Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

Šiandien pudrų išbandymo diena biggrin.gif
Išbandžiau Matis Radiant Foundation. Tai man ji pasirodė per sunki, stiprokai maskuojanti. Bijau, kad veidas gali būti kaip su kauke.
Tai pasirinkau Estee Lauder Double Wear Light. Jau praėjo kokios 8 val. nuo pasidažymo, bet pudra dar vietoj ir kakta neblizga ax.gif nu žiūrėsim kaip bus toliau g.gif
Atsakyti
Mimoza,
o koks tavo odos tipas? Mano dabar dehidratuota odytė, tai visos išlaikančios matiškumą (tokias labai mėgstu smile.gif ) nebetinka - dėmėm išmėto, nes išsausėjusiose vietose oda šiurkštesnė... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 24, 15:13)
o kokia kanebo naudojai? g.gif

Dienai naodojau lengvute ir skysta Sensai Fluid Finish su SPF15, Nr. 203 (mano natūralios odos spalvos), o vakarui - labiau maskuojancia, matine, tirstesne ir tamsene -Cream Finish Nr. 204.
2 metus žavėjausi šia kosmetika, o dabar kaip išsausėjo oda...Ir nebetinka man abi šios pudros, o nieko net 2 kartus prasčiau atrodančio iki šiol nepavyko atrast...
O gal sausesnei odai tiesiog netinka matinės, todėl ir nerandu sau tinkančios doh.gif ?

Beje, draugė sakė girdėjusi, kad Kanebo apskritai sausina odą, bet aš nelinkus visos bėdos verst būtent šiai kosmetikai: juk puikiai tiko ištisus 2 metus, jei taip jau labai sausintų, jau po poros mėnesių turėjau pajaust.
Nors geriau pagalvojus, kai kurie dermatologai tvirtina, kad kai visko kosmetikoje labai daug (šiuo atveju šilko pagrindu kosmetika pagaminta, aš ir kremus Kanebo naudodavau ), tai oda pripranta ir net nutraukus tų "papildų" vartojimą pati oda aptingsta ir nustoja gamint kažkokias medžiagas. Na čia panašiai kai kremus nuo raukšlių naudoja labai jaunos merginos. Ai, gal ir nusišnekėjau, bet kažkas į tą pusę wub.gif

Atsakyti
mano normali-mišri ax.gif su T zona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tresnaite @ 2009 05 26, 18:51)
Ji tokia skystesne, nenuplaukdavo, bet kadangi mano oda truputi paberia ir demeliu po spuogeliu lieka, tai nlb man uzmaskuodavo ji smile.gif bet siaip ji gera good.gif

Ačiū, reikės išmėginti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 26 gegužės 2009 - 20:33
QUOTE(Žavinga77 @ 2009 05 26, 21:22)
Mimoza,
o koks tavo odos tipas? Mano dabar dehidratuota odytė, tai visos išlaikančios matiškumą (tokias labai mėgstu smile.gif ) nebetinka - dėmėm išmėto, nes išsausėjusiose vietose oda šiurkštesnė... verysad.gif
Papildyta:
Dienai naodojau lengvute ir skysta Sensai Fluid Finish su SPF15, Nr. 203 (mano natūralios odos spalvos), o vakarui - labiau maskuojancia, matine, tirstesne ir tamsene -Cream Finish Nr. 204.
2 metus žavėjausi šia kosmetika, o dabar kaip išsausėjo oda...Ir nebetinka man abi šios pudros, o nieko net 2 kartus prasčiau atrodančio iki šiol nepavyko atrast...
O gal sausesnei odai tiesiog netinka matinės, todėl ir nerandu sau tinkančios doh.gif ?

Beje, draugė sakė girdėjusi, kad Kanebo apskritai sausina odą, bet aš nelinkus visos bėdos verst būtent šiai kosmetikai: juk puikiai tiko ištisus 2 metus, jei taip jau labai sausintų, jau po poros mėnesių turėjau pajaust.
Nors geriau pagalvojus, kai kurie dermatologai tvirtina, kad kai visko kosmetikoje labai daug (šiuo atveju šilko pagrindu kosmetika pagaminta, aš ir kremus Kanebo naudodavau ), tai oda pripranta ir net nutraukus tų "papildų" vartojimą pati oda aptingsta ir nustoja gamint kažkokias medžiagas. Na čia panašiai kai kremus nuo raukšlių naudoja labai jaunos merginos. Ai, gal ir nusišnekėjau, bet kažkas į tą pusę wub.gif

O tai kiek kainuoja sios Kanebo pudros?
Atsakyti
ESLAUDA , būk gerutė parašyk kokį Nr naudoji Lancome Photogenic Luminessence krempudros? ir taipogi Dior purškiamos ,ačiū labai 4u.gif Nes žinau ,kad tinka mums panašios spalvos ,tai pasitikiu tavo patarimu pirkdama internetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 05 27, 13:57)
ESLAUDA , būk gerutė parašyk kokį Nr naudoji Lancome Photogenic Luminessence krempudros? ir taipogi Dior purškiamos ,ačiū labai  4u.gif Nes žinau ,kad tinka mums panašios spalvos ,tai pasitikiu tavo patarimu  pirkdama internetu  mirksiukas.gif

Sveika, tai kad as dabar labai isbalau, visas krempudras pakeiciau i numeriu sviesesnias rolleyes.gif Nors Dior Airflash vistiek siulau nr. 300, nes 400 tai man visai negrazus, bais tamsus schmoll.gif
O Lancome turejau 2 spalvytes - 03 ir 045 bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 27 gegužės 2009 - 15:40
Pagrinde naudoju dvi pudras:l'oerelio true match ir Chanell vitalumiere,paskutiniu metu oda kazko labai atsigavo,tai pudros visai beveik nenaudoju,uztenka vos vos per nosyte link skruostu perbraukti-ir vaizdelis pasitaiso
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 24, 22:50)
drinks_cheers.gif turejau superbalanced - atrodo toks pavadinimas, veidas blizgejo kaip taukais pateptas jau po keliu val bash.gif

O man Clinique superbalanced visai patinka, gerai issilaiko, tik velai vakare kakta ciut blizga, nesausina zandu, nes mano oda misri su T-zona ir zandai serpetoja nuo kai kuriu krem.pudru.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 05 27, 16:37)
Sveika, tai kad as dabar labai isbalau, visas krempudras pakeiciau i numeriu sviesesnias  rolleyes.gif  Nors Dior Airflash vistiek siulau nr. 300, nes 400 tai man visai negrazus, bais tamsus  schmoll.gif
O Lancome turejau 2 spalvytes -  03 ir 045  bigsmile.gif  4u.gif

Labutis 4u.gif ,o kodėl išbalai?
Ačiū labai už atskaymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 05 29, 21:00)
Labutis  4u.gif ,o kodėl išbalai?
Ačiū labai už atskaymus mirksiukas.gif

Neinu i soliariumus rolleyes.gif Ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 29 gegužės 2009 - 21:27
Man siuo metu fainiausia chanel vita lumiere, nusipirkau neziurint i tai, kad mano odele yra misri ir blizgesiukas islenda nuo jos, bet siaip labai maloni jos tekstura ir ta spalvyte "cedar" labai labai faina, zodziu esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti