirė, tapęs TIK anastasiuku.

Papasakok, Šiaure, daugiau apie tai, ko mūsų TV Lietuvoje neparodo ar ko mūsų spauda nerašo, nes mūsuose tas judėjimas pakol kas dar ne tokio plataus mąsto.
Tu daugiau informacijos turi. Lauksim.
Atsakyti