Mimoza,
o koks tavo odos tipas? Mano dabar dehidratuota odytė, tai visos išlaikančios matiškumą (tokias labai mėgstu

) nebetinka - dėmėm išmėto, nes išsausėjusiose vietose oda šiurkštesnė...
Papildyta:
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 24, 15:13)
o kokia kanebo naudojai?
Dienai naodojau lengvute ir skysta Sensai Fluid Finish su SPF15, Nr. 203 (mano natūralios odos spalvos), o vakarui - labiau maskuojancia, matine, tirstesne ir tamsene -Cream Finish Nr. 204.
2 metus žavėjausi šia kosmetika, o dabar kaip išsausėjo oda...Ir nebetinka man abi šios pudros, o nieko net 2 kartus prasčiau atrodančio iki šiol nepavyko atrast...
O gal sausesnei odai tiesiog netinka matinės, todėl ir nerandu sau tinkančios

?
Beje, draugė sakė girdėjusi, kad Kanebo apskritai sausina odą, bet aš nelinkus visos bėdos verst būtent šiai kosmetikai: juk puikiai tiko ištisus 2 metus, jei taip jau labai sausintų, jau po poros mėnesių turėjau pajaust.
Nors geriau pagalvojus, kai kurie dermatologai tvirtina, kad kai visko kosmetikoje labai daug (šiuo atveju šilko pagrindu kosmetika pagaminta, aš ir kremus Kanebo naudodavau ), tai oda pripranta ir net nutraukus tų "papildų" vartojimą pati oda aptingsta ir nustoja gamint kažkokias medžiagas. Na čia panašiai kai kremus nuo raukšlių naudoja labai jaunos merginos. Ai, gal ir nusišnekėjau, bet kažkas į tą pusę