Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

Mergaites, ka galetumete patart is YSL pudryciu? kazkaip siuo metu uzsimaniau kanors ismeginti butent sios firmos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 24, 20:27)
Kazkaip uzsimaniau isbandyti kazka is Clinicue pudryciu skirtu misriai odai, gal kuri bandete, patarkit ka geriau rinktis, siandien nespejau uzeiti nei i douglasa nei i kristiana, o rytoj leksiu kazka pasibandyti g.gif

Man Clinique nepatiko, nes ne tai kad neislaike matiskumo, bet veidas dar riebesnis atrode, nei paprastai. Bandziau superbalances. Bet spalvos ju tai grazios.
Atsakyti
Clinique stay true labai gerai islaikom matiskuma, taciau praktiskai visai nemaskuoja.
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 25, 11:18)
Aciu Astriai ir pro rase uz atsakymus, reikes douglase isipilt ka nors is clinicue i indelius tada pakomentuosiu kaip mano veidas su jomis jauciasi 4u.gif
Papildyta:
Primink koki numeriuka spalvos pirkai g.gif nes bent jau Kaune nebuvo testerio 3 numerio spalvai  biggrin.gif tai kazkaip rizikinga pirkti nes is paziuros ir 2 spalva atrodo labai tamsi, o isitepus veida gaunasi i baltuma doh.gif

3 tikrai nera tamsus, labai prisitaiko prie veido spalvos - nors pakuotej atrodo tamsokas mirksiukas.gif As dabar neidegus, bet man puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 04 25, 13:11)
Man Clinique nepatiko, nes ne tai kad neislaike matiskumo, bet veidas dar riebesnis atrode, nei paprastai. Bandziau superbalances. Bet spalvos ju tai grazios.

Ne tauku ant veido man tikrai nereikia, o su kuria pudryte tau cia taip atsitiko g.gif
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 25, 13:36)
3 tikrai nera tamsus, labai prisitaiko prie veido spalvos - nors pakuotej atrodo tamsokas mirksiukas.gif As dabar neidegus, bet man puikiai tinka smile.gif

Reikes pabandyti jei tures testeriuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 25, 11:18)
Aciu Astriai ir pro rase uz atsakymus, reikes douglase isipilt ka nors is clinicue i indelius tada pakomentuosiu kaip mano veidas su jomis jauciasi 4u.gif
Papildyta:
Primink koki numeriuka spalvos pirkai g.gif nes bent jau Kaune nebuvo testerio 3 numerio spalvai  biggrin.gif tai kazkaip rizikinga pirkti nes is paziuros ir 2 spalva atrodo labai tamsi, o isitepus veida gaunasi i baltuma doh.gif

Pirma pirkau, sviesi mano oda, vos vos galetu but sviesesne pudra- bet is esmes ji labai prisitiakanti, o be to vasara ateina.. Kaune, bent Huperi tai buvo 3as tikrai mastau.gif nes man pirmo labai ieskojo, tai tikrai rado.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 04 25, 16:01)
Pirma pirkau, sviesi mano oda, vos vos galetu but sviesesne pudra-  bet is esmes ji labai prisitiakanti, o be to vasara ateina.. Kaune, bent Huperi tai buvo 3as tikrai mastau.gif nes man pirmo labai ieskojo, tai tikrai rado.

Parsinesiau is Douglaso isipylus EL 03 nnumeriuka ir clinicue superfit, rytoj bandysiu ziuresiu kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 25, 15:57)
Parsinesiau is Douglaso isipylus EL 03 nnumeriuka ir clinicue superfit, rytoj bandysiu ziuresiu kas gausis  smile.gif

good.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi Clarins krempudra. Visą dieną laksčiau, buvo labai karšta, aš visa šlapia, o veidas pirmą kartą gyvenime tokioj situacijoj neriebaluotas ax.gif Niekas nenubėgo, kaip ryte pasitepiau, taip pat atrodanti ir grįžau bigsmile.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 25, 12:36)

EL 3nr. atsukau testerį ir vėl užsukau, labai labai tamsus pasirodė, tas pats buvo ir su 2nr. doh.gif Bet jei sakot, kad užsitepus nušviesėja, reiks eit dar kartą bandyt tepliotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 26, 14:48)
Labai džiaugiuosi Clarins krempudra. Visą dieną laksčiau, buvo labai karšta, aš visa šlapia, o veidas pirmą kartą gyvenime tokioj situacijoj neriebaluotas ax.gif  Niekas nenubėgo, kaip ryte pasitepiau, taip pat atrodanti ir grįžau bigsmile.gif
EL 3nr. atsukau testerį ir vėl užsukau, labai labai tamsus pasirodė, tas pats buvo ir su 2nr. doh.gif  Bet jei sakot, kad užsitepus nušviesėja, reiks eit dar kartą bandyt tepliotis g.gif

man EL visi numeriukai tamsus pasirode- net ir 1 uztepus ant rankos kazkaip nuryzeja, ir ryskiai skirias nuo likusios odos. nusprendziau nieko geriau neieskot ir vasarai pirkt tamsesni Clarins pudrytes numeriuka, tikrai liuxine pudra riebiaodems thumbup.gif dabar tik reik susirast is kur pigiau parsisiust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 26, 15:12)
man EL visi numeriukai tamsus pasirode- net ir 1 uztepus ant rankos kazkaip nuryzeja, ir ryskiai skirias nuo likusios odos. nusprendziau nieko geriau neieskot ir vasarai pirkt tamsesni Clarins pudrytes numeriuka, tikrai liuxine pudra riebiaodems thumbup.gif  dabar tik reik susirast is kur pigiau parsisiust ax.gif

Man ant rankos EL 1nr. gerai atrodė, bet galvoju kai vasarą įdegsiu, tai per šviesus bus g.gif 2nr. ir 3nr. pasirodė labai tamsūs, 4nr. net nebeliečiau biggrin.gif
Dėl Clarins, pritariu, kad liuks pudra riebios odos savininkėms drinks_cheers.gif Jei rasi kur pigiau parsisiųst, duok žinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 26, 14:48)
Labai džiaugiuosi Clarins krempudra. Visą dieną laksčiau, buvo labai karšta, aš visa šlapia, o veidas pirmą kartą gyvenime tokioj situacijoj neriebaluotas ax.gif  Niekas nenubėgo, kaip ryte pasitepiau, taip pat atrodanti ir grįžau bigsmile.gif
EL 3nr. atsukau testerį ir vėl užsukau, labai labai tamsus pasirodė, tas pats buvo ir su 2nr. doh.gif  Bet jei sakot, kad užsitepus nušviesėja, reiks eit dar kartą bandyt tepliotis g.gif

siandien pasitepliojus su EL 3 numeriuku, tai patikekit tikrai ji netamsi, as sviesiaode, labai gerai pasiskirsto, labai lengvas ir svelnus veiukas su ja, bet nesuprantu tu matiniu pudru teksturos jei matiskuma islaikanti ir lengva tai butinai labai mazai maskuojanti ir ant veido matosi visi nelygumai, spuogeliai doh.gif
bet jauciu reikes ciupti sia, vasarai tokios pudros manau nepakeiciamos rolleyes.gif

o jei kalbant apie clarins, atsimenu diskutavot apie sia pudra, bet gal galit priminti savybes ir pavadinima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluziukas: 26 balandžio 2009 - 16:04