QUOTE(Natuke @ 2009 04 10, 12:16)
Man reikėjo pagimdyti du vaikus, perversti literatūros, pagalvoti, kad suprasti, kad aš turiu inkstinktą, kurio galima pasitikėti. Nes mūsų visuomenėje yra priimta naudotis galva, žiniomis, moksliniais atradimais, kas yra gerai, jeigu mes nepamirštam vis gi savo prigimtį

Na žodžiu, ainam mes į lauka
QUOTE(ragnez @ 2009 04 10, 15:44)
ir dar, man taip pat reikejo pagimdyti antra vaika, kad ismokciau pasitiketi savo nuojauta, o ne protingom knygom, ir trecia vaika, kad is tikruju suvokciau motinystes ir vaikystes reiksme...
As ne kiek neabejoju, kad su antru vaiku taip pat galesiu pasitiketi "nuojauta", tik ta nuojauta dar turi kita varda - PATIRTIS

Nes dabar kai jau turiu savo vaika, tai atidziau pastebiu ir pazistamu panasaus amziaus lelius. Nors tie vaikai visi skirtingi, bet is tikruju ju visu elgsena tam tikrose situacijose oi kokia panasi
O del motinystes reiksmes.... pasitikiu daugiavaikiu motinu zodziu. Bet pati nebandysiu jos atradineti su treciu vaiku

Na nebent vyras imtu tukstantinius honorarus gauti tai gal apsigalvociau

Ir, beje, viskas reliatyvu..... Regnez suvoke motinystes ir vaikystes reiksme vienaip, mano mama, pagimdziusi mane (as jai trecias vaikas) ta reiksme galbut suvoke visai kitaip
O kad tas jausmas yra gana stipriai užguožiamas mūsų įsivaizdavimais, tuo ką perskaitėm, kaip įsivaizudojame gyvenimą su vaiku.....

Na as asmeniskai apie nieka stengiuosi netureti kategoriskos isankstines nuomones. Man jau ne "-niolika" - gyvenimas ne syki yra pamokes

O poziuris apie zindyma buvo mazdaug: bus vaikas, yra papas.... duosiu vaikui papa ir tiek ziniu. Tikrai net minties tokios nekilo, kaip labai man nepatiks zindyt

Nors pacioj pradzioj nebuvo nei nugrauztu speneliu (tiksliau nugrauztu speneliu nebuvo isvis) , nei be perstojo prie kruties klykiancio vaiko
Cia as nebandau kazko judviems irodyti. Tiesiog rasau savo pasanprotavimus ir pastebejimus sia tema
O papildant pasisakyma i tema, tai pasiskaitinejus kitu postus galiu pridurti dar viena "+" sau. Tai pakankamai ilgai neatsiradusios menesines.
Ir dar du "-":
1. Vyras liko nuosaly nuo vaiko auginimo.
2. Po menesio dietos, supratau ka patiria narkomanai per "lomkes", kai varvindama seile spoksodavau, kaip vyras kemsa kebaba su cesnakiniu padazu arba lapnoja jogurta dideliais kiekiais