Įkraunama...
Įkraunama...

Anastasijos bendraminčiai

QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 21, 18:59)
Dauguma jų priklauso ne tik anastasijiečiams, bet ir reikistams, gyvenimo menui ir t.t., taigi yra sektantai kvadratu arba kubu  biggrin.gif

O va čia sutinku su tavim, Vaižgante, visu 100!

Kvailumas vienas nevaikšto... Traukia daugiau, tai ir kvadratinasi.

Beje - verslas yra verslas, pareigos pareigomis, bet net ne viena valdorfinės mokyklos mokytoja man kategoriškai neleido sūnaus leisti į jų mokyklą. Pasakė - jis per protingas vaikis, kad padarytum "keistuoliu". (to žodžio, kurį pasakė - nekartosiu). Ir taip atkalbinėjo ne vien vilnietės, bet ir Kauno valdorfistės. Valdorfo "geštalt pedagogie" aš domėjausi nepaviršutiniškai, tad nuomonę turiu svarią.

Valdorfo mokykla - masonų ložės kūrinukas, ir ji populiarinama visame pasaulyje. Tai - labai vieša paslaptis.

Ščetinino mokykla, taip bandoma įempti į Lietuvą - blyn! juk internatinis vaikų "dresavimas" - ne pats geriausias mokymo metodikos pavyzdys. Vaikus atskirti nuo šeimos - kas jie tampa? Visuomenės dalimi, bet ne šeimos vaikais. Turinčios vaikų, mane supras.

Bet kiekvienam savas kryžius ar problemos. Kas ką nori, tas tegul taip ir daro, tik kitaip mąstantiems ant nuospauadų lai nelipa, nes kai skauda, darosi nepatogu, o kai nepatogu - krataisi...

Jaučiu, kad šioje temoje daugiau stengsiuosi nerašyti. Televizorius yra televizorius, ir su juo nekalbama (jei protas sveikas) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 05 21, 23:00)
O va čia sutinku su tavim, Vaižgante, visu 100!

Kvailumas vienas nevaikšto... Traukia daugiau, tai ir kvadratinasi.

Beje - verslas yra verslas, pareigos pareigomis, bet net ne viena valdorfinės mokyklos mokytoja man kategoriškai neleido sūnaus leisti į jų mokyklą. Pasakė - jis per protingas vaikis, kad padarytum "keistuoliu". (to žodžio, kurį pasakė - nekartosiu). Ir taip atkalbinėjo ne vien vilnietės, bet ir Kauno valdorfistės. Valdorfo "geštalt pedagogie" aš domėjausi nepaviršutiniškai, tad nuomonę turiu svarią.

Valdorfo mokykla - masonų ložės kūrinukas, ir ji populiarinama visame pasaulyje. Tai - labai vieša paslaptis.

Ščetinino mokykla, taip bandoma įempti į Lietuvą - blyn! juk internatinis vaikų "dresavimas" - ne pats geriausias mokymo metodikos pavyzdys. Vaikus atskirti nuo šeimos - kas jie tampa? Visuomenės dalimi, bet ne šeimos vaikais. Turinčios vaikų, mane supras.

Bet kiekvienam savas kryžius ar problemos. Kas ką nori, tas tegul taip ir daro, tik kitaip mąstantiems ant nuospauadų lai nelipa, nes kai skauda, darosi nepatogu, o kai nepatogu - krataisi...

Jaučiu, kad šioje temoje daugiau stengsiuosi nerašyti. Televizorius yra televizorius, ir su juo nekalbama (jei protas sveikas) wink.gif

Taigi,taigi visarionieciu atvykima ir susitikimus lietuvoje organizavo gyvenimo menieciai. "sektantai kvadratu" pagal kai kuriuos. Ir vistiek ka kiti besakytu as apie juos ,anastasijiecius, reikistus turiu savo nuomone kuria susidariau pati pabendravus su tais zmonemis. Ir geriau jau pabusiu televizorium ...
O apie mokyklas- tai jau kokios musu valstybines mokyklos idealios, kaip nuostabiai paruosia vaikus geriau jau nekalbekim apie tai. Anadien pati 3 mustukus atitraukiau nuo vieno pramusta nosim vaiko. viskas vyko po direktores langais kuri tesugebejo pasakyt ,kad tuos mustukus zino ,bet niekuom padet negali.
Atsakyti
Aš pati esu reiki meistrė ir sūnų leidžiu į Valdorfo mokyklą ir net baigiau gyvenimo meno kursus. Galit pradėti į mane mėtyti supuvusiais kiaušiniais. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 22, 19:06)
Aš pati esu reiki meistrė ir sūnų leidžiu į Valdorfo mokyklą ir net baigiau gyvenimo meno kursus. Galit pradėti į mane mėtyti supuvusiais kiaušiniais.  lotuliukas.gif

Mėtyti? o kam?

Kiekvienas kvailioja kaip nori. Tau toks "sportas" patinka, kitam - narkotikai ar alkoholis, man - su jumis liežuviu (ar klaviatūra) pasiplakti smile.gif))))

Sėkmės Gyvenimo kely. Kiekvienas renkamės savus akmenėlius iš po kojų... sunglasses2.gif
Atsakyti
Rima*, visi Tavo postai labai kategoriški. Ar Tavo tiesa - pati teisingiausia? O visi, kurie nepritaria, yra klystantys? g.gif

Na, aš, atrodo, esu sektantė kubu. lotuliukas.gif Bet laiminga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 05 24, 06:10)

Na, aš, atrodo, esu sektantė kubu. lotuliukas.gif  Bet laiminga. 4u.gif [/color]

Aš irgi. Mane labai sujaudino ieškančiųjų palyginimas su narkomanais. Jie irgi ieško, tik astraliniam pasaulyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 24, 08:53)
Aš irgi. Mane labai sujaudino ieškančiųjų palyginimas su narkomanais. Jie irgi ieško, tik astraliniam pasaulyje  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif ai, merginos, nesureikšminam visko, gerai? Nes kartais liežuvį į tarką pasikasyti visai smagu wink.gif

Gal mano postai ir atrodo kategoriški, bet ir tu, Gytare, kartais tokia būni ar atrodai... wink.gif
Visi mes turime ką pasakyti, ir nuomonė - ne išskaityta, bet greičiau - išgyventa, išjausta ar subręsta tokią ją turėti.

Kaifuokim, kai atsiranda lygiavertis diskusijų partneris, su kuriuo papliurpti... miela ir linksma. O gal "protą pramankštinti" gaunasi 4u.gif . OK?

P.s. O su narkomanais aš susiduriu "gyvai" darbe, nedažnai, bet pasitaiko. Jie tokie kompleksuoti, gana žiaurūs ir REIKALAUJANTYS MEILĖS, ir visa tai bando užslopinti kvaišalais. (bet apie tai nekalbėsiu, bent dabar, užknisusi tema) doh.gif
Atsakyti
Ok, Rima*, gyvenam draugiškai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 05 24, 15:08)
Ok, Rima*, gyvenam draugiškai. 4u.gif

Kaip gerai ,kad gyvensim draugiskai thumbup.gif nes jau buvau nusigandus kad ir mane uzmetys ...
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2007 05 30, 13:58)
Kaip gerai ,kad  gyvensim draugiskai  thumbup.gif nes jau buvau nusigandus kad ir mane uzmetys ...

thumbup.gif Vakar labai skanių pyragaičių pirkau.

Metu!

Gaudyk wink.gif drinks_cheers.gif

P.s. kol atskris, gali užkaisti kavos 4u.gif kartu pasivaišinsim!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 31 gegužės 2007 - 09:28
Seniai taip reikėjo mirksiukas.gif Gal beplepant į savo kurią nors sektą priviliosiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau savo sektą pareklamuot. ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti