Įkraunama...
Įkraunama...

**Kremines pudros**

QUOTE(tolla @ 2009 06 03, 11:57)
o kokia pudra tiktu vasarai? ta kuria ziema naudoju kazkaip nesinori tepti, noretusi kokios lengvesnes.. gal kokiu pasiulymu turite?

o tai ziema kuria naudojot?jeigu odos reljefas grazus, nereikia nieko maskuoti galit naudoti,tiesiog krema su spalva ir drekins ir spalva suteiks,tik cia nesavaiminis kremas,cia paprastas drekiklis su spalva
Atsakyti
sakykit, o kaip jus patikrinat kiek dar like pudros, jei ji su dozatorium g.gif bandziau atidaryti, bet nepavyko, bijau nulauzti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 04, 12:15)
sakykit, o kaip jus patikrinat kiek dar like pudros, jei ji su dozatorium g.gif bandziau atidaryti, bet nepavyko, bijau nulauzti blush2.gif

jei permatomas buteliukas - leiskit jai ramiai pastovet apie para ir pamatysit pavirsiaus lygi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 06 04, 13:11)
jei permatomas buteliukas - leiskit jai ramiai pastovet apie para ir pamatysit pavirsiaus lygi smile.gif

mano chanel " matt lumiere" smile.gif zinau, kad yra daug mergaiciu ja bandziusiu ir gal man patars kaip patikrinti, kiek jos dar yra buteliuke blush2.gif
Atsakyti
Labai gundausi isbandyti Lancome Photogenic Lumessence pudryte, gal zinot kokia jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2009 06 04, 18:59)
Labai gundausi isbandyti Lancome Photogenic Lumessence pudryte, gal zinot kokia jos kaina?

160 Lt smile.gif
Atsakyti
user posted image
Šita visai nebloga
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 08, 18:02)
user posted image
Norejau pasiklaust pasiklaust ape sita pudryte daugiau kaip ji maskuoja ir kaip laikosi?Vishy rase,kad skysta,tai turbut nelabai maskuoja?

Norejau paklausti, kokia jos kaina?
Bei daugiau noreciau isgirsti apie guerlain aqva parure. Mano oda sausa, tai kaip suprantu, man ji turetu tikti blush2.gif Kokia jos kaina?
Noriu nusipirkti tokia pudra, kuri butu skirta sausai odai, nesijaustu uztepus ant veido, nebutu "sunki". Perskaiciau visus sitos temos komentarus, bet vistiek neapsisprendziu. Rytoj vaziuosiu i kristiana ir douglasa, gal kartais duotu pabandymui isipilti, kuo labai abejoju g.gif Nezinau, kaip cia reiks issirinkti... 4u.gif
Atsakyti
o as rekomenduoju Clinique superfit makeup , cia toms kurios nemegsta uzsicementuot veido tirsta kremine pudra. sita butent yra labai skysta maskuoja vidutiniskai labai naturaliai atrodo , neriebina veido odos
thumbup.gif
http://www.clinique....CT_ID=PROD90848
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 06 07, 10:35)
Bei daugiau noreciau isgirsti apie guerlain aqva parure. Mano oda sausa, tai kaip suprantu, man ji turetu tikti blush2.gif Kokia jos kaina?
Noriu nusipirkti tokia pudra, kuri butu skirta sausai odai, nesijaustu uztepus ant veido, nebutu "sunki". Perskaiciau visus sitos temos komentarus, bet vistiek neapsisprendziu. Rytoj vaziuosiu i kristiana ir douglasa, gal kartais duotu pabandymui isipilti, kuo labai abejoju g.gif  Nezinau, kaip cia reiks issirinkti... 4u.gif

guerlain aqva parure kaina 160 ji tinka sausai odai, bet jei noretum kad butu ji tokia labiau maskuojanti tai teks nusivilti ji nelabai maskuoja, bet uztat toks veidas gaivus pasidaro, ji lengvai maloniai tepasi bet man bent asmeniskai dydesnio maskavimo noretusi, tad 10 baliai sistemoi ja ivertinciau 8 balams
Atsakyti
Sveikos, atėjau su klausimu toms kas išbandė šias abi pudras: Bourjois 10h sleep effect ir Chanel Teint Innocence. Skaičiau kad jos panašios, pati turiu šią Bourjois ir man ji nėra pakankamai gera, o noriu įsigyt Chanel, taigi ar jos tikrai labai panašios, ar panašus maskavimas? Ne itin sunkios pudros ir ieškau, bet Bourjois maskavimas kiek per mažas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 06 07, 08:35)
Noriu nusipirkti tokia pudra, kuri butu skirta sausai odai, nesijaustu uztepus ant veido, nebutu "sunki". Perskaiciau visus sitos temos komentarus, bet vistiek neapsisprendziu. Rytoj vaziuosiu i kristiana ir douglasa, gal kartais duotu pabandymui isipilti, kuo labai abejoju g.gif  Nezinau, kaip cia reiks issirinkti... 4u.gif

As pries kelias dienas Duoglase buvau akropoly, man ipyle be problemu dvieju pudryciu pabandyt. Nes sakiau, kad neseniai pirkau, ir nepataikiuau su spalva. Nes parduotuvej atrode, kad tinka, o namie paaiskejo, kad nea smile.gif . Tai va, is tu dvieju, kurias isbandziau, viena dar palieku kaip galimybe. Bet ryt eisiu prasyt pabandyt dar dvieju 4u.gif

Atsakyti