Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(Malena @ 2009 04 26, 19:28)
As ir Sarmoj ir Douglas maciau kaina 125lt 4u.gif

Tai gal atpigo biggrin.gif Net dėl įdomumo čekį susiradau, tikrai mokėta 129Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 26, 22:52)
Tai gal atpigo biggrin.gif Net dėl įdomumo čekį susiradau, tikrai mokėta 129Lt smile.gif

Tikiu,kad atpigo.krize juk.Galejo ir labiau atpigt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 24, 15:30)
Kokia oda?

Misri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 26, 18:49)
kristianoj 125lt 4u.gif

drinks_cheers.gif mokejau tiek, pirkau 07 numeriuka, ryt isibandysiu kaip reikiant, pirmas ispudis neblogas, tikrai daug fainesne nei EL wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 27, 20:39)
drinks_cheers.gif mokejau tiek, pirkau 07 numeriuka, ryt isibandysiu kaip reikiant, pirmas ispudis neblogas, tikrai daug fainesne nei EL wub.gif

Lauksim atsiliepimų smile.gif
Kuom pasirodė fainesnė nei EL? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 27, 21:39)

ojej kokia tu greita bigsmile.gif ar nors normaliai ant veido isbandei ? man irgi idomu, kaip patiks. beje kokia tavo oda? as tai kai bunu nusausejus ta pudra pamaisau su kita kokia truputi, arba riebesni krema uzsitepu, kad neparyskintu nusausejimu ax.gif
Atsakyti
O as atradau labai gerai maskuojancia pudra GOSH, bet ji tokia sunkoka veidui, tad vis dar esu paieskose lengvai kasdieninei pudrytei g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 27, 21:59)
ojej kokia tu greita bigsmile.gif  ar nors normaliai ant veido isbandei ? man irgi idomu, kaip patiks. beje kokia tavo oda? as tai kai bunu nusausejus ta pudra pamaisau su kita kokia truputi, arba riebesni krema uzsitepu, kad neparyskintu nusausejimu ax.gif

cia apie kuria?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 28, 10:38)
cia apie kuria?

apie clarins truly matte(teint eclat mat) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 28, 10:39)
apie clarins truly matte(teint eclat mat)  ax.gif

buciau as ja griebus, bet spalvu nera graziu is rudesniu tonu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 28, 13:04)
buciau as ja griebus, bet spalvu nera graziu is rudesniu tonu  schmoll.gif

gaila verysad.gif as irgi apie ja masciau ax.gif negi nera graziu spalvu???? g.gif
Turiu nulekti pasiziureti gal rasiu ka nors tinkamo
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 04 28, 13:43)
gaila verysad.gif as irgi apie ja masciau ax.gif negi nera graziu spalvu???? g.gif
Turiu nulekti pasiziureti gal rasiu ka nors tinkamo

man pvz. 7 numeriukas tikrai grazus ax.gif 8 toks irgi nieko- tik jame siek tiek raudonumo labiau o ne gelsvumo, kam tinka. o is dar tamsesniu tai gal 9,5 ir 10 tokie rudi atrodo- cia tinklapy clarins paziurejau ax.gif
Atsakyti