QUOTE(raganyte @ 2005 08 24, 11:27)
Vieną dieną mano mama pradėjo gauti žinutes, kur buvo ieškoma Anastasijos bendraminčių, klausiama kur ir kada vyksta susitikimai ir pan. Kai visa tai atsibodo, ji pradėjo klausinėti tų žmonių iš kur jie gavo jos tel nr. Pasirodo mano mamos tel nr įdėtas į skelbimą kažkokioje knygoje. Dabar pastebėjau, kad ji pradėjo domėtis, kas tai per klubas ir kas ta Anastasija. As bijau, nes mano mama labai jautri ir patikli, bijau kad neisitrauktų į šitą klubą. Gal jūs žinote, kas tai yra ir ar tai nepavojinga, ar tai nėra dar viena sekta?
Siūlyčiau pasiskaityti Vladimiro Megre knygas apie Anastasija ir ka ji skelbia. Jas rasi ezoterikos knygyne. Ir butinai perskaityk, nes kitaip nesuprasi savo mamos. O tavo mama tikiuosi pasikeis ir tik į gera. Lietuvoje yra daug Anastasijos pasekėjų jau visas Gojaus kaimas yra įsikūręs. Aš perskaičiau beveik visas tas knygas ir jose labai daug tiesos ir gėrio, deja per mažai valios ir noro turiu kazka keisti ir gyventi kitaip, bet džiaugiuosi už tavo mamą, kad ji kazką daro ir domisi.